הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפטופ וסמארטפון בדיוטי או בmbk

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני בתאילנד וראיתי פה ג׳י 4 ב2100 שקל (של lg)
כדאי לקנות? או שעדיף בדיוטי? מבחינת אחריות ומחיר..

כנל לגבי לפטופ

מה אתם אומרים?

ב MBK יש המון זיופים, אבל יש קניון אלקטרוניקה שנחשב די זול והוא לא יקר מידיי.. ברח לי השם שלו, אחפש לך.
גם שם..בקרבת מקום, באופן יחסי.

• פותח/ת השרשור
ב MBK יש המון זיופים, אבל יש קניון אלקטרוניקה שנחשב די זול והוא לא יקר מידיי.. ברח לי השם שלו, אחפש לך.
גם שם..בקרבת מקום, באופן יחסי.
יש מלא תגובות של ישראלים שם שמרוצים מהפלאפונים.. הבנתי שיש פה מקוריים

יש מלא תגובות של ישראלים שם שמרוצים מהפלאפונים.. הבנתי שיש פה מקוריים
לא אמרתי שאין, רק שיש הרבה זיופים.
בחירה שלך.. קשה להבחין.

אני למשל מצאתי בזמנו אוזניות של ביטס מקוריות בחנות של מוצרים מקוריים..וממש בזול (חצי מחיר)
אז כן, יש גם מקורי.

אה,
ואם ייצא לך לך לקומה ה6 אם אני לא טועה.. בסוף הקומה, יש חנות בצד שמאל קטנה של משחקי וידאו ישנים,
ממש כיף להיכנס ולקבל זריקת נוסטלגיה.
יש מלא משחקים של מגה דרייב ונינטנדו ומה לא, וכל המקום מלא בדברים האלה.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאין, רק שיש הרבה זיופים.
בחירה שלך.. קשה להבחין.

אני למשל מצאתי בזמנו אוזניות של ביטס מקוריות בחנות של מוצרים מקוריים..וממש בזול (חצי מחיר)
אז כן, יש גם מקורי.

אה,
ואם ייצא לך לך לקומה ה6 אם אני לא טועה.. בסוף הקומה, יש חנות בצד שמאל קטנה של משחקי וידאו ישנים,
ממש כיף להיכנס ולקבל זריקת נוסטלגיה.
יש מלא משחקים של מגה דרייב ונינטנדו ומה לא, וכל המקום מלא בדברים האלה.
אני בקומה 5 כרגע.. כבר מגיע 🤣

אני בקומה 5 כרגע.. כבר מגיע 🤣
תעשה לי טובה אישית, אם תמצא (ואני אומר אם כי לי לקח איזה חצי שעה לעבור את כל הקומה המחורבנת והארוכה הזאת חחח חשבתי שלא אמצא בחיים)
את החנות אז תבדוק אם יש שם את המשחק demolition man למגה דרייב וכמה זה עולה. סתם בא לי לדעת 😃

תעשה חיים!

"בקומה 4 יש חנות ליד המעליות בשם CITY PHONE חנות מס 444 טל של החנות 66-2611-8088 ( הלוגו של החנות הוא בכחול וכל הכניסה של החנות מכוסה הודעות בעיברית של ישראלים ( שכתובות על פתקים גדולים בגודל a4 ) שקנו בחנות,אייפונים וממליצים עליו ושהוא אמין וכו'"

לקחתי את זה מאיזה פורום ישראלי, הייתי בחנות הזו אישית. הבנתי שהם אמינים. תקפוץ לשם.

• פותח/ת השרשור
"בקומה 4 יש חנות ליד המעליות בשם CITY PHONE חנות מס 444 טל של החנות 66-2611-8088 ( הלוגו של החנות הוא בכחול וכל הכניסה של החנות מכוסה הודעות בעיברית של ישראלים ( שכתובות על פתקים גדולים בגודל a4 ) שקנו בחנות,אייפונים וממליצים עליו ושהוא אמין וכו'"

לקחתי את זה מאיזה פורום ישראלי, הייתי בחנות הזו אישית. הבנתי שהם אמינים. תקפוץ לשם.
זאת החנות המדוברת...

השאלה שלי מבחינת מחיר ואחריות אם זה משתלם...

וגם איך ה g4? האם הוא טוב כמו קודמו או שהוא נפילה?

זאת החנות המדוברת...

השאלה שלי מבחינת מחיר ואחריות אם זה משתלם...

וגם איך ה g4? האם הוא טוב כמו קודמו או שהוא נפילה?
אני יודע שלאייפון יש אחראיות בינלאומית כלומר החברות שמייבאות את המכשיר לארץ מחוייבות לתת לך שירות עליו אם קיים תקלה במסגרת האחראיות גם אם קנית את המכשיר בחו"ל.
לגבי LG אני לא יודע.

בזמנו כשרציתי לקנות אייפון 5s זה עלה 2300 שקל נדמה לי ובארץ באילת יכלתי לקנות את המכשיר ב2850 שקל. הפרש של 550 שקל. אני אישית הייתי קונה את המכשיר אילו היה לי את הכסף באותו זמן בתאילנד מאותה חנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית