ייעוץ תוכנית שאני מביא לאחי בן 15

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
טוב אז אחי הקטן אחרי שחפר לאמא שלי חודשים בסוף נרשם למכון ( כיף לו:))
קיצר אני רשמתי לו תוכנית fbw 3 פעמים בשבוע, אה והנתונים שלו:
גיל 15 תכף
גובה 178
משקל 58(כן כן שחיף הוא איזה גם 10 אחוז שומן אני רוצה שיעלה יחסית מסה נקיה )
תקשיבו אין תרגילים מורכבים כי גם המאמנים שם על הפנים ואני מעדיף שלא יעשה לבד את הדברים האלה לכן נתפשר בדברים אחרים לבינתיים עד שאני ירשם למכון שלו ואני ישתחרר מהצבא ה** הזה

התוכנית:
לחיצת רגליים 4*10-12
פשיטת ברכיים 2*15
מתח 4*10-12
לחיצת חזה עם מוט4*10 כולל חימום
פרס במכונה לכתפיי3*10-12
יד אחןרית בחבל*3*15
יד קדמית מוט w בעמידה3*15(או שאולי 2 ?)
ובטן עוד איזה תרגיל
השאלות שלי: מה דעתכם ?האם צריך לשנות משו? להוסיף משו? מה לגבי מספר הסטים ? לא גבוה מדי או נמוך מדי?
וגם להתייחס לתרגילים בבקשה
תודה מראש ולא להזכיר תוכניות כוח או תרגילים מורכבים(חוץ מחזה שהתפשרתי על זה) מהסיבות הנ"ל.

לחיצת רגליים 3 ×6
לחיצת חזה עם מוט 3×8
מתח 4 ×max חזרות
לחיצת כתפיים אם לא פרס 3×8
יד קדמית 3×12
אחורית 3 ×12
מוזמנים לתקן אותי חברים
ובסוף תרגיל פלאנק לבטן שזה תרגיל סטטי
3 × כמה זמן שהוא יכול כל סט

נערך לאחרונה:
טוב אז אחי הקטן אחרי שחפר לאמא שלי חודשים בסוף נרשם למכון ( כיף לו:))
קיצר אני רשמתי לו תוכנית fbw 3 פעמים בשבוע, אה והנתונים שלו:
גיל 15 תכף
גובה 178
משקל 58(כן כן שחיף הוא איזה גם 10 אחוז שומן אני רוצה שיעלה יחסית מסה נקיה )
תקשיבו אין תרגילים מורכבים כי גם המאמנים שם על הפנים ואני מעדיף שלא יעשה לבד את הדברים האלה לכן נתפשר בדברים אחרים לבינתיים עד שאני ירשם למכון שלו ואני ישתחרר מהצבא ה** הזה

התוכנית:
לחיצת רגליים 4*10-12
פשיטת ברכיים 2*15
מתח 4*10-12
לחיצת חזה עם מוט4*10 כולל חימום
פרס במכונה לכתפיי3*10-12
יד אחןרית בחבל*3*15
יד קדמית מוט w בעמידה3*15(או שאולי 2 ?)
ובטן עוד איזה תרגיל
השאלות שלי: מה דעתכם ?האם צריך לשנות משו? להוסיף משו? מה לגבי מספר הסטים ? לא גבוה מדי או נמוך מדי?
וגם להתייחס לתרגילים בבקשה
תודה מראש ולא להזכיר תוכניות כוח או תרגילים מורכבים(חוץ מחזה שהתפשרתי על זה) מהסיבות הנ"ל.

אני לא רוצה לקלקל את האווירה, ואני בטח לא מכיר את אח שלך אבל לדעתי בגיל כזה (ובכלל) כדאי להתחיל מספר שבועות אימוני CORE (ליבה) ורק אז לחשוב על משקלים.
ככל הנראה הוא לא יעשה את זה בגלל ה"כאן ועכשיו" אבל בכל זאת שישקול את זה, ככה יפחית בהמון את הסיכויים שלו להיפצע ויתקדם הרבה יותר מהר.

אם לאחיך יש רקע של כמה שנים טובות בענף ספורט אחר אפשר אולי כן לוותר ואז מה שאמרתי פחות קיריטי.

• פותח/ת השרשור
הוא היה באיגרוף ,כושר טוב יש לו,ובקשר לתגובה הראשונה אני אפילו לא יתייחס כי אתה אפילו לא מבין בנושא אז באיזה חוצפה אתה עונה לי ?
עוד תגובות תןדה

הוא היה באיגרוף ,כושר טוב יש לו,ובקשר לתגובה הראשונה אני אפילו לא יתייחס כי אתה אפילו לא מבין בנושא אז באיזה חוצפה אתה עונה לי ?
עוד תגובות תןדה
התכוונת אליי?
אני לא מבין בנושא?
זה לא עניין של כושר אלה של השרירים המייצבים.אני במקומכם לא הייתי שולל על הסף, לטווח הארוך זה יקדם אותו הרבה יותר מהר

תגיד תודה שעניתי לך בכלל , אומר לי לא מבין בנושא:s29:
התכנית שהבאת לאח שלך גרועה קיצר.

עוד תגובות תןדה

אני לא מבין, פרסמת תוכנית בשביל לקבל ביקורת מהאנשים בפורום וככה אתה עונה כשרושמים לך?
אתה חתיכת אידיוט.

• פותח/ת השרשור
כי הבנאדם ענה ואז שאל אם זה בסדר אז אם אין לו מספיק ידע שלא יגיב,
וכן אני רוצה לשמוע עוד דעות מאנשים שמבינים אני מדגיש
עריכה:למה גם אמרתי שאתה לא מבין? אתה מביא לו חזה לפני גב ,יד קידמית לפני אחורית סטים לא הגיוניים עם חזרות לא הגיוניות

עריכה:למה גם אמרתי שאתה לא מבין? אתה מביא לו חזה לפני גב ,יד קידמית לפני אחורית סטים לא הגיוניים עם חזרות לא הגיוניות
דבר ראשון
ברור שלחיצה עם מוט לפני גב
דבר שני התכוונתי שמי שרוצה מוזמן לשפר קצת לא אומר שאני טועה דבר שלישי
היד האחורית עובדת חזק בלחיצת כתפיים
לכן שמתי אותה אחרי הקדמית
סטים וחזרות לא הגיוניים תעשה טובה אל תתווכח איתי

נערך לאחרונה:
אתה מביא לו חזה לפני גב
מה הבעיה בזה?
יד קידמית לפני אחורית
ובזה?
סטים לא הגיוניים עם חזרות לא הגיוניות
הסטים והחזרות שהוא רשם יותר הגיוניים מהתכנית שאתה רשמת (לדעתי, אני לא מומחה גם)

ואתה מביא תוכנית ש90% ממנה זה מכונות ובלי סקוואט ודדליפט.

אין תרגילים מורכבים כי גם המאמנים שם על הפנים ואני מעדיף שלא יעשה לבד את הדברים האלה
אני מציע שיראה סרטונים איך לבצע את תרגילי הבסיס, יצלם את עצמו ויעלה לכאן לביקרת (או אתה תעלה, לא חשוב), כי בהרבה מכונים המאמנים על הפנים מהבחינה הזאת והרבה אנשים לומדים לבד לעשות את התרגילים.

חתיכת טיפש כבר רשמתי שאני לא איתו אזאני לא יתן לו לבצע את התרגילים האלה עם המאמן הפח אשפהשיש שם
latest

חתיכת טיפש כבר רשמתי שאני לא איתו אזאני לא יתן לו לבצע את התרגילים האלה עם המאמן הפח אשפהשיש שם
שמור על הפה או שתהיה בחוץ.
אני לא מבין, פרסמת תוכנית בשביל לקבל ביקורת מהאנשים בפורום וככה אתה עונה כשרושמים לך?
אתה חתיכת אידיוט.
וזה תקף גם אליך, יש מנהלים בשביל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית