ייעוץ מאיפה אני משיג מים בקטריוסטטיים או בנזיל? כבר איבדתי תקווה

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך

BITW

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
חיפשתי אולי בכל בית מרקחת בעיר ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור?

זה באמת חרא של תענוג להשיג את הדבר הזה 😣
מה שאתה כן יכול להשיג בחלק קטן מבתי המרקחת זה מים סטריליים להזרקה
בנזיל אלכוהול מגיע לך לפה תוך שבוע עד 10 ימים מאיביי..
כל מה שתצטרך זה להזריק לויאל של 10 מיל מים סטריליים(סודיום כלוריד), 0.09 מיל בנזיל (9 קווים על מזרק אנסולין) ויש לך מים בקטריוסטטים

• פותח/ת השרשור
זה באמת חרא של תענוג להשיג את הדבר הזה 😣
מה שאתה כן יכול להשיג בחלק קטן מבתי המרקחת זה מים סטריליים להזרקה
בנזיל אלכוהול מגיע לך לפה תוך שבוע עד 10 ימים מאיביי..
כל מה שתצטרך זה להזריק לויאל של 10 מיל מים סטריליים(סודיום כלוריד), 0.09 מיל בנזיל (9 קווים על מזרק אנסולין) ויש לך מים בקטריוסטטים
יש מצב לקישור עם מחיר נורמאלי? כל מה שמצאתי באיביי הם רוצים מלא כסף על משלוח. ומה שמשלוח חינם אז זה לא מארהב וזה במשלוח איטי

זה סוג טוב
השיפינג כוסט זה 10 דולר..לא תצטרך לשבור תכנית חיסכון
והבקבוקים האלה ישמשו אותך לשנים
upload_2015-6-29_15-37-4.png

במידה ומזמינים מים בקטריוסטטים מוכנים מחו"ל האם יש צורך בקירור לפני שמערבבים אותם עם הפרגניל? האם בזמן המשלוח הוא יהרס?

• פותח/ת השרשור
הזמנתי את זה תודה. ובקשר למים להזרקה אפשר להשתמש במים של אינפוזיה?
מים לאינפוזיה מיועדים להזרקה ישירות לווריד...על אחת כמה שהם יתאימו להזרקה תת עורית או תוך שרירית...
השאלה היא מה תהיה האינטראקציה של מי עירוי עם הכוריגון
נדמה לי שעם העירוי מכיל מים פזיולוגיים ללא תוספות אחרות לא צריכה להיות בעיה אבל לא הייתי מציע לך לסמוך עלי בנושא
שאל את יניב ריז

נערך לאחרונה:
מים לאינפוזיה מיועדים להזרקה ישירות לווריד...על אחת כמה שהם יתאימו להזרקה תת עורית או תוך שרירית...
השאלה היא מה תהיה האינטראקציה של מי עירוי עם הכוריגון
נדמה לי שעם העירוי מכיל מים פזיולוגיים ללא תוספות אחרות לא צריכה להיות בעיה אבל לא הייתי מציע לך לסמוך עלי בנושא
שאל את יניב ריז
אין לך מה לשאול את יניב ריז , מים של אינפוזיה זה סודיום כלוריד 0.9 זה אותם מים של הפרגניל

מה הבעיה לא הבנתי?
כנס לאתר של הוספירה.. תכתוב בגוגל יש להם הזמנות לארץ מאוד זול. מים בקריוסטטים מוכנים אני משתמש בהם בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית