עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מלא תגובות של ישראלים שם שמרוצים מהפלאפונים.. הבנתי שיש פה מקורייםב MBK יש המון זיופים, אבל יש קניון אלקטרוניקה שנחשב די זול והוא לא יקר מידיי.. ברח לי השם שלו, אחפש לך.
גם שם..בקרבת מקום, באופן יחסי.
לא אמרתי שאין, רק שיש הרבה זיופים.יש מלא תגובות של ישראלים שם שמרוצים מהפלאפונים.. הבנתי שיש פה מקוריים
אני בקומה 5 כרגע.. כבר מגיע 🤣לא אמרתי שאין, רק שיש הרבה זיופים.
בחירה שלך.. קשה להבחין.
אני למשל מצאתי בזמנו אוזניות של ביטס מקוריות בחנות של מוצרים מקוריים..וממש בזול (חצי מחיר)
אז כן, יש גם מקורי.
אה,
ואם ייצא לך לך לקומה ה6 אם אני לא טועה.. בסוף הקומה, יש חנות בצד שמאל קטנה של משחקי וידאו ישנים,
ממש כיף להיכנס ולקבל זריקת נוסטלגיה.
יש מלא משחקים של מגה דרייב ונינטנדו ומה לא, וכל המקום מלא בדברים האלה.
תעשה לי טובה אישית, אם תמצא (ואני אומר אם כי לי לקח איזה חצי שעה לעבור את כל הקומה המחורבנת והארוכה הזאת חחח חשבתי שלא אמצא בחיים)אני בקומה 5 כרגע.. כבר מגיע 🤣
זאת החנות המדוברת..."בקומה 4 יש חנות ליד המעליות בשם CITY PHONE חנות מס 444 טל של החנות 66-2611-8088 ( הלוגו של החנות הוא בכחול וכל הכניסה של החנות מכוסה הודעות בעיברית של ישראלים ( שכתובות על פתקים גדולים בגודל a4 ) שקנו בחנות,אייפונים וממליצים עליו ושהוא אמין וכו'"
לקחתי את זה מאיזה פורום ישראלי, הייתי בחנות הזו אישית. הבנתי שהם אמינים. תקפוץ לשם.
נו? היית בקומה 6? 🤯זאת החנות המדוברת...
השאלה שלי מבחינת מחיר ואחריות אם זה משתלם...
וגם איך ה g4? האם הוא טוב כמו קודמו או שהוא נפילה?
אני יודע שלאייפון יש אחראיות בינלאומית כלומר החברות שמייבאות את המכשיר לארץ מחוייבות לתת לך שירות עליו אם קיים תקלה במסגרת האחראיות גם אם קנית את המכשיר בחו"ל.זאת החנות המדוברת...
יותר טוב מקודמו. יש ביקורות טובות מאודזאת החנות המדוברת...
לא מצאתי.. וחברה שלי התעצבנה כי שיחקתי מלא וכבר נהיה מאוחר (היינו בקניון איזה 9 שעות)נו? היית בקומה 6? 🤯
מאוכזב1לא מצאתי.. וחברה שלי התעצבנה כי שיחקתי מלא וכבר נהיה מאוחר (היינו בקניון איזה 9 שעות)