סרטון דדליפט 190*14 פאוורקלין 120*4

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
לא מאותו אימון, הPC מיום שלישי (אימון התאוששות)
הדדליפט מהיום, כמה קלוריות שרפתי? 🤡

אגב, @alalalal זה המשיך בצ'ינאפס +45 קילו לשמיניה, מבשל סינגל עם 75-80 קילו במיוחד בשבילך 😃

אל תצטנע, אתה תצלם ואנחנו נתחשב 😃
זה יקח זמן עד שזה יחזור אליי, אתמול תירגלתי עם מוט ריק ואם היית רואה כנראה שהיית מרביץ לי.
אם אני הייתי צריך להסביר מה החלק הכי גרוע, קפצתי לפני שבכלל עשיתי את הטריפל אקסטנשן, בקיצור גרוע.

אם יש לך טיפים איך לחזור לעצמי זה יהיה מצויין ( ותקבל סרטון יותר מוקדם! 😉 )

• פותח/ת השרשור
זה יקח זמן עד שזה יחזור אליי, אתמול תירגלתי עם מוט ריק ואם היית רואה כנראה שהיית מרביץ לי.
אם אני הייתי צריך להסביר מה החלק הכי גרוע, קפצתי לפני שבכלל עשיתי את הטריפל אקסטנשן, בקיצור גרוע.

אם יש לך טיפים איך לחזור לעצמי זה יהיה מצויין ( ותקבל סרטון יותר מוקדם! 😉 )
תחזור על התנועה משלושת הזויות - ההיי הנג (התיישרות סופית), מעל הברך והמעבר של הברך, המסלול צריך להיות עקבי

תחזור על התנועה משלושת הזויות - ההיי הנג (התיישרות סופית), מעל הברך והמעבר של הברך, המסלול צריך להיות עקבי
אז כעיקרון לתרגל פחות או יותר כמו המדריך של גלן פנדלאיי?
כדאי לי גם לתרגל בהתחלה ללא התפיסה כדי שאני אתרגל לתנועה של הטריפל אקסטנשן?

• פותח/ת השרשור
אז כעיקרון לתרגל פחות או יותר כמו המדריך של גלן פנדלאיי?
כדאי לי גם לתרגל בהתחלה ללא התפיסה כדי שאני אתרגל לתנועה של הטריפל אקסטנשן?
המדריך של קליפורניה סטריינט
מיותר בלי התפיסה לטעמי

המדריך של קליפורניה סטריינט
מיותר בלי התפיסה לטעמי
אוקיי, תודה!
ממחר אתחיל כבר לתרגל את הקפיצה+טריפל אקסטנשן+תפיסה.
אגב, משהו שעניין אותי, במדריך של קליפורניה סטרנגט הם מסבירים שצריך לקפוץ ולתרוק את הרגליים ברצפה, אבל בסרטון שראיתי של קלוקוב (+הסרטונים שלך) הוא מסביר שצריך לא לטרוק את הרגליים ברצפה אלא להחליק אותם הצידה לעמידה קצת יותר רחבה ( מקווה שהבנת, אם תרצה אפרסם פה את הסרטון ).
בכל מקרה, מה יותר עדיף? לטרוק את הרגליים ברצפה או פשוט להחליק אותם מעט הצידה?

אגב, בלי קשר, אני מבצע עם אולסטאר גבוהות (לצערי אין תקציב בזמן הקרוב לנעליים מתאימות), במקרה כזה מה אפשר לעשות כדי שהנעל תפריע כמה שפחות ?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה!
ממחר אתחיל כבר לתרגל את הקפיצה+טריפל אקסטנשן+תפיסה.
אגב, משהו שעניין אותי, במדריך של קליפורניה סטרנגט הם מסבירים שצריך לקפוץ ולתרוק את הרגליים ברצפה, אבל בסרטון שראיתי של קלוקוב (+הסרטונים שלך) הוא מסביר שצריך לא לטרוק את הרגליים ברצפה אלא להחליק אותם הצידה לעמידה קצת יותר רחבה ( מקווה שהבנת, אם תרצה אפרסם פה את הסרטון ).
בכל מקרה, מה יותר עדיף? לטרוק את הרגליים ברצפה או פשוט להחליק אותם מעט הצידה?

אגב, בלי קשר, אני מבצע עם אולסטאר גבוהות (לצערי אין תקציב בזמן הקרוב לנעליים מתאימות), במקרה כזה מה אפשר לעשות כדי שהנעל תפריע כמה שפחות ?
אני תמיד מלמד קפיצה קטנה מהעקבים אל העקבים, על מנת ליצור מקסימום גובה בלי להתנתק משמעותית מהרצפה, זה יעבוד עם כל נעל

אני תמיד מלמד קפיצה קטנה מהעקבים אל העקבים, על מנת ליצור מקסימום גובה בלי להתנתק משמעותית מהרצפה, זה יעבוד עם כל נעל
אוקיי, ננסה ונראה איך זה הולך.
ושוב, תודה!

לא מאותו אימון, הPC מיום שלישי (אימון התאוששות)
הדדליפט מהיום, כמה קלוריות שרפתי? 🤡

אגב, @alalalal זה המשיך בצ'ינאפס +45 קילו לשמיניה, מבשל סינגל עם 75-80 קילו במיוחד בשבילך 😃

את כולן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית