עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאתה מדבר על ריסט, שאתה מוריד משקל ואז ממשיך לטפס בקפיצות הרגילות (כו מה שעושים למשל ב SS כשנתקעים).דילואד עושים במצב שבו אתה מבצע תוכנית שבה המטרה היא להוסיף משקלים מאימון לאימון או משבוע לשבוע ואתה מרגיש תקוע. אם המצב שלך נכנס להגדרה הזאת אז תעשה דילואד
לפי מה שאני הבנתי ההבדל בין ריסט לדילואד הוא שבדילואד אתה מוריד קצת משקל (חוזר 2-3 שבועות אחורה) ובריסט אתה חוזר יותר רחוק לדוגמא ל70% ממשקלי העבודה וממשיך לטפס משם. אולי הבנתי את המושגים קצת לא נכוןאני חושב שאתה מדבר על ריסט, שאתה מוריד משקל ואז ממשיך לטפס בקפיצות הרגילות (כו מה שעושים למשל ב SS כשנתקעים).
דילואד זה כמו למשל ב 5/3/1, שיש לך שבוע שאתה עובד עם משקלים נמוכים ואז חוזר למשקלי עבודה הרגילים, או מעלה.
השאלה למה פותח האשכול התכוון ומה המטרה של הדילואד
ממה שאני יודע, מה שאתה קורא לו דילואד זה בעצם ריסט, ודילואד זה מה שהסברתי בהודעה קודמת.לפי מה שאני הבנתי ההבדל בין ריסט לדילואד הוא שבדילואד אתה מוריד קצת משקל (חוזר 2-3 שבועות אחורה) ובריסט אתה חוזר יותר רחוק לדוגמא ל70% ממשקלי העבודה וממשיך לטפס משם. אולי הבנתי את המושגים קצת לא נכון
@White Walker
התכוונתי למה שאתה אמרת, הכוונה שלי זה האם לעשות כביכול יום קל/יוםהתאוששות או איך שאתה רוצה להתייחס לזה לפני שאני חוזר לרגיל,או פשוט לא לעשות כלום ...ממה שאני יודע, מה שאתה קורא לו דילואד זה בעצם ריסט, ודילואד זה מה שהסברתי בהודעה קודמת.
בוא נחכה שמישהו יגיד מי מאיתנו צודק 😃
בכל אופן מה שחשוב לנושא זה למה פותח האשכול התכוון ומה המטרה לעשות את מה שהוא רוצה לעשות
לדעתי אם אתה מרגיש ממש גמור או עם דומס אז אימון קליל יכול לעזור. אבל עם משקל ממש נמוך, כזה שיזרים דם לשרירים אבל שלא תרגיש שזה מעמיס עליךהתכוונתי למה שאתה אמרת, הכוונה שלי זה האם לעשות כביכול יום קל/יוםהתאוששות או איך שאתה רוצה להתייחס לזה לפני שאני חוזר לרגיל,או פשוט לא לעשות כלום ...
בעקרון אני מתכנן באיזור ה60 אחוז מהmax למשהו כמו 4 5 סינגליםלדעתי אם אתה מרגיש ממש גמור או עם דומס אז אימון קליל יכול לעזור. אבל עם משקל ממש נמוך, כזה שיזרים דם לשרירים אבל שלא תרגיש שזה מעמיס עליך
נראה לי בסדר. אני אישית הייתי מעדיף שלשות עם 50-60% (אבל זה לא מבוסס על משהו, סתם העדפה שלי)בעקרון אני מתכנן באיזור ה60 אחוז מהmax למשהו כמו 4 5 סינגלים
עשיתי בסוף 60 65 אחוז מהמאקס ל2 סינגלים ולא היה לי כוח לדדליפט,בא לי לישון,כנראה שהמערכת עצבים צריכה לנוח עודנראה לי בסדר. אני אישית הייתי מעדיף שלשות עם 50-60% (אבל זה לא מבוסס על משהו, סתם העדפה שלי)
סבבה, עכשיו תישן ותאכל והכל יהיה בסדרעשיתי בסוף 60 65 אחוז מהמאקס ל2 סינגלים ולא היה לי כוח לדדליפט,בא לי לישון,כנראה שהמערכת עצבים צריכה לנוח עוד
בע"הסבבה, עכשיו תישן ותאכל והכל יהיה בסדר