הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף בתרגילי חזה

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום,

אני מתאמן חודש במכון ושאני עושה תרגילים של חזה כואבת לי כתף שמאל. העניין שזה כאב רק במשך תרגילי החזה ובשאר לא וגם הוא לא ממשיך איתי הביתה או יום למחרת.

האם צריך לדאוג? מה ניתן לעשות? או שפשוט להתמודד? כי בינתיים אני לא מייחס לזה משמעות כי זה רק במהלך הסטים.
יכול להיות שזה נובע מחולשה של רצועת הכתפיים? או של הכתפיים עצמן?

אשמח לקבל עזרה,

תודה!!!

מה זה תרגילי חזה? כמה תרגילים כמה סטים כמה חזרות? יכול להיות שאתה מעמיס יותר מדי ויכול להיות שזו בעיה בטכניקה שלאט לאט הופכת להיות פציעה יותר רצינית.
בכל מקרה, ״לא להתייחס״ לא מומלץ, מנסיון. הסבירות שהכאבים יעברו מעצמם הרבה יותר נמוכה מאשר הסיכוי שזה יחמיר. תיהיה קשוב לגוף.

• פותח/ת השרשור
מה זה תרגילי חזה? כמה תרגילים כמה סטים כמה חזרות? יכול להיות שאתה מעמיס יותר מדי ויכול להיות שזו בעיה בטכניקה שלאט לאט הופכת להיות פציעה יותר רצינית.
בכל מקרה, ״לא להתייחס״ לא מומלץ, מנסיון. הסבירות שהכאבים יעברו מעצמם הרבה יותר נמוכה מאשר הסיכוי שזה יחמיר. תיהיה קשוב לגוף.

אני עושה לחיצות חזה 4*12 ופרפר 3*12 ומכונה לחזה עליון 12*3 העניין שממש מדובר בכאב רגעי וזהו , יכול להיות שזה מחולשה של הכתפיים?
מה אתה ממליץ לעשות? להוריד משקלים?

זה פשוט יותר מדי עומס לדעתי, סה״כ של 120 חזרות.
גם אם סתם תזיז את היד באותה תנועה ל120 פעמים אחרי תקופה מסויימת יתחילו בעיות, אז תחשוב מה שזה שאתה מוסיף התנגדות לתנועה.
תצמצם חזרות, תוריד סטים או תרגיל. אם הכאב בלתי נסבל תוריד גם משקלים.
יכול להיות גם שיש חוסר איזון בין החזה לכתפיים, כלומר הכתפיים חלשות מדי ביחס לחזה, מה אתה עושה לכתפיים?

• פותח/ת השרשור
זה פשוט יותר מדי עומס לדעתי, סה״כ של 120 חזרות.
גם אם סתם תזיז את היד באותה תנועה ל120 פעמים אחרי תקופה מסויימת יתחילו בעיות, אז תחשוב מה שזה שאתה מוסיף התנגדות לתנועה.
תצמצם חזרות, תוריד סטים או תרגיל. אם הכאב בלתי נסבל תוריד גם משקלים.
יכול להיות גם שיש חוסר איזון בין החזה לכתפיים, כלומר הכתפיים חלשות מדי ביחס לחזה, מה אתה עושה לכתפיים?

הרחקת כתפיים, מילטרי פרס ולחיצות כתפיים בכוונה העלתי ל3 תרגילים על מנת לחזק את הכתפיים

על איזה משקלים אנחנו מדברים?
כמה בנץ׳ כמה פרס?
לפי איך שזה נשמע יש יותר מדי עומס על מפרק הכתף, לא בגלל משקלי עבודה אלא בגלל נפח מוגזם של תרגילים סטים וחזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית