הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

And Justice עם בס

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך
LULU זה אלבום של לו ריד שמטאליקה השתתפו בו, זה לא אלבום של מטאליקה (אגב לא שמעתי תו יחיד ממנו, אולי אני מפסיד...)
זה אלבום משותף, הוא לא של לו ריד. ואני לא יכולתי להקשיב לו יותר מ 3 דקות. הם היו טובים עד האלבום השחור.

זה אלבום משותף, הוא לא של לו ריד. ואני לא יכולתי להקשיב לו יותר מ 3 דקות. הם היו טובים עד האלבום השחור.
עם זה אני לא מתווכח (כולל האלבום השחור מבחינתי), פשוט LULU זה לא דוגמה למה שמטאליקה

עם זה אני לא מתווכח (כולל האלבום השחור מבחינתי), פשוט LULU זה לא דוגמה למה שמטאליקה
אוקיי, קח לדוגמא את St.Anger. אלבום נוראי, לא יכולתי להקשיב גם לו יותר מכמה דקות.
וברור שכולל האלבום השחור.. אחד ה-אלבומים.
זה מוזיקה טובה, למי שתהה:

אוקיי, קח לדוגמא את St.Anger. אלבום נוראי, לא יכולתי להקשיב גם לו יותר מכמה דקות.
זה דוגמה יותר טובה 😃
ב DEATH MAGNETIC ממה שזכור לי היו איזה כמה שירים בודדים סבבה, אבל ממש לא כל האלבום

האלבום השחור היה ממוסחר ולא היתה ברירה. הסיגנון היה במיינסטרים של המיינסטרים...
טעם זה טעם וריח זה ריח אז לא נתווכח, אבל מאז האלבום השחור לא הצלחתי להתחבר לאף אלבום.

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מה אתה מדבר. lulu לא קרה מעולם.
ברור. והם גם לא נתנו לקירק האמט, ללארס אולריך ולבוב פאקינג רוק (!!!) לכתוב ליריקס לסיינט אנגר!!
מעניין, אלכס, מי כתב את השורות המבריקות הבאות:
Saint Anger 'round my neck
He never gets respect
אה?
המשפטים היחידים שטובים בשיר הזה הם משפטים שגנובים משיר אחר!!!
להאשים אותך? זו הייתה מחמאה אמיתית. תזכור את הרגע הזה.
אני אזכור. עוד דוגמא לטעויות שלך.

הנה התחלנו עם מתי מטאליקה מתו/התמסחרו. הם עדיין טובים. תמותו.

============================================================================
לא אבל רציני עכשיו, כול הקטע שכול אחד מנסה להיות היפסטר ולהגיד שהם נהרסו לגמרי בשלב כול שהוא ממש הופך לאידיוטי אחרי כמה זמן

סלאייר, אנתרקס, אוברקיל, סודום, קריאייטור, מגהדת', ודיסטרקשן טובים. מטאליקקי לא.
אני מרגיש מוזר עכשיו בגלל שאני שומע מאות להקות מטאל אבל לא אוהב אף אחת מאלה שציינת חוץ ממטאליקה.

11165323_380467085486728_5202408140673647801_n.jpg

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש מוזר עכשיו בגלל שאני שומע מאות להקות מטאל אבל לא אוהב אף אחת מאלה שציינת חוץ ממטאליקה.
נסה דיסקים מוקדמים של Therapy כמו Troublegum ו-Semi Detached.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית