עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היפרטרופיה זהו תהליך הסתגלות של השריר כתוצאה מעומס שהופעל עליו, בו יש עיבוי של סיבי השריר כדי לעמוד בעומסים גדולים יותר, תחשוב על משאית שסוחבת ארגז בחבל, ככל שתעמיס ארגז גדול יותר או/ו תסע יותר זמן עם הארגז החבל ישחק יותר ותאלץ לתקן אותו, אותו עקרון קורה בגוף, השריר נפגע כתוצאה מהאימון והגוף מתקן ומעבה אותו.אני לא יודע מספיק על היפרטרופיה
כאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.התוכנית של לייל מהפורטל.
כאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.
הבאתי את הגרסה הזו שבניתי לתכנית לכמה מתאמנים בחדר כושר, כולם היו מרוצים ושיבחו אותי.
אז אני כמובן ממליץ בחום.
נשמע דומה לתוכנית הזוכאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.
הבאתי את הגרסה הזו שבניתי לתכנית לכמה מתאמנים בחדר כושר, כולם היו מרוצים ושיבחו אותי.
אז אני כמובן ממליץ בחום.
על אותו עקרון, אבל עם הרבה פחות נפח ממה שהוא עושה, עם נפח כזה הייתי מסיים את קריירת האימונים שלי מהר מאוד.
את זה אני יודע התכוונתי יותר לעומק אי אפשר באמת להקיף הכל בכמה שורות, קראתי כמה ספרים על אימונים והם התמקדו יותר בצבירת כוח ושיפור במשקלי עבודה ופחות נכנסו לעובי הקורה בנושא ההיפרטרופיה, אני מחפש ספר שבאמת יקיף את כל ויסיבר גם לאורך זמן איך השריר מגיב ולא מהיבטים של כוח אלא רק היפרטרופיה סרקופלזמית ומיופיברילית (בעיקר סרקופלזמית) כדי להכיר את הנושא יותר טוב.כאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.
אז אני כמובן ממליץ בחום.