הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מר ישראל 2015 - נ.א.ב.א

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
כל אחד מהאיגודים מובל ע"י קבוצה מובילה בתחום (ראה מי הנשיאים) ואלו איגודים בינ"ל, כך שלא ניתן לצפות ל"ביטול" של חלק מהם...
מעבר לכך, כל משתתף יכול להשתתף בכל תחרות שהוא רוצה (נניח החודש בנאבא ובסוף השנה בנאק). לא מבין מה הבעיה... כמה שיותר במות טוב יותר.

אם מדברים כבר על נאק, פרסמו שהתחרות ב25/11 בשעה 19:00 בהרצליה!

כל אחד מהאיגודים מובל ע"י קבוצה מובילה בתחום (ראה מי הנשיאים) ואלו איגודים בינ"ל, כך שלא ניתן לצפות ל"ביטול" של חלק מהם...
מעבר לכך, כל משתתף יכול להשתתף בכל תחרות שהוא רוצה (נניח החודש בנאבא ובסוף השנה בנאק). לא מבין מה הבעיה... כמה שיותר במות טוב יותר.

אני מודע ומבין את ענין האיגודים.. תכלס אני לא באמת 'מצפה' שמי מהם יוותר וכו'
מצד שני, לא ברור לי איך אחרי כל הדיון שפה אתה כותב שאתה "לא מבין מה הבעייה..." : )))))
אם מדברים כבר על נאק, פרסמו שהתחרות ב25/11 בשעה 19:00 בהרצליה!

אהבתי את סימן הקריאה! 🤣

אני מודע ומבין את ענין האיגודים.. תכלס אני לא באמת 'מצפה' שמי מהם יוותר וכו'
מצד שני, לא ברור לי איך אחרי כל הדיון שפה אתה כותב שאתה "לא מבין מה הבעייה..." : )))))

אהבתי את סימן הקריאה! 🤣
מה היה בדיון שאמור להצביע על בעיה והיותה קשורה לריבוי איגודים?

מה היה בדיון שאמור להצביע על בעיה והיותה קשורה לריבוי איגודים?

לא התלוננו פה על חבר'ה שעולים לבד על במה ומתחרים עם עצמם בשביל לזכות במר ישראל?

לא התלוננו פה על חבר'ה שעולים לבד על במה ומתחרים עם עצמם בשביל לזכות במר ישראל?
אז מכאן שמדובר בבדיחה?... הרי מיד לאחר אותה תלונה נרשם שהזוכה יכל להתחרות במידה שווה על המקום הראשון בכ"א מהאיגודים.
השם של איגוד כזה או אחר לא מביא את המתחרים המובילים. ישנם שיקולים אחרים ואף אחד מהם לא מצחיק... אז מה הבדיחה?

אז מכאן שמדובר בבדיחה?... הרי מיד לאחר אותה תלונה נרשם שהזוכה יכל להתחרות במידה שווה על המקום הראשון בכ"א מהאיגודים.
השם של איגוד כזה או אחר לא מביא את המתחרים המובילים. ישנם שיקולים אחרים ואף אחד מהם לא מצחיק... אז מה הבדיחה?

אני מאבד אותך...
הרי התגובה הראשונה שלי (שעליה שאלת "מה הבעיה..") התיחסה לתגובות בדיון פה..

(לא מצליח לי הציטוטים אבל הנה דוגמא של משהו שכתב אלכס ואליו מגיבה תותשדה)
(עריכה - יש פה חץ כזה שאם לוחצים אליו מגיעים לתגובות המקוריות..)

כוס אמא של הכסף מה זה משנה 2000 שקל קצת יותר או קצת פחות. כל מתחרה ש משקיע זה מינימום 5 אלף ש"ח בחודש אוכל תוספים וחומרים. ואם תוסיף לזה GH זה עוד 2-3 אלף בחודש תלוי במינון. אתם מפספסים תנקודה הכי חשובה. זה ספורט זה הנאה זה כייף זה יפה. ואם כבר אתה משקיע וקורע את התחת ואתה מתחרה אז אתה רוצה גם לנצח ( בשביל הספורט נכון? ) והאיגוד הזה שווה לתחת אם אתה עולה לבד על הבמה אם עצמך. זה נשמע בהרך כך:
מתאמנים רואים אותך בחדר כושר שבועיים אחרי התחרות שואלים אותך מה המצב אחי איך היה בתחרות ? וואלה אש לקחתי מקום ראשון אני מר ישראל! פפשששש איזה יופי מברוק מזל טוב כמה מתחרים היו לך ? לא היו לי מתחרים עליתי לבד. זה עצוב זה פתטי זה בדיחה.

האיגוד הזה ספציפית בדיחה ומה שעוד יותר בדיחה זו העובדה שכל אחד יכול לעלות לבמה! ואין סלקציה!
למען השם, בנוער היה שם ילד שלא עבר ייבוש (אם חיטוב בכלל??) ואפילו לא ראו לו את הקוביות!
ועוד חלק שעלו בלי מסה בכלל או עם חיטוב ממש גרוע

אני מאבד אותך...
הרי התגובה הראשונה שלי (שעליה שאלת "מה הבעיה..") התיחסה לתגובות בדיון פה..

(לא מצליח לי הציטוטים אבל הנה דוגמא של משהו שכתב אלכס ואליו מגיבה תותשדה)
(עריכה - יש פה חץ כזה שאם לוחצים אליו מגיעים לתגובות המקוריות..)

כוס אמא של הכסף מה זה משנה 2000 שקל קצת יותר או קצת פחות. כל מתחרה ש משקיע זה מינימום 5 אלף ש"ח בחודש אוכל תוספים וחומרים. ואם תוסיף לזה GH זה עוד 2-3 אלף בחודש תלוי במינון. אתם מפספסים תנקודה הכי חשובה. זה ספורט זה הנאה זה כייף זה יפה. ואם כבר אתה משקיע וקורע את התחת ואתה מתחרה אז אתה רוצה גם לנצח ( בשביל הספורט נכון? ) והאיגוד הזה שווה לתחת אם אתה עולה לבד על הבמה אם עצמך. זה נשמע בהרך כך:
מתאמנים רואים אותך בחדר כושר שבועיים אחרי התחרות שואלים אותך מה המצב אחי איך היה בתחרות ? וואלה אש לקחתי מקום ראשון אני מר ישראל! פפשששש איזה יופי מברוק מזל טוב כמה מתחרים היו לך ? לא היו לי מתחרים עליתי לבד. זה עצוב זה פתטי זה בדיחה.
האיגוד הזה ספציפית בדיחה ומה שעוד יותר בדיחה זו העובדה שכל אחד יכול לעלות לבמה! ואין סלקציה!
למען השם, בנוער היה שם ילד שלא עבר ייבוש (אם חיטוב בכלל??) ואפילו לא ראו לו את הקוביות!
ועוד חלק שעלו בלי מסה בכלל או עם חיטוב ממש גרוע
שאלתי מה הדעה שלך. מסתבר שאין לך דעה...

איפה שאלת מה הדעה שלי? והאם ברור לך (גם אם אתה לא מסכים) מדוע אנשים פה חשבו שיש "בעייה"?
ברור לי למה הם חשבו. לא הבנתי את הקשר שלך לדיון...
אני באופן אישי לא חייב להסכים שהתיאור שלהם מציג בעיה. מפתח גוף שירק דם ועלה לבמה כדי להציג שייפ מעולה צריך להיות מרוצה. ישנן בעיות רבות בפיתוח התחום שהוא ייחודי ואף אחד מהן לא קשורה לריבוי האיגודים ורמתם.
הבעיה לרוב היא בקרב ההדיוטות שצופים באולימפיה או בארנולד קלאסיק ונדהמים מבלי שיש להם מושג אמיתי במה צפו והם אפילו לא מודעים לכך.

ברור לי למה הם חשבו. לא הבנתי את הקשר שלך לדיון...
אני באופן אישי לא חייב להסכים שהתיאור שלהם מציג בעיה. מפתח גוף שירק דם ועלה לבמה כדי להציג שייפ מעולה צריך להיות מרוצה. ישנן בעיות רבות בפיתוח התחום שהוא ייחודי ואף אחד מהן לא קשורה לריבוי האיגודים ורמתם.
הבעיה לרוב היא בקרב ההדיוטות שצופים באולימפיה או בארנולד קלאסיק ונדהמים מבלי שיש להם מושג אמיתי במה צפו והם אפילו לא מודעים לכך.

התאור שלהם מציג בעיה שלא קשורה בהכרח להדיוט שרואה אולימפיה ואחכ לא מבין למה הבחור מהמכון לא נראה בדיוק ככה.
אלו שני דברים שלא מוציאים זה את זה.
והקשר האישי שלי לדיון.. טוב אני אצא לראות קצת כדורגל בטלויזיה כי אין לי מושג איך מגיבים למשפט מוזר כזה.

חחחח אתה לא מבין עד כמה אתה טועה. כל מתחרה שהתחרה ב-IFBB ואחרי שבוע/שבועיים הלך להתחרות באיגוד אחר אשר (נשיא איגוד) שלל לו את הניצחון. כמו שהוא עשה ליורי! ואוטומטית העביר את הניצחון לחפיז. האיגוד הזה הכי מצחיק באים 8 מתחרים . אין במה יש דשה ,שמש ו -40 מעלות חום. לא משנה גובה משקל גיל כולם ביחד עושה סלט מה שבה שלו. יש תחרות סוף שבוע הזה תראה את המתחרים ותצחק קצת.
אותו סיפור אם אמנון חח הוא "מאיים" שמי שילך להתחרות במקום אחר לא יכול להתחרות אצלו , מצחיק שגם אצלו היו בקושי 15 מתחרים לפני שבועיים.

חחחח אתה לא מבין עד כמה אתה טועה. כל מתחרה שהתחרה ב-IFBB ואחרי שבוע/שבועיים הלך להתחרות באיגוד אחר אשר (נשיא איגוד) שלל לו את הניצחון. כמו שהוא עשה ליורי! ואוטומטית העביר את הניצחון לחפיז. האיגוד הזה הכי מצחיק באים 8 מתחרים . אין במה יש דשה ,שמש ו -40 מעלות חום. לא משנה גובה משקל גיל כולם ביחד עושה סלט מה שבה שלו. יש תחרות סוף שבוע הזה תראה את המתחרים ותצחק קצת.
אותו סיפור אם אמנון חח הוא "מאיים" שמי שילך להתחרות במקום אחר לא יכול להתחרות אצלו , מצחיק שגם אצלו היו בקושי 15 מתחרים לפני שבועיים.
אבל אמנון כבר לא נשיא ו-IBFF הוא "בעיטות לראש". חושב שאם איתיאל היה מחליט להשתתף בנאק יוני האנה היה שולל לו את הזכיה?... לא נראה לי.

1. יוני הודיע שיאפשר למתחרים לעבור באופן חופשי בין איגודים, אבל מי שבחר ללכת להתחרות ב"מר ישראל" של אמנון גאון, מורחק מהאיגוד בראשותו לשלוש שנים.
2. אם האיגוד העולמי היה מכיר ביוני בתור הנשיא של האיגוד המקומי ולאמנון אין יותר שום קשר לנאבבא, לא הייתה לו שום בעיה להציג מסמך רשמי או מייל שמודיע על כך.
3.קטגוריה של מתחרה אחד או שניים היו גם בנאק,אבל היתרון של היותו ארגון פרקטי (יחסית), הוא היכולת לאחד או לשנות קבוצות משקל ככה שהמצב הזה לא יקרה כמעט. ב-IFBB יש תקנון שמחייב אותם לקיים את כל הקטגוריות (מ65 עד 100+ בקפיצות של 5 קילו בין קבוצה לקבוצה) גם אם אין מתחרים או שיש רק מתחרה אחד.
4.אחת הסיבות לרמה הגבוהה של נאק (חוץ מהעובדה שמדובר בארגון של רוסים עם משמעת מודעות לספורט וגנטיקת על) היא שאין "פטורים". גם מי שמתכונן לתחרות בין לאומית עדיין צריך להתייצב לתחרות המקומית, ראה דני קגנוביץ' ואלין אלקין. אם הייתה משמעת כזו גם באיגודים האחרים הרמה הייתה עולה גם אצלם.
5. "בעיטות לראש" זה IBFF לא IFBB.

1. יוני הודיע שיאפשר למתחרים לעבור באופן חופשי בין איגודים, אבל מי שבחר ללכת להתחרות ב"מר ישראל" של אמנון גאון, מורחק מהאיגוד בראשותו לשלוש שנים.
2. אם האיגוד העולמי היה מכיר ביוני בתור הנשיא של האיגוד המקומי ולאמנון אין יותר שום קשר לנאבבא, לא הייתה לו שום בעיה להציג מסמך רשמי או מייל שמודיע על כך.
3.קטגוריה של מתחרה אחד או שניים היו גם בנאק,אבל היתרון של היותו ארגון פרקטי (יחסית), הוא היכולת לאחד או לשנות קבוצות משקל ככה שהמצב הזה לא יקרה כמעט. ב-IFBB יש תקנון שמחייב אותם לקיים את כל הקטגוריות (מ65 עד 100+ בקפיצות של 5 קילו בין קבוצה לקבוצה) גם אם אין מתחרים או שיש רק מתחרה אחד.
4.אחת הסיבות לרמה הגבוהה של נאק (חוץ מהעובדה שמדובר בארגון של רוסים עם משמעת מודעות לספורט וגנטיקת על) היא שאין "פטורים". גם מי שמתכונן לתחרות בין לאומית עדיין צריך להתייצב לתחרות המקומית, ראה דני קגנוביץ' ואלין אלקין. אם הייתה משמעת כזו גם באיגודים האחרים הרמה הייתה עולה גם אצלם.
5. "בעיטות לראש" זה IBFF לא IFBB.
לא הבנת כלום ממה שרשמתי...
רשמתי שאף אחד לא ישלול תואר מאיתיאל שפירא.
לנאק יש תקנון די מחמיר, סטס העלה אותו, הצץ בעצמך.
לא יודע על איזה "גנטיקת על" ו"משמעת מודעות של רוסים" אתה מדבר אבל אין דבר כזה...
התכוונתי ל-IBFF. תוקן.

אמר.
היו כאלו שהיו בחמישי וגם במוצ''ש.

• אהבתי
Reactions: Tom
אבל אמנון כבר לא נשיא ו-IBFF הוא "בעיטות לראש". חושב שאם איתיאל היה מחליט להשתתף בנאק יוני האנה היה שולל לו את הזכיה?... לא נראה לי.
כמו שהבחור רשם מעלי. אני דיברתי על IFBB . הבעיטה לראש אייתה ב- IBFF 😄🤩 😄 איזה רע... מה היה קורה אם דבר כזה היה קורה ב-NAC 🥷
גם אם ישללו לו את הזכייה זה לא אמור להזיז לו זה לא שהוא התאמץ בשביל זה. עלה לבד לקח גביע והלך לבית.
גם אם היה עולה אם 20% שומן היה לוקח מר ישראל... קפיש ?

נערך לאחרונה:

אתה זוכר מישהו נוסף חוץ מיורי שפסלו לו את התואר ב-IFBB? כי מאז 2010 כל התחרויות של נאק נערכות בנובמבר ואשר לא רודף אחריהם עד לשם.

מה שעצוב בסיפור של "מר מרכז", זה שחודש קודם אשר ארגן לכל המתחרים (וחברי ההנהלה+גסט פוזר) סופ"ש ב"קלאב הוטל" באילת על חשבון האיגוד ואת תחרות "מר הדרום" ערך באולם המופעים של המלון בשבת בצהריים.
אולי יש לועד האולימפי הישראלי חוקים שמחייבים לדאוג לסידורי לינה לספורטאים ושופטים שמגיעים למקומות מרוחקים מהמרכז-מקומות שבימי שבת אין אפשרות להגיע אליהם בתחבורה ציבורית.
אבל כשהתחרות נערכת בתל אביב, אז הארנק נסגר ומארגנים את התחרות בכניסה למסעדה עד גדות הירקון, ביום חמישי ב-12:00 בצהריים.

לפי דעתי אמנון גאון הוא קצת הקורבן בסיפור הזה של המעבר בין האיגודים. עד 2006 כולם זגזגו חופשי מ"מר ישראל" אחד לשני ולאף אחד זה לא הזיז. בשנת 2007 אלי האנה החליט שמעכשיו הוא לוקח את המושכות ומתחיל להתערב באופן פעיל בניהול של האיגוד. אחת ההחלטות הראשונות שלו הייתה "לסגור את הגבולות", ומי שיעבור על החוק, ישלל ממנו התואר והוא יורחק מנאבבא לשנתיים. כמו יוני כיום, גם במקרה ההוא התחושה היא שזו הייתה החלטה מאוד אמוציונלית. אלי תעב את אשר מאז שהאחרון סרב להוציא אותו בשנת 87 להתחרות בחו"ל, מה שגרם לו לעבור לנאבבא. כל מתחרה שווה לאייאףביבי 550 ש"ח בשנה וזו הייתה הדרך שלו לפגוע באשר פריג'-ישר ועמוק בתוך הכיס. ב-2010 אלי נעלם מהזירה ואמנון נתקע עם החוק המטופש הזה...צופה בעיניים רטובות איך סטאס וסטיבן "שותים" לו את כל המתחרים.

• אהבתי
אל תקרא לאמנון קורבן. הוא הביא את זה על עצמו. תראה כמה פאדיחות הם עשו נתנו תואר של אלוף אלופים ליהודה ולא לאלברט זה יריקה בפרצוף. הכל מושחת שם מהשורש גועל נפש. מאז התחרות ההיא הפסקתי ללכת לשם.
לגבי סטיבן והאיגוד שלו ( IBFF) הדרך שהם מנסים למשוך אליהם מתחרים תיגמר בסוף כמו שאמנון גמר. הם מבטיחים למתחרים שיקבלו מקומות ראשונים אם יתחרו אצלם. וכבר ראינו במה זה נגמר. בעיטה לראש. פעם הבאה זה יהיה גם כיסא וכל מה שבה ליד ומגיע להם בושה כך לא שופטים.
ממה שזה נראה עד עכשיו NAC הכי טוב בישראל. ואני חושב שאחרי התחרות עוד שלושה חודשים כולם גם יבינו למה.

• אהבתי
לא יודע מה הייתה רמת התחרות, אבל אחרי שיצא לי לעבוד עם אשר פריג', לא נראה לי שאפשר לרדת יור נמוך מזה, לפחות לא מבחינת יחסי אנוש.

Back
למעלה תחתית