שוב כמו שאמרו, הפיתרון הכי זמין שאני רואה זה לנסות לבשל לאט לאט, תתחיל בקטן, נגיד חביתה עם זרע ולאט לאט תכין דברים שדורשים קצת יותר השקעה.
בסך הכל זה לא כזה הרבה זמן ויש אין סוף מתכונים ביוטיוב שיכולים להיכנס לך בMacros מעולה.
תן לזה צ'אנס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
WTF?!?!?!?!? אני מניח שיש בזה הרבה חלבון, אבל אין גבול להקרבה??שוב כמו שאמרו, הפיתרון הכי זמין שאני רואה זה לנסות לבשל לאט לאט, תתחיל בקטן, נגיד חביתה עם זרע ולאט לאט תכין דברים שדורשים קצת יותר השקעה.
לך עם זה עד הסוף, לפי משפט Broscience:WTF?!?!?!?!? אני מניח שיש בזה הרבה חלבון, אבל אין גבול להקרבה??
קיבינימט, הקדמת אותי.WTF?!?!?!?!? אני מניח שיש בזה הרבה חלבון, אבל אין גבול להקרבה??
דווקא ממך הייתי מצפה תוך כמה דקות למתכון מעניין שמכיל ספין של זה.קיבינימט, הקדמת אותי.
🤬
אבל רק זרע לא של עצמך, כי אחרת אתה אוכל את החלבון שאתה הוצאתWTF?!?!?!?!? אני מניח שיש בזה הרבה חלבון, אבל אין גבול להקרבה??
שף מהולל. 😄חבל, היה פה אחד, איגל, היה עושה מזה מטעמים.... 🙄
בדיוק, אין פואנטה בלהוציא חלבון ואז לאכול אותו, זה כמו להקיא בכוונה ואחר כך לאכול את זה, 0 gainz.אבל רק זרע לא של עצמך, כי אחרת אתה אוכל את החלבון שאתה הוצאת
הנה, @יהב, עזרנו לך להשיג תאבון??בדיוק, אין פואנטה בלהוציא חלבון ואז לאכול אותו, זה כמו להקיא בכוונה ואחר כך לאכול את זה, 0 gainz.
עזרנו לו להגיע לתובנות מיניות בגיל 15.הנה, @יהב, עזרנו לך להשיג תאבון??
שף מקולל. עד עכשיו אני מגרד את המחבת שנשרפה עם המתכון לשקשוקה שלו.שף מהולל. 😄
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣שף מקולל. עד עכשיו אני מגרד את המחבת שנשרפה עם המתכון לשקשוקה שלו.
שקלתי לתקן את ה"חושבים" ל"יודעים", אבל קל מדי, אתה יודע. הרמה להנחתה. תן משהו יותר מסובך.8 דקות עברו ועדיין לא קיבלתי הודעת ״אל תדאג, לא בגלל זה חושבים שאתה מוזר״.
אל תדאג אני הבאתי לו מתכון ששרף לו את המחבט אז אפשר להגיד שנקמתי בשבילך 🤩שף מקולל. עד עכשיו אני מגרד את המחבת שנשרפה עם המתכון לשקשוקה שלו.
לך עם זה עד הסוף, לפי משפט Broscience:
pussy = pussy, callorie = calorie => gainz = gainz
00:53
הוא צריך להתחיל מאיפשהו, לא?
קיבלת, ועם הקדשה אישית נוגעת ללב.מה צריך לעשות בשביל קצת מוניטין בפורום הזה..
אני עוד יצליח לעשות מוניטין gainz מסיביים
זה היה סיר!אל תדאג אני הבאתי לו מתכון ששרף לו את המחבט אז אפשר להגיד שנקמתי בשבילך 🤩
מתי אמרתי לך שמבשלים את זה בסיר??? הבאתי הוראות מפורשות!!! מי לעזאזל מכין חביתה בסיר?? ואתה עוד קורא לעצמך שף? בזיון!!זה היה סיר!
ז״ל
אבל. אבל. אבל.מתי אמרתי לך שמבשלים את זה בסיר??? הבאתי הוראות מפורשות!!! מי לעזאזל מכין חביתה בסיר?? ואתה עוד קורא לעצמך שף? בזיון!!