הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים/ פציעה בכתף

shai1234

משתמש מתחיל
64
10
נק' מוניטין:
10
64
10
שלום,
אני ממש אשמח לעזרתכם.
לפני כשבועיים התחיל להיות לי כאב מוזר בכתף שמאל.
תיאור הכאב: לא כואב במהלך היום, לא כואב כשלוחצים באזור, לא כואב בביצוע לחיצת חזה, לא כואב בהרמת ידיים לצדדים והרמה מלפנים.
כואב לי כאשר אני מבצע לחיצת כתפיים ובעיקר בסיום הלחיצה באזור הכתף הקידמית, גם כאשר אני ממחיש את התנועה ללא משקל בנוסף כואב לי כאשר אני עושה הרמת יד לפנים( כמו שעובדים על כתף קידמית שהיד עולה כמו בפטישים) ומגיעה ועוברת את המקביל מהרצפה.
הלכתי לרופאה בצבא והיא נתנה לי אתופן 3 פעמים ביום לשבוע.
הכדורים בהחלט עזרו אך לא גרמו להחלמה מוחלטת.
ברוב טיפשותי ביצעתי לחיצת חזה לא טובה בלי חימום ואימצתי את הכתף (הדגמתי לחבר חזרה אחת והיה 30 קילו כל צד על המוט - אל תשאלו יצאתי טיפש....)
בקיצור אותו כאב חזר בדיוק, הרופאה טענה שמדובר בדלקת במפרק הכתף האם זה נכון ? אני מרגיש את הכאב לאורך פס מסוים בכתף קידמית ובעיקר בהמחשת התנועה של לחיצת כתפיים בסיומה.
אשמח ממש לעזרה תודה רבה!

היה לי משהוא די דומה.. בעיקרון מה שאני ממליץ להמשיך להמץ תמקום אבל מבחינת חזרות ופחות במשקל...
תירד במשקלים בחצי בכל התרגילים ותעשה 15 חזרות .. למשך חודש לפחות לתת לשריר לחזור לעצמו.. וגם שהכאבים יפסיקו לגמרי אפשר לתת עוד קצת ככה להבטיח שהכאב לא יחזור ..

וזה גם יעזור לך לעלות במשקלים אחרי חודש ..בהצלחה ותרגיש טוב

שלום,
אני ממש אשמח לעזרתכם.
לפני כשבועיים התחיל להיות לי כאב מוזר בכתף שמאל.
תיאור הכאב: לא כואב במהלך היום, לא כואב כשלוחצים באזור, לא כואב בביצוע לחיצת חזה, לא כואב בהרמת ידיים לצדדים והרמה מלפנים.
כואב לי כאשר אני מבצע לחיצת כתפיים ובעיקר בסיום הלחיצה באזור הכתף הקידמית, גם כאשר אני ממחיש את התנועה ללא משקל בנוסף כואב לי כאשר אני עושה הרמת יד לפנים( כמו שעובדים על כתף קידמית שהיד עולה כמו בפטישים) ומגיעה ועוברת את המקביל מהרצפה.
הלכתי לרופאה בצבא והיא נתנה לי אתופן 3 פעמים ביום לשבוע.
הכדורים בהחלט עזרו אך לא גרמו להחלמה מוחלטת.
ברוב טיפשותי ביצעתי לחיצת חזה לא טובה בלי חימום ואימצתי את הכתף (הדגמתי לחבר חזרה אחת והיה 30 קילו כל צד על המוט - אל תשאלו יצאתי טיפש....)
בקיצור אותו כאב חזר בדיוק, הרופאה טענה שמדובר בדלקת במפרק הכתף האם זה נכון ? אני מרגיש את הכאב לאורך פס מסוים בכתף קידמית ובעיקר בהמחשת התנועה של לחיצת כתפיים בסיומה.
אשמח ממש לעזרה תודה רבה!

"האם זה נכון?" סביר להניח שיש תהליך דלקתי , אבל זה בתגובה לעומס מכני ולנזק קל שנגרם למבנים בכתף.
תוריד משקלים ותמנע מתרגילים שמכאיבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית