הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 3 פלטות שישייה לביקורת

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647

אשמח לשמוע את דעתכם על הדדליפט שלי.
מנח הגב בחזרה הרביעית והשישית נוראי?

זווית הצילום לא אידיאלית. מנח הגב נראה בסדר ברוב החזרות, ובשום חזרה לא רע בצורה קטסטרופלית. תרים יותר חזה לפני תחילת כל חזרה. אתה יודע לעשות את זה, רק צריך להתפקס על זה.
אתה מתחיל עם אגן מעט נמוך מידי, קרא על כך כאן.
תעלה סרטון נוסף שמצולם על פי הוראות הצילום כדי שיהיה אפשר לתת ביקורת יותר רלוונטית.

בלי קשר,
זה חדר כושר צבאי?

כל הכבוד על המשקל בתור התחלה.
בקשר לגב. הגב באמת נראה קצת מעוגל אבל לא נראה נוראי מידי. אתה צריך להקשיב לבחור שצילם אותך אתה ממהר מידי עם החזרות או שאתה פשוט לא מתכונן לפני כל חזרה לטכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
זווית הצילום לא אידיאלית. מנח הגב נראה בסדר ברוב החזרות, ובשום חזרה לא רע בצורה קטסטרופלית.
אתה מתחיל עם אגן מעט נמוך מידי, קרא על כך כאן.
תעלה סרטון נוסף שמצולם על פי הוראות הצילום כדי שיהיה אפשר לתת ביקורת יותר רלוונטית.

בלי קשר,
זה חדר כושר צבאי?
אעלה בהמשך סרטון בדיוק מהצד.
אני לא חושב שהאגן נמוך מידי. זה יחסית נמוך, אבל נותן לי קצת כוח מהקוואדס שהוא נקודה די חזקה אצלי. גבוה מזה ואני חלש יותר, מניסיוני. מוכן לתת ניסיון באימון הבא לסט אפ עם אגן מעט גבוה יותר.

וכן, זה חדר הכושר של היחידה שלי. אני גם המדריך שם. למה שאלת?

@Matty
רציתי לסיים עם זה מהר האמת. לא רואים כל כך, אבל היו מלא אנשים מסביבי שהפריעו לי, סתם הסתכלו או כל שנייה עברו ליד המוט ולא הסתכלו בכלל.
בדרך כלל אני מתאמן כשריק ככה שזה לא בעיה. מה גם שלאחרונה שמתי לב שאני מתכונן לכל חזרה כמעט 20 שניות, אז ניסיתי לזרז את זה.
כאן באמת זה שיחק לרעתי.

תודה על התגובות.

אעלה בהמשך סרטון בדיוק מהצד.
אני לא חושב שהאגן נמוך מידי. זה יחסית נמוך, אבל נותן לי קצת כוח מהקוואדס שהוא נקודה די חזקה אצלי. גבוה מזה ואני חלש יותר, מניסיוני. מוכן לתת ניסיון באימון הבא לסט אפ עם אגן מעט גבוה יותר.

@Matty
רציתי לסיים עם זה מהר האמת. לא רואים כל כך, אבל היו מלא אנשים מסביבי שהפריעו לי, סתם הסתכלו או כל שנייה עברו ליד המוט ולא הסתכלו בכלל.
בדרך כלל אני מתאמן כשריק ככה שזה לא בעיה. מה גם שלאחרונה שמתי לב שאני מתכונן לכל חזרה כמעט 20 שניות, אז ניסיתי לזרז את זה.
כאן באמת זה שיחק לרעתי.

תודה על התגובות.
חשוב לשמור גם על קצב וגם על טכניקה טובה בקיצור תנסה בלי הלחץ של האנשים מסביב ובלי יותר מידי הכנה.

קרא את הקישור שצירפתי שמסביר על כך. בנוסף, אתה יכול לראות שהאגן שלך גם ככה חוזר למקומו (עולה) לפני שהמוט מתנתק מהקרקע. זה לא שאתה באמת יכול לנתק מהקרקע משקל כבד עם אגן נמוך.

איזה מוט זה? ופלטות?
מאוד חריג שבחדר כושר צבאי יהיה ציוד רציני ברמת הבאמפרים. אתה ארגנת את זה? אם כן סחה עליך.

• פותח/ת השרשור
קרא את הקישור שצירפתי שמסביר על כך. בנוסף, אתה יכול לראות שהאגן שלך גם ככה חוזר למקומו (עולה) לפני שהמוט מתנתק מהקרקע. זה לא שאתה באמת יכול לנתק מהקרקע משקל כבד עם אגן נמוך.

איזה מוט זה? ופלטות?
מאוד חריג שבחדר כושר צבאי יהיה ציוד רציני ברמת הבאמפרים. אתה ארגנת את זה? אם כן סחה עליך.
מוט אולימפי רגיל, פלטות באמפרים של Again Faster.
קיבלנו צ'ק פתוח כתרומה לחדר הכושר שלנו. קנינו בזה מה שרצינו, שזה יצא 8 מוטות אולימפיים (היו כבר שני מוטות אולימפיים במכון, ככה שיש כרגע עשרה), 4 זוגות של פלטות באמפרים מ-5 קילו עד 20 (ואיזה זוג או שניים של 1.25 ו-2.5), פואם רולרים וראמבל רולרים בכמות מסחרית, שני ראקים ועוד שמונה סטנדים די מעפנים, שני מכשירי חתירה (קונספט 2), סוגרים מגניבים (תמונה), כדורי לקרוס, Ab wheels ועוד כמה דברים.
זה היתרון בזה שהקא"ג שלך קרוספיטר, לפחות הוא מבין איזה ציוד צריך להביא.
השבוע בדיוק התחלנו להעביר אימוני הדרכה על סקוואט, דדליפט ופרס לצוותי הכשרות.

קיבלנו צ'ק פתוח כתרומה לחדר הכושר שלנו. קנינו בזה מה שרצינו, שזה יצא 8 מוטות אולימפיים (היו כבר שני מוטות אולימפיים במכון, ככה שיש כרגע עשרה), 4 זוגות של פלטות באמפרים מ-5 קילו עד 20 (ואיזה זוג או שניים של 1.25 ו-2.5), פואם רולרים וראמבל רולרים בכמות מסחרית, שני ראקים ועוד שמונה סטנדים די מעפנים, שני מכשירי חתירה (קונספט 2), סוגרים מגניבים (תמונה), כדורי לקרוס, Ab wheels ועוד כמה דברים.
גדול
באיזה בסיס החדר כושר?

מאוד חריג, כל הכבוד.

אין לי כלכך הרבה במכון שאני משלם עליו.
#זמןלעבורלמכוןנורמלי

• פותח/ת השרשור
גדול
באיזה בסיס החדר כושר?

מאוד חריג, כל הכבוד.
עוקץ.
לאט לאט תחום אימוני הכוח נכנס לצבא. כמובן, לא מבה"ד 6 או וינגייט, אלא מהמדריכים עצמם.
כמעט כל קא"ג (קצין אימון גופני\גדודי) שאני פוגש לאחרונה הוא מתאמן קרוספיט. עזבו רגע האם קרוספיט זו הדרך הנכונה להתאמן או לאמן (ואני אישית חושב שלא), אבל לפחות הם מביאים איתם תרגילי כוח נורמליים.
שמעתי גם שבבה"ד 1 יש כלוב\ראק טוב (מי שסיפר לי לא הבין כל כך את ההבדל ביניהם).

עוקץ.
לאט לאט תחום אימוני הכוח נכנס לצבא. כמובן, לא מבה"ד 6 או וינגייט, אלא מהמדריכים עצמם.
כמעט כל קא"ג (קצין אימון גופני\גדודי) שאני פוגש לאחרונה הוא מתאמן קרוספיט. עזבו רגע האם קרוספיט זו הדרך הנכונה להתאמן או לאמן (ואני אישית חושב שלא), אבל לפחות הם מביאים איתם תרגילי כוח נורמליים.
שמעתי גם שבבה"ד 1 יש כלוב\ראק טוב (מי שסיפר לי לא הבין כל כך את ההבדל ביניהם).
אולי כשאני התגייס היה לי מכון נורמלי 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית