עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל השיחרור הורמוני גדילה הללו, אם תקרא את המחקרים המלאים תראה שבמילא האימון עצמו הביא את השיחרור של הורמון הגדילה כך שלתוסף לא הייתה השפעה ממשית על כך.
אחי אל תשכח שגם עשרות אחוזים זה עדיין חתיכת קפיצה וזה עדיין הבדל משמעותי גם אם זה לא האחוזים שבאדי בילדר חולם עליהם.
דרך אגב, היום קניתי תוסף ארגינין של סולגאר ולקחתי 3 כדורים לפני אימון (גרם וחצי ארגינין ועוד 750 של ח' אמינית אחרת ששכחתי איך קוראים לה) וזה כן נתן קצת כוח נראה לי (או שזה פסיכולוגי) בכל מקרה עם איך שהגיע השעה של החדשות המוטיבציה והכח ירדו פלאים
השם ירחם... לא רוצה לשמוע אפילו על דברים כאלה...
משום מה כל ההורמונים מכל סוג מטרידים אותי הרבה יותר מסמים כמו אפדרין (לא שגם את זה אני לוקח אבל את זה אני עוד יכול לשקול)
אני מבין... אני גם לא מחפש להיות באדי בילדר עם 3% שומן, אבל אתה יודע... אם זה משהו שיכול לעזור טיפה בלגדול עוד קצת אז סבבה.
הגזמנו קצת עם אפדרין והדימוי לסייקלים, אבל פרו הורמונים אכן.אתה צריך להבין שאפדרין פי מיליון יותר מסוכן מכל הורמון, אין שום בעיה עם הורמונים\סטרואידים
שמצילים חיים כבר יותר מ100 שנה, תפתח youtube תרשום סטרואידים ותראה כתבות על אנשים בני 70 שלקחו 40 שנה סטרואידים ותראה איך הם נראים, עד היום מחקר אחד לא מצא שבשימוש נכון של GH וטסטוסטרון יש תופאות לוואי יותר חמורות מכמה חצקונים, הבעייה שבארץ אין פיקוח, ואף רופא לא מסכים לבצע מעקב אחרי מטופל בסייקל, אז מה לעשות אנשים נפגעים, שאתה עושה סייקל חצי שנה רצוף...אז ילדים אתה כבר לא תביא.
משה חבל לך על הזמן, מקור מאוד נאמן במשרד הבריאות(אני לא יכול לחשוף פרטים על האישיות) שלקח חלק במחקר על אפדרין\אדרנלין אמר לי את זה, אפדרין זה כל כך גרוע שאתם עוד לא מבינים כמה,
ואת הנזקים של לקיחה קבוע של אפדרין רואים גם אחרי 10 - 20 שנה במבנה הלב.
אין לו, זה באמת שקר כולשהו. כבר הייתי בתקווה שאתה מסתמך על משהו אמיתי ולא "מישהו ממשרד הבריאות" להזכירך משרד הבריאות כאן שווה ביזיון אחד גדול ואתה תראה את זה בחורף הקרוב (אלא אם החיסון באמת יעבוד).
בכל מקרה פירסמתי בעבר מספר מחקרים בפורום סטרואידים על שימוש ממושך באפדרין (3 שנים) עם מינונים פי 2 ממה שמקובל (בוצע עם 150 מ"ג, מקובל עד 75 מ"ג). האנשים בריאים ושלמים, לא נמצא שום נזק לבבי/עיצבי והם השילו ממשקלם בקצב מסחרר.
אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים אל תדברו כי זה יכול לפגוע באנשים אחרים, מקור נאמן זה רפרנס ולא "אמרו לי", גם לי אמרו פעם המון דברים ושילמתי ביוקר.