הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש דרך להירדם גם כשלא עייפים?

מניסיון אני יכול להגיד לך שמלטונין יכול לעשות פלאים.. בעיקר במצב שבו השעון הביולוגי משתנה.
אבל... בארץ אפשר להשיג אותו רק עם מרשם רופא.

תחשיך את החדר ותראה טלויזיה על ווליום חלש מאוד או שאם אין לך טלויזיה בחדר תראה סרטונים/סרטים בפלאפון

• פותח/ת השרשור
תחשיך את החדר ותראה טלויזיה על ווליום חלש מאוד או שאם אין לך טלויזיה בחדר תראה סרטונים/סרטים בפלאפון
טלוויזיה מעייפת אותי רק לפעמים, לפעמים היא בכלל מעירה אותי מאשר מרדימה.
ובכלל אומרים ששעה לפני שינה צריך להימנע ממסכים ומדברים מאירים

חוץ מיזה שטלוויזיה אותי אישית מעירה ולא מרדימה עשו מחקרים ומצאו אם אתה הולך לישון עם טלוויזיה דלוקה או בכללי דברים דלוקים לידך מסכים למיניהם,נמצא כי אותם אנשים יעברו שינה יחסית רעה ופחות טובה .
מה שיתבטא בריכוז שלהם עירנות וכו'.

טלוויזיה מעייפת אותי רק לפעמים, לפעמים היא בכלל מעירה אותי מאשר מרדימה.
ובכלל אומרים ששעה לפני שינה צריך להימנע ממסכים ומדברים מאירים
כשאני לא עייף ואני צריך לישון אני רואה טלויזיה 20 דקות וזה עוזר לי
חוץ מיזה שטלוויזיה אותי אישית מעירה ולא מרדימה עשו מחקרים ומצאו אם אתה הולך לישון עם טלוויזיה דלוקה או בכללי דברים דלוקים לידך מסכים למיניהם,נמצא כי אותם אנשים יעברו שינה יחסית רעה ופחות טובה .
מה שיתבטא בריכוז שלהם עירנות וכו'.
עובדה שאני קם עירני ומרוכז לביהס

כשאני לא עייף ואני צריך לישון אני רואה טלויזיה 20 דקות וזה עוזר לי

עובדה שאני קם עירני ומרוכז לביהס
כי זה המצב הנוכחי שלך וככה נראה לך המצב האופטימלי.
אבל תנסה פעם אחת לא לעשות ככה תרגיש בהבדל. בתור אחד שהיה נרדם ככה פעם אני באמת הרגשתי בהבדל כשהפסקתי.

כי זה המצב הנוכחי שלך וככה נראה לך המצב האופטימלי.
אבל תנסה פעם אחת לא לעשות ככה תרגיש בהבדל. בתור אחד שהיה נרדם ככה פעם אני באמת הרגשתי בהבדל כשהפסקתי.
יש לי ימים שאני הולך לישון בלי טלויזיה ואני מתעורר אותו הדבר

יש לי בעיות שינה רציניות ומלטונין שינה לי את החיים
ציטוט מויקיפדיה:
״מלטונין מוגדר בישראל כתרופת מרשם המאושרת לשיווק בצורה אחת - מלטונין בשחרור ממושך (סירקדין) המיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה״
חחחחחח

ציטוט מויקיפדיה:
״מלטונין מוגדר בישראל כתרופת מרשם המאושרת לשיווק בצורה אחת - מלטונין בשחרור ממושך (סירקדין) המיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה״
חחחחחח
אני בן 78.

ציטוט מויקיפדיה:
חחחחחח
כתוב שם שזה גם לטיפול באוטיזם ובשעון ביולוגי.
זה לא משהו כזה מיוחד.

יש לי מרשם למלטונין, 10 מ"ג נדמה לי ועליי זה בכלל לא משפיע, בכל הפעמים שלקחתי ישנתי אפילו פחות שעות, היו יותר נדודי שינה והשינה הרגישה חלשה יותר בכללי.

אבל אולי אני סתם פריק. אם מלטונין אז הייתי מנסה משהו בשחרור מושהה.

יש לי מרשם למלטונין, 10 מ"ג נדמה לי ועליי זה בכלל לא משפיע, בכל הפעמים שלקחתי ישנתי אפילו פחות שעות, היו יותר נדודי שינה והשינה הרגישה חלשה יותר בכללי.

אבל אולי אני סתם פריק. אם מלטונין אז הייתי מנסה משהו בשחרור מושהה.

הייתי אומר ש-10 מ"ג זה יותר מדי ולא נחוץ.
3-5 מ"ג זה די והותר וישפיע בצורה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית