הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה הRM5 שלי

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
חישבתי את הטקסס לפי טבלת האקסל שבמאמר באתר, ושמתי לב שהנפח שלי גבוה מידי בהשוואה לעצימות.
אני אמור לעשות 3 פלטות בחמישי והיום עשיתי 5X5 עם 130 קילו בערך (לא היה קשה).
עריכה:בסקווט אגב.

אז כמה לנסות לעשות בחמישי? כמה הRM5 שלי בערך?

חישבתי את הטקסס לפי טבלת האקסל שבמאמר באתר, ושמתי לב שהנפח שלי גבוה מידי בהשוואה לעצימות.
אני אמור לעשות 3 פלטות בחמישי והיום עשיתי 5X5 עם 130 קילו בערך (לא היה קשה).
עריכה:בסקווט אגב.

אז כמה לנסות לעשות בחמישי? כמה הRM5 שלי בערך?
לפי דעתי עדיף שהנפח יהיה באחוז גבוה יחסית לעצימות, ממליץ 145

אתה בשבוע ראשון בטקסס? אם כן כמה סיימת בתוכנית הקודמת?
בגדול הנפח אמור להיות 80-85% מהעצימות
20 ק"ג הבדל זה יכול להיות כלל אצבע שעובד לא רע לתקופה ומקסימום עושים התאמות בהמשך(מעכבים התקדמות בנפח בד"כ)

• פותח/ת השרשור
אני בשבוע רביעי חמישי בערך
מתקדם 5 קילו כל שבוע, והתאמנתי לפני זמן רב אז החזרתי לעצמי את הכוח בהדרגה בחיטוב עם 5-3-1 ולינארית.

כן, כמו שרשמתי בתגובה הראשונה, הנפח בהחלט גבוה מדי ביחס לעצימות (93%) אתה צריך להתאים ל-80-85%
לא בטוח איך אבל לדעתי תעשה את ההתאמה בהדרגה - בכל מקרה את הנפח כבר סגרת השבוע ואמרת שהיה קל
את העצימות השבוע אתה יכול להעלות ל-145 ולראות איך יהיה ולהתקדם משם
אם אתה מתקדם ב-5 ק"ג בנפח אז שבוע הבא נניח שה-145 יעלה קל אז משהו כמו 135 נפח ו-152.5 עצימות וכן הלאה עד שתגיע לעצימות שהיא קצת יותר מתאימה לרמה שלך(135/152.5 זה עדיין אחוזים גבוהים אבל הבנת את הכיוון)
לא רציתי להגיד ישר לקפוץ לעצימויות כבדות מדי כי יכול להיות שהנפח קל לך אבל העצימות פתאום יהיה לך קשה בהתאמה ל-80%(זה אומר השבוע לתת 152.5 או אפילו 160)
אחרי שאתה מגיע לאחוזים סבירים(כנראה שתוך שבועיים-גג שלוש) תמשיך התקדמות רגילה - אותה התקדמות(2.5/5 בהתאם לתכנון) בנפח ובעצימות

ובכל מקרה - תכנון תכנון תכנון, תמיד תדע באיזה שבוע אתה (מצחיק אותי לשמוע "שבוע רביעי חמישי בערך") ותמיד תדע תכנון כמה שבועות הלאה לפחות 4-5 אם לא יותר, מתי אתה חותך התקדמות ל-2.5 בשבוע וכו'

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לנצל את המאסה הקצרצרה הזאת כמה שאפשר לפני החיטוב, כי אם אני מתחיל לימודים שנה הבאה (אם אתקבל)
אז אני לא אתאמן הרבההה זמן, ואני מעדיף לצאת מזה חטוב 😛

אוקצור נראה לי שאני אעשה את ה3 פלטות האלה (פעם ראשונה שלי) ואם יהיה קל אז עוד סט כזה, ואז אני אתן שבוע מנוחה לרגליים, עם תרגילים קלילים
כי הגלוטס מידיוס שלי בוכה כבר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית