מידע קטוזיס

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני שונא פחמימות (פשוטות + מורכבות).
חיפשתי באינטרנט יתרונות וחסרונות של קטוזיס (אני אגב 183 שוקל כ64 קג - עליתי מ60 בחודשיים האחרונים, ובמטרה לעלות עוד).

להיות על 150 גרם פחמימות ביום, יגרום לי "לספור" אותן כל הזמן, ואני בטח לא אדייק (כניסה ויציאה מקטוזיס כי יום אחד 150 גרם ויום אחד 20 גרם גרמה לי להרגשה רעה...)

האם יש חסרונות לקטוזיס במצבי? (הבנתי שריח הפה עובר אחרי כמה ימים...)

אני לא יודע כמה זה אפשרי להיות בקיטוזיס ולעלות במשקל.
בגדול, אני לא מכיר חיסרון משמעותי בקיטוזיס

הריח עובר אחרי כמה זמן
ובטח שיש בעיה, אתה משחק עם הקיטוזיס ללא הפסקה ואתה סתם תרגיש חרא.
או שאתה בקיטוזיס עד הסוף או שאל תעשה אותו בכלל

תכתוב בגוגל anabolic diet יהיה לך הסבר בנוגע ליתרונות וחסרונות בדיאטה שבה אתה עולה במסה בזמן קיטוזיס.

אפשרי, אם תיהיה בפלוס קלורי אתה תעלה.
מה שכן אנשים שבעים מהר יותר ולרוב לא רוצים לאכול יותר ממה שצריך.. (ממה שהגוף דורש)

ריח פה?
יש בעיה עם יום פחמימות 150 ויום 0?
יש ריח פה בחודש הראשון, נוראי ברמות
כן זה מאוד בעייתי, בקיטוזיס אתה צריך להיות על 50+-
בטח שאפשר

• פותח/ת השרשור
אני שונא פחמימות ברגיל, אבל אם פתאום מישהו מביא עוגה או משה... איך אפשר לוותר.. חח.
הבעיה היא שאני שונא פחמימות, אז גם להגיע ל150 זה בעיה בשבילי.

לגבי תפקודי כבד, האם קטוזיס גורם לתפקודי כבד גבוהים יותר? (ייצור גופי קטון).

אפשרי, אם תיהיה בפלוס קלורי אתה תעלה.
מה שכן אנשים שבעים מהר יותר ולרוב לא רוצים לאכול יותר ממה שצריך.. (ממה שהגוף דורש)
יש ריח פה בחודש הראשון, נוראי ברמות
כן זה מאוד בעייתי, בקיטוזיס אתה צריך להיות על 50+-

בטח שאפשר

דווקא מכמה מחקרים שקראתי אנשים שהיו פלוס קלורי בקיטוזיס לא העלו במשקל.. כנראה צריך פלוס רציני

אפשר רפרנס?
טעות שלי, לא מצוין שהם היו בפלוס קלורי. רשום שהם היו במינוס קלורי נמוך יותר מדיאטה דלת שומן וירדו יותר.
בכל מקרה, יש לך רפרנס שכן אפשר לעלות? עד כמה שיצא לי לקרוא ולהבין זה הרבה מעבר לקלוריות..

טעות שלי, לא מצוין שהם היו בפלוס קלורי. רשום שהם היו במינוס קלורי נמוך יותר מדיאטה דלת שומן וירדו יותר.
בכל מקרה, יש לך רפרנס שכן אפשר לעלות? עד כמה שיצא לי לקרוא ולהבין זה הרבה מעבר לקלוריות..
אני לא חושב שצריך רפרנס כדי להבין שבפלוס קלורי תיהיה עלייה במסת שריר\שומן 😃

אבל זה לא תמיד נכון.. גם להפך, שמנסים לרדת במשקל ולזה יש לי רפרנס
כתבה שנתקלתי בה היום https://muscleevo.net/ketogenic-diet-muscle-growth/
ברור שאם תיהיה בגירעון גדול מידיי אתה עלול להיתקע, אבל בטח שלא להשמין. (לצורך העניין)
רפרנס נורמלי יהיה מחקר כלשהו שנעשה בנושא, ולא מאמר פרי עטו של תזונאי/מאמן רנדומלי ברשת. 😃

ברור שאם תיהיה בגירעון גדול מידיי אתה עלול להיתקע, אבל בטח שלא להשמין. (לצורך העניין)
רפרנס נורמלי יהיה מחקר כלשהו שנעשה בנושא, ולא מאמר פרי עטו של תזונאי/מאמן רנדומלי ברשת. 😃
את זה אחפש כבר בבית חחח... עד מתי נוב 12?!

באנאבוליק דיאט יש חלק שלם שהוא מסביר כיצד לבצע עלייה במאסה. תדע שזה כולל העמסת פחמימות אבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית