ייעוץ Hst מישהו?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
לא ניסיתי אבל האמת שקראתי עליה הרבה יהיה מעניין לשמעו חוות דעת מאנשים שניסו אתה יכול לחפש בגוגל ולקורא על אנשים בפורומים בחו"ל שניסו אם זה ממש מעניין אותך ולא תמצא פה מספיק חבר'ה.

ממה שקראתי נראה די מעניין ל העיקרון של התוכנית אבל לא ניסיתי אותה מ2 סיבות:
1. אמנם כל הזמן העומסים עולים אבל אם אתה רוצה לצבור גם כוח לא הגיוני לעבוד ב75% של RM15 (שבוע ראשון של התוכנית) ובכלל 2 הבלוקים הראשונים לא יניבו לך הרבה תוצאות מבחינת כוח. (גם קשה לשלב שם דדליפט כמו שצריך לפי דעתי)
2.אני לא יודע מספיק על היפרטרופיה ואיך רקמת שריר עובדת (חיפשתי ספר שיסביר לי על זה לא מצאתי משהו קונקרטי) ואני לא קונה ב100% שהוא לא באמת מסביר כמו שצריך ולא נותן שום רפרנס אלא כותב "ככה רקמת שריר עובד ואם אתם מבינים איך רקמת שריר עובדת אתם תבינו שזאת התוכנית הכי יעילה להשיג היפרטרופיה מקסימלית" לכן לא יודע כמה יתרון יש לתוכנית הזאת על פני תוכניות אחרות

אני לא יודע מספיק על היפרטרופיה
היפרטרופיה זהו תהליך הסתגלות של השריר כתוצאה מעומס שהופעל עליו, בו יש עיבוי של סיבי השריר כדי לעמוד בעומסים גדולים יותר, תחשוב על משאית שסוחבת ארגז בחבל, ככל שתעמיס ארגז גדול יותר או/ו תסע יותר זמן עם הארגז החבל ישחק יותר ותאלץ לתקן אותו, אותו עקרון קורה בגוף, השריר נפגע כתוצאה מהאימון והגוף מתקן ומעבה אותו.
לכן בכל טווח חזרות תתרחש היפרטרופיה, במידה ותהיה המעסה פרוגרסיבית והדרגתית בעומסים.

• פותח/ת השרשור
אני מורגל יותר לתוכניות הכוח שלרוב הן 5חזרות ומתענין בתוכנית נפח עם טווחי חזרות גבוהים יותר,ההעדפה היא למשהו מוכר ומסודר אם לא אז ab בסיגנון התוכנית של לייל מהפורטל.

התוכנית של לייל מהפורטל.
כאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.
הבאתי את הגרסה הזו שבניתי לתכנית לכמה מתאמנים בחדר כושר, כולם היו מרוצים ושיבחו אותי.

אז אני כמובן ממליץ בחום.

• פותח/ת השרשור
כאחד שעשה את התוכנית של לייל, היא פשוט תוכנית מעולה, עשיתי בה קצת שינויים, כך שבניתי אותה בצורה שיום ראשון ושני הם ימי עצימות ואני עובד במספר קטן של סטים עם עבודה כבדה, וימי רביעי וחמישי הם ימי נפח שאני עובד יותר חזרות ויותר סטים, תוך כדי שמירה על עקרונות התקדמות של עליה במשקלי עבודה, בין התכניות הכי טובות שעשיתי בחיי.
הבאתי את הגרסה הזו שבניתי לתכנית לכמה מתאמנים בחדר כושר, כולם היו מרוצים ושיבחו אותי.

אז אני כמובן ממליץ בחום.

אז אני כמובן ממליץ בחום.
נשמע דומה לתוכנית הזו

http://www.simplyshredded.com/mega-...ll-powerhypertrophy-routine-updated-2011.html

אז אני כמובן ממליץ בחום.
את זה אני יודע התכוונתי יותר לעומק אי אפשר באמת להקיף הכל בכמה שורות, קראתי כמה ספרים על אימונים והם התמקדו יותר בצבירת כוח ושיפור במשקלי עבודה ופחות נכנסו לעובי הקורה בנושא ההיפרטרופיה, אני מחפש ספר שבאמת יקיף את כל ויסיבר גם לאורך זמן איך השריר מגיב ולא מהיבטים של כוח אלא רק היפרטרופיה סרקופלזמית ומיופיברילית (בעיקר סרקופלזמית) כדי להכיר את הנושא יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית