דיון Under rated fat burners

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
(Adipex-P (phentermine hydrochloride

Meridia® (sibutramine hydrochloride monohydrate)

Lipostabil N (phosphatidylcholine/sodium (deoxycholate

יש לגביהם מידע?

נערך לאחרונה:
(Adipex-P (phentermine hydrochloride

Meridia® (sibutramine hydrochloride monohydrate)

Lipostabil N (phosphatidylcholine/sodium (deoxycholate

יש לגביהם מידע?

וראיתי שיש בפורום דיבור על פרולקטין והתרופה בשם דוסטינקס שמורידה רמות פרולקטין גבוהות

נוכחתי לדעת על עוד תרופה בשם פרלודל, למה לא להשתמש בה במקום?

(די ברור שאין לי מה להתעסק עם מדכאי פרולקטין זה לידע כללי)
זה אותה תרופה כמו דוסטינקס החומר הפעיל של פרלודל זה ברומוקריפטין וגם היא תרופת מרשם מה זה משנה דוסטינקס או פרלודל או קברגולין

פנטרמין פשוט משבית את התיאבון לגמרי. לא מתאים למפתחי גוף, כי אתה בקושי תצליח לאכול, מה שיגרום לחוסרים רבים במיקרו ומקרו ניוטרינטים, איבוד מסת שריר, הרגשה כללית רעה ויפגע באימונים.זו תרופה די מסוכנת בכלל, היא יכולה לגרום להתמכרות נפשית, אנורקסיה או לשנאת אוכל בקלות.
לסיבטרמין יש הרבה תופעות לוואי על הנייר והוא מקושר לבעיות רבות, ביניהן שבץ. ממה שקראתי, הרבה מדווחים שאין כמעט תופעות לוואי ויש כמה שנשבעים שזה השורף המועדף עליהם.
שכחתי לציין שסיבטרמין הוא לא בדיוק שורף שומן, משום שהפעולה שלו היא דיכוי תיאבון דרך המוח. אין לו שום השפעה על קצב המטבוליזם או השפעה תרמוגנית. לכן אני מתקשה להאמין שעבור אנשים שיודעים לאכול ולשמור על התפריט הוא יעשה הרבה, אלא יעזור רק לאלו שפשוט אוכלים יותר מידי ולא מבינים.
לא מכיר את האחרון ואין לי כוח לחפש עליו כרגע.

בגדול, על כל חומר כמעט ששורף שומן יש כמה שניסו אותו. חפש באנגלית בגוגל ואתה תמצא מספיק ביקורות. בארץ כולם מתרכזים במוכרים; קלן, אפי, טי3, יוהימבין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית