עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי בעיה להכין חבד אבל גם בנזיל אלכוהול אני לא מוצאתכין לבד או שתזמין מחו"ל
יש ברשותי כמה ויאלים אם משה מוכן אוכל להביא לבחוראין לי בעיה להכין חבד אבל גם בנזיל אלכוהול אני לא מוצא
יש מצב לקישור עם מחיר נורמאלי? כל מה שמצאתי באיביי הם רוצים מלא כסף על משלוח. ומה שמשלוח חינם אז זה לא מארהב וזה במשלוח איטיזה באמת חרא של תענוג להשיג את הדבר הזה 😣
מה שאתה כן יכול להשיג בחלק קטן מבתי המרקחת זה מים סטריליים להזרקה
בנזיל אלכוהול מגיע לך לפה תוך שבוע עד 10 ימים מאיביי..
כל מה שתצטרך זה להזריק לויאל של 10 מיל מים סטריליים(סודיום כלוריד), 0.09 מיל בנזיל (9 קווים על מזרק אנסולין) ויש לך מים בקטריוסטטים
לא ייהרסו זה כולה מים עם בנזיל אלכוהול לא הפרגניל עצמובמידה ומזמינים מים בקטריוסטטים מוכנים מחו"ל האם יש צורך בקירור לפני שמערבבים אותם עם הפרגניל? האם בזמן המשלוח הוא יהרס?
לא ולאבמידה ומזמינים מים בקטריוסטטים מוכנים מחו"ל האם יש צורך בקירור לפני שמערבבים אותם עם הפרגניל? האם בזמן המשלוח הוא יהרס?
הזמנתי את זה תודה. ובקשר למים להזרקה אפשר להשתמש במים של אינפוזיה?זה סוג טוב
השיפינג כוסט זה 10 דולר..לא תצטרך לשבור תכנית חיסכון
והבקבוקים האלה ישמשו אותך לשנים
צפה בקובץ המצורף 27479
מים לאינפוזיה מיועדים להזרקה ישירות לווריד...על אחת כמה שהם יתאימו להזרקה תת עורית או תוך שרירית...הזמנתי את זה תודה. ובקשר למים להזרקה אפשר להשתמש במים של אינפוזיה?
אין לך מה לשאול את יניב ריז , מים של אינפוזיה זה סודיום כלוריד 0.9 זה אותם מים של הפרגנילמים לאינפוזיה מיועדים להזרקה ישירות לווריד...על אחת כמה שהם יתאימו להזרקה תת עורית או תוך שרירית...
השאלה היא מה תהיה האינטראקציה של מי עירוי עם הכוריגון
נדמה לי שעם העירוי מכיל מים פזיולוגיים ללא תוספות אחרות לא צריכה להיות בעיה אבל לא הייתי מציע לך לסמוך עלי בנושא
שאל את יניב ריז
חברה בבקשה תעזרו לי אני מחפש מים בקטריוסטטי מהצפוןאחלה תודה
חברים מי שהציג מים בקטריוסטטיים אפשר עזרה אני גם צריךחיפשתי אולי בכל בית מרקחת בעיר ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור?