זה אלבום משותף, הוא לא של לו ריד. ואני לא יכולתי להקשיב לו יותר מ 3 דקות. הם היו טובים עד האלבום השחור.LULU זה אלבום של לו ריד שמטאליקה השתתפו בו, זה לא אלבום של מטאליקה (אגב לא שמעתי תו יחיד ממנו, אולי אני מפסיד...)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אלבום משותף, הוא לא של לו ריד. ואני לא יכולתי להקשיב לו יותר מ 3 דקות. הם היו טובים עד האלבום השחור.LULU זה אלבום של לו ריד שמטאליקה השתתפו בו, זה לא אלבום של מטאליקה (אגב לא שמעתי תו יחיד ממנו, אולי אני מפסיד...)
שמעתי כמה תוים ממנו. הדבר היחיד שהפסדת זה בחילה.אגב לא שמעתי תו יחיד ממנו, אולי אני מפסיד...
עם זה אני לא מתווכח (כולל האלבום השחור מבחינתי), פשוט LULU זה לא דוגמה למה שמטאליקהזה אלבום משותף, הוא לא של לו ריד. ואני לא יכולתי להקשיב לו יותר מ 3 דקות. הם היו טובים עד האלבום השחור.
אוקיי, קח לדוגמא את St.Anger. אלבום נוראי, לא יכולתי להקשיב גם לו יותר מכמה דקות.עם זה אני לא מתווכח (כולל האלבום השחור מבחינתי), פשוט LULU זה לא דוגמה למה שמטאליקה
זה דוגמה יותר טובה 😃אוקיי, קח לדוגמא את St.Anger. אלבום נוראי, לא יכולתי להקשיב גם לו יותר מכמה דקות.
לא הם לא. תסתכל לי בעיניים ותגיד שאהבת את lulu.
אז הם עדיין טובים, כלומר כל מה שקרה אחרי שהם הפסיקו להיות טובים בעצם לא קרה?לא יודע על מה אתה מדבר. lulu לא קרה מעולם.
אז הם עדיין טובים, כלומר כל מה שקרה אחרי שהם הפסיקו להיות טובים בעצם לא קרה?
אתה לא יכול להאשים אותי שלא הגעתי למסקנה הזו מההודעה הראשונה שלך..יפה, אימונים משפרים לוגיקה.
אתה לא יכול להאשים אותי שלא הגעתי למסקנה הזו מההודעה הראשונה שלך..
ברור. והם גם לא נתנו לקירק האמט, ללארס אולריך ולבוב פאקינג רוק (!!!) לכתוב ליריקס לסיינט אנגר!!לא יודע על מה אתה מדבר. lulu לא קרה מעולם.
אני אזכור. עוד דוגמא לטעויות שלך.להאשים אותך? זו הייתה מחמאה אמיתית. תזכור את הרגע הזה.
הנה התחלנו עם מתי מטאליקה מתו/התמסחרו. הם עדיין טובים. תמותו.
אני מרגיש מוזר עכשיו בגלל שאני שומע מאות להקות מטאל אבל לא אוהב אף אחת מאלה שציינת חוץ ממטאליקה.סלאייר, אנתרקס, אוברקיל, סודום, קריאייטור, מגהדת', ודיסטרקשן טובים. מטאליקקי לא.
יש דברים שעדיף לא לספר, זה אחד מהם 😉אני מרגיש מוזר עכשיו בגלל שאני שומע מאות להקות מטאל אבל לא אוהב אף אחת מאלה שציינת חוץ ממטאליקה.
נסה דיסקים מוקדמים של Therapy כמו Troublegum ו-Semi Detached.אני מרגיש מוזר עכשיו בגלל שאני שומע מאות להקות מטאל אבל לא אוהב אף אחת מאלה שציינת חוץ ממטאליקה.