הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על חיטוב

ערד לוי

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
היי
יש אתר או משהו שאני יכול לכתוב בו מאכל כלשהו ושהוא יתן לי עוד אפשרויות עם אותם ערכים תזונתיים פחות או יותר?
ואם לא אז אני יכול לבחור נגיד כמה חלבון כמה פחמימות וכו' וזה יתן לי תוצאות?.
ועכשיו לשאלות שלי על חיטוב:
1.אם הגרעון הוא גדול מדי במה זה מתבטא?
2.שאני יוריד א"ש, חוץ מהבטן אני יראה עוד משהו משמעותי?
תודה:)
אהה עוד משהו שכחתי
אני שוקל 63
1.66
הערכים האלה בסדר לתפריט:
חלבון: 120 ג'
שומן: 50 ג'
פחמימות: 260 ג' (הקלוריות שנשארו...)
רציני?

לא מכיר אתר כזה.
1. עליה בהורמון הלפטין, גרלין, פפטיד YY ועוד כמה שגורמים לרעב חזק, ירידה גדולה מאוד במטבוליזם ופירוק רקמות חשובות בגוף למען הפקת אנרגיה.
2. כשאתה יורד באחוז השומן אתה יורד אחוז שומן בכל הגוף, לא רק בבטן. מה זאת אומרת משהו משמעותי? אם אתה לא רואה את הזין שלך במקלחת עדיין אז אחרי שתרד באחוז שומן אולי תתחיל לראות משהו משמעותי.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר אתר כזה.
1. עליה בהורמון הלפטין, גרלין, פפטיד YY ועוד כמה שגורמים לרעב חזק, ירידה גדולה מאוד במטבוליזם ופירוק רקמות חשובות בגוף למען הפקת אנרגיה.
2. כשאתה יורד באחוז השומן אתה יורד אחוז שומן בכל הגוף, לא רק בבטן. מה זאת אומרת משהו משמעותי? אם אתה לא רואה את הזין שלך במקלחת עדיין אז אחרי שתרד באחוז שומן אולי תתחיל לראות משהו משמעותי.
חחחחחחח
מה המאכלים שבדרך כלל לוקחים לחיטוב?
והנתונים שכתבתי בסדר?

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
מה המאכלים שבדרך כלל לוקחים לחיטוב?
והנתונים שכתבתי בסדר?
אני ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל. לא חסר מאמרים שמסבירים על הבסיס של מסה וחיטוב. אתה יכול להתחיל פה
https://www.lbs.co.il/threads/32311/
מה שאמור להיות חשוב לך כרגע זה ערכים סופיים ולא מאכלים. אתה כנראה יכול לנחש לבד שיש מאכלים לא מומלצים כמו כל סוגי הממתקים/עוגות/אוריאו ומשקאות מוגזים/מיצים וכו. לגבי כל השאר, כל מקרה לגופו. יש תפריטים מוכנים בפורטל שאתה יכול להביט בהם. המאכלים שם מאוד בריאים ומתאימים לתקופת החיטוב ולתקופת המסה.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל. לא חסר מאמרים שמסבירים על הבסיס של מסה וחיטוב. אתה יכול להתחיל פה
https://www.lbs.co.il/threads/32311/
מה שאמור להיות חשוב לך כרגע זה ערכים סופיים ולא מאכלים. אתה כנראה יכול לנחש לבד שיש מאכלים לא מומלצים כמו כל סוגי הממתקים/עוגות/אוריאו ומשקאות מוגזים/מיצים וכו. לגבי כל השאר, כל מקרה לגופו. יש תפריטים מוכנים בפורטל שאתה יכול להביט בהם. המאכלים שם מאוד בריאים ומתאימים לתקופת החיטוב ולתקופת המסה.
קראתי הכל אפילו פעמיים
עשיתי את הערכים התזונתיים לפי מה שכתוב שם ונראה לי שיצא לי מלא פחמימות:
חלבון 120 גרם
פחמימות 260 גרם
שומן 50 גרם
זה נראה הגיוני?
אני בן 16 גובה 1.66

קראתי הכל אפילו פעמיים
עשיתי את הערכים התזונתיים לפי מה שכתוב שם ונראה לי שיצא לי מלא פחמימות:
חלבון 120 גרם
פחמימות 260 גרם
שומן 50 גרם
זה נראה הגיוני?
אני בן 16 גובה 1.66
כל עוד הסך הקלורי יוצא קטן בכ500 מהRMR זה בסדר. לא הבאת לי מספיק נתונים כדי להגיד לך אם מה שכתוב לך פה בסדר. גם אם אתה לא בטוח לגבי המאכלים שלך ואם הם טובים ממליץ לך לפרסם את כל התפריט.

• פותח/ת השרשור
כל עוד הסך הקלורי יוצא קטן בכ500 מהRMR זה בסדר. לא הבאת לי מספיק נתונים כדי להגיד לך אם מה שכתוב לך פה בסדר. גם אם אתה לא בטוח לגבי המאכלים שלך ואם הם טובים ממליץ לך לפרסם את כל התפריט.
בדיוק בעודנו מדברים אני עושה אחד עכשיו:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית