הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Arginine Alpha-Ketoglutarate

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך
מדובר בארגינין רגיל בתוספת של Alpha-Ketoglutarate שאמור לסייע בניוד של תחמוצת חנקן בגוף, בעיקרון
Arginine Alpha-Ketoglutarate אמור להיות יותר אפקטיבי(למרות שהדבר לא כל כך הוכח מחקרית),

לגבי AAKG בכללי אז לפי מחקר שבוצע באוניברסיטת באייר בטקסס על AAKG ועל פי מחקרים אחרים, התוצאות הראו עליה בכוח מתפרץ ושחרור הורמון גדילה מוגבר, הבעיה שלפי כל המחקרים האלה לא נרשמה עליה משמעותית במסת שריר בגוף או שיפור כללי במבנה הגוף.

כל השיחרור הורמוני גדילה הללו, אם תקרא את המחקרים המלאים תראה שבמילא האימון עצמו הביא את השיחרור של הורמון הגדילה כך שלתוסף לא הייתה השפעה ממשית על כך.

כל השיחרור הורמוני גדילה הללו, אם תקרא את המחקרים המלאים תראה שבמילא האימון עצמו הביא את השיחרור של הורמון הגדילה כך שלתוסף לא הייתה השפעה ממשית על כך.

נכון ולא, כי המחקר בוצע על 2 קבוצות ביקורת ששניהם ביצעו אימונים דומים, נרשמה עליה יותר גדולה בהורמון גדילה בקבוצה שלקחה AAKG, אבל שוב מדובר בעליות מינוריות של כמה עשרות אחוזים, על מנת שGH באמת ישפיע צריך עליה של 400% - 1000% (לפיתוח גוף לוקחים איזה 4 - 10 IU של GH ליום), השורה התחתונה היא שאין שינוי משמעותי בכלל.

נערך לאחרונה:
צריך תמיד להסתכל על הסטטיסטיקה ולראות עוד פרמטרים רבים, בכל מקרה אשמח לקבל את המחקר.

כן נכון זה בדיוק הבעיה שלפעמים מחקרים מראים תוצאות חיוביות אבל שמסתכלים על התמונה הגדולה מתחילים לראות חורים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי אל תשכח שגם עשרות אחוזים זה עדיין חתיכת קפיצה וזה עדיין הבדל משמעותי גם אם זה לא האחוזים שבאדי בילדר חולם עליהם.

דרך אגב, היום קניתי תוסף ארגינין של סולגאר ולקחתי 3 כדורים לפני אימון (גרם וחצי ארגינין ועוד 750 של ח' אמינית אחרת ששכחתי איך קוראים לה) וזה כן נתן קצת כוח נראה לי (או שזה פסיכולוגי) בכל מקרה עם איך שהגיע השעה של החדשות המוטיבציה והכח ירדו פלאים

אחי אל תשכח שגם עשרות אחוזים זה עדיין חתיכת קפיצה וזה עדיין הבדל משמעותי גם אם זה לא האחוזים שבאדי בילדר חולם עליהם.

דרך אגב, היום קניתי תוסף ארגינין של סולגאר ולקחתי 3 כדורים לפני אימון (גרם וחצי ארגינין ועוד 750 של ח' אמינית אחרת ששכחתי איך קוראים לה) וזה כן נתן קצת כוח נראה לי (או שזה פסיכולוגי) בכל מקרה עם איך שהגיע השעה של החדשות המוטיבציה והכח ירדו פלאים

תראה הבעיה ששיפור בעשרות אחוזים לא נותן כלום, בשביל שGH ישפיע ממש קצת, אז צריך שיפור של לפחות 200% ממה שהגוף מייצר(בפחות פשוט לא רואים שום שינוי),
יש הורמונים אחרים שאפילו 20% יותר מהם, יתנו תוצאות טובות אבל פה מדובר אך ורק על GH,

תראה לגבי סולגר אז יש להם ארגנין טוב, אבל אתה יכול להזמין פשוט מBB בהרבה פחות כסף.

נערך לאחרונה:
אפשר לקחת דוגמא טובה זריקות של טסט, מזריקים לדוגמא סייקל פשוט 400-500 מ"ג זה פי 50 לערך מהנורמות בדם בצורה טבעית, אז 30-40% זה כלום.

• פותח/ת השרשור
השם ירחם... לא רוצה לשמוע אפילו על דברים כאלה...
משום מה כל ההורמונים מכל סוג מטרידים אותי הרבה יותר מסמים כמו אפדרין (לא שגם את זה אני לוקח אבל את זה אני עוד יכול לשקול)

אני מבין... אני גם לא מחפש להיות באדי בילדר עם 3% שומן, אבל אתה יודע... אם זה משהו שיכול לעזור טיפה בלגדול עוד קצת אז סבבה.

השם ירחם... לא רוצה לשמוע אפילו על דברים כאלה...
משום מה כל ההורמונים מכל סוג מטרידים אותי הרבה יותר מסמים כמו אפדרין (לא שגם את זה אני לוקח אבל את זה אני עוד יכול לשקול)

אני מבין... אני גם לא מחפש להיות באדי בילדר עם 3% שומן, אבל אתה יודע... אם זה משהו שיכול לעזור טיפה בלגדול עוד קצת אז סבבה.

אתה צריך להבין שאפדרין פי מיליון יותר מסוכן מכל הורמון, אין שום בעיה עם הורמונים\סטרואידים
שמצילים חיים כבר יותר מ100 שנה, תפתח youtube תרשום סטרואידים ותראה כתבות על אנשים בני 70 שלקחו 40 שנה סטרואידים ותראה איך הם נראים, עד היום מחקר אחד לא מצא שבשימוש נכון של GH וטסטוסטרון יש תופאות לוואי יותר חמורות מכמה חצקונים, הבעייה שבארץ אין פיקוח, ואף רופא לא מסכים לבצע מעקב אחרי מטופל בסייקל, אז מה לעשות אנשים נפגעים, שאתה עושה סייקל חצי שנה רצוף...אז ילדים אתה כבר לא תביא.

אתה צריך להבין שאפדרין פי מיליון יותר מסוכן מכל הורמון, אין שום בעיה עם הורמונים\סטרואידים
שמצילים חיים כבר יותר מ100 שנה, תפתח youtube תרשום סטרואידים ותראה כתבות על אנשים בני 70 שלקחו 40 שנה סטרואידים ותראה איך הם נראים, עד היום מחקר אחד לא מצא שבשימוש נכון של GH וטסטוסטרון יש תופאות לוואי יותר חמורות מכמה חצקונים, הבעייה שבארץ אין פיקוח, ואף רופא לא מסכים לבצע מעקב אחרי מטופל בסייקל, אז מה לעשות אנשים נפגעים, שאתה עושה סייקל חצי שנה רצוף...אז ילדים אתה כבר לא תביא.
הגזמנו קצת עם אפדרין והדימוי לסייקלים, אבל פרו הורמונים אכן.
בקשר לסייקלים, אנשים לא יודעים להרכיב סייקלים ולא יודעים לעשות PCT לכן יש נזקים, בכל מקרה אין הרבה מקרי מוות מחומרים אם נקח % שימוש בניגוד לאלכוהול/סיגריות, אז למה זה מותר וזה אסור? כי בסייקלים צריך להבין ולחקור ולדעת כמה בדיוק לקחת איך ולמה, בסיגריות ואלכוהול אומרים ליוסי המוכר בקיוסק תביא לי X Y Z שותים/מעשנים, דופקים את הראש וסאלמת יום חדש.

משה חבל לך על הזמן, מקור מאוד נאמן במשרד הבריאות(אני לא יכול לחשוף פרטים על האישיות) שלקח חלק במחקר על אפדרין\אדרנלין אמר לי את זה, אפדרין זה כל כך גרוע שאתם עוד לא מבינים כמה,
ואת הנזקים של לקיחה קבוע של אפדרין רואים גם אחרי 10 - 20 שנה במבנה הלב.

• פותח/ת השרשור
אין לי ספק שאפדרין זה חרא של דבר, זה סם זה מגיע ל CNS
ובהשוואה הנה דוד שלי וכמוהו גם לאו מסי, קיבלו טיפולים בהורמון גדילה בגלל שהיו ממש נמוכים כשהיו קטנים וזה כנראה די עזר להם ואני מאמין שאף אחד מהם היום לא לוקח שום דבר אז כן בהשגחה אפשר לעשות את זה טוב אבל זה עדיין משחק במערכת מאד בעייתית בגוף ועדיף שלא לשחק עם זה
עדיף לא לשחק עם שום דבר ולא לקחת תוספים וזהו 😃 (חוץ מאומגה 3, ויטמינים, קריאטין וחלבון 😃 הא כן וקפאין... כי זה כמו לשתות קפה שגם ככה היינו שותים רק יותר מרוכז 😃 )

משה חבל לך על הזמן, מקור מאוד נאמן במשרד הבריאות(אני לא יכול לחשוף פרטים על האישיות) שלקח חלק במחקר על אפדרין\אדרנלין אמר לי את זה, אפדרין זה כל כך גרוע שאתם עוד לא מבינים כמה,
ואת הנזקים של לקיחה קבוע של אפדרין רואים גם אחרי 10 - 20 שנה במבנה הלב.

פרופ' רייך ממכון שקר כל שהו.

יש מספיק מחקרים על אפדרין, אל תקח לשמנים את התקווה היחידה :stop:
וברצינות, שמעתי, ראיתי, פרופ רייך וכל השאר הסיפורים לא מענינים. יש לך איך לגבות את מה שאתה אומר ? אם לא חסוך מאיתנו.

אין לו, זה באמת שקר כולשהו. כבר הייתי בתקווה שאתה מסתמך על משהו אמיתי ולא "מישהו ממשרד הבריאות" להזכירך משרד הבריאות כאן שווה ביזיון אחד גדול ואתה תראה את זה בחורף הקרוב (אלא אם החיסון באמת יעבוד).
בכל מקרה פירסמתי בעבר מספר מחקרים בפורום סטרואידים על שימוש ממושך באפדרין (3 שנים) עם מינונים פי 2 ממה שמקובל (בוצע עם 150 מ"ג, מקובל עד 75 מ"ג). האנשים בריאים ושלמים, לא נמצא שום נזק לבבי/עיצבי והם השילו ממשקלם בקצב מסחרר.
אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים אל תדברו כי זה יכול לפגוע באנשים אחרים, מקור נאמן זה רפרנס ולא "אמרו לי", גם לי אמרו פעם המון דברים ושילמתי ביוקר.

אין לו, זה באמת שקר כולשהו. כבר הייתי בתקווה שאתה מסתמך על משהו אמיתי ולא "מישהו ממשרד הבריאות" להזכירך משרד הבריאות כאן שווה ביזיון אחד גדול ואתה תראה את זה בחורף הקרוב (אלא אם החיסון באמת יעבוד).
בכל מקרה פירסמתי בעבר מספר מחקרים בפורום סטרואידים על שימוש ממושך באפדרין (3 שנים) עם מינונים פי 2 ממה שמקובל (בוצע עם 150 מ"ג, מקובל עד 75 מ"ג). האנשים בריאים ושלמים, לא נמצא שום נזק לבבי/עיצבי והם השילו ממשקלם בקצב מסחרר.
אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים אל תדברו כי זה יכול לפגוע באנשים אחרים, מקור נאמן זה רפרנס ולא "אמרו לי", גם לי אמרו פעם המון דברים ושילמתי ביוקר.

אני יודע על המחקרים האלה, שוב אתם תחשבו מה שאתם רוצים, ואני ממש לא בא התווכח אבל יש לי מקור מאוד אמין (משה אם אתה רוצה אני יכול לדבר איך על זה רק בפרטי) הבעיה היא לא לשבוע שבועיים שנה שנתיים, זה משהו מצתבר ושאת ההשפעות שלו רואים בלב רק אחרי המון זמן, שוב אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים, אבל שפרופסור לקרדיולוגיה בעל שם עולמי אומר לך משהו אני אישית מקשיב, אבל שוב...תעשו מה שאתם רוצים,

ועוד משהו למה תמיד שמישהו אומר משהו שאתם לא מסכימים איתו התגובה היא תמיד מנסה להיות מעליבה ולא לעניין, חבל כי בדרך כלל אתם סתם מרחיקים אנשים מהפורום, במקום להסביר למי שלא מבין(לא שאני לא מבין) תמיד אתם מנסים להעליב(אפשר ממש לחשוב שאתם בני 13).

נערך לאחרונה:
עדיין, יש לו מחקר? הוא מתבסס על משהו? או שככה הוא "חושב"?
הוא עשה מחקר שחקר 10 שנים שימוש באפדרין? הוא עשה קבוצת ביקורת לעומת קבוצה שלקחה? מה היה המצב ההתחלתי של אותם אנשים שכביכול הוא לקח?
אם היה מחקר כזה שהוא "עשה" הייתי קורא אותו, אבל הוא לא "עשה" אותו ולכן גם אם הוא יהיה המשיח, הוא לא שווה אגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית