הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרי וורקאאוט

לאחר הפעם הראשונה.
קדם אימון זה לא איזה תרופה שצריכה לייצר ריכוז מסויים של חומר כדי לעבוד.
אתה משתמש בזה לפני האימון וזה משפיע עליך בערך בין 15-60 דקות מרגע הלקיחה.

לאחר הפעם הראשונה.
קדם אימון זה לא איזה תרופה שצריכה לייצר ריכוז מסויים של חומר כדי לעבוד.
אתה משתמש בזה לפני האימון וזה משפיע עליך בערך בין 15-60 דקות מרגע הלקיחה.

מסכים איתך אבל,
אבל חייב לציין שחלק מה pre wrkouts שלקחתי בהחלט היו יעילים יותר אחרי 3-4 פעמיים.
אני כן מאמין שיש תוספים כמו קריאטין בטא אלנין וכ'ו שכן צוברים קצת ריכוז חומר משפיעים טוב יותר.

באיזה השתמשתה?

Bpi 1m.r היה נחמד מאוד

כרגע אני משתמש ב
Mr. Hyde
אם לומר את האמת, לא ממליץ למתחילים ואפילו לא מתאמנים מתחיל-בנוני
הוא סכנת נפשות בקטע אחר, פרי וורקוואט כזה עוד לא נתקלתי.
מצפה לראות בעוד חודש את אנרכי בפעולה

הPRE-WORKOUT שהכי עובד עלי זה "עצבים נטו" ... כשאתה גם ככה אחרי יום ארוך בעבודה... חוזר הביתה ומת להגיע למכון... נכנס לרכב וכמובן שכולם נוסעים לאט!!! ויש איזה פוסטמה שבגללה פספסת ת'רמזור כי היא לא נוסעת שיש ירוק כי היא כותבת בטלפון וגם נוהגת!!! 😣
ואז מגיעים למכון מחפשים חניה ובדיוק אותו סיפור... יש איזה ילד מפגר באוטו אוכל לי קופסת טונה..חושב שאם הוא יאכל בבית כל המסה העצומה שלו תעלם!! יש איזה בחורילה שיצאה משיעור TRX ונשענת על הרכב שלה וכנראה מפרסמת בכל מדיה חברתית שהיא הייתה בTRX הכי מדהים EVER , ומעלה תמונות לאינסטגרם שצילמו אותה עושה תרגילים בTRX... עופי בחורילה שום TRX לא יעזור לך.. צריך לקשור אותך להליכון!! קישטה אני צריך את החניה שלך!!!🤬🤬
נכנסים למכון.. מה זה כל הילדים האלה?? זה מכון כושר או גן ילדים.. שיט חופש גדול!!! והמראות קשים...!!!כן.. את עם השפם השחור!!! אמא לא הסבירה לך מה זה שעווה??!
איך זה שכל המכשירים והמשקולות תפוסים..?! מת על זה שאתה צריך BENCH או כלוב או אפילו סתם משקולות חופשיות והן תפוסות , ומי שתופס אותן או שהוא בטלפון או שאחרי כל סט הוא מוציא את הטלפון ומתכתב חצי שעה בווטסאפ.
אחד המשפטים שאני הכי אוהב "אני נח הרבה בין סט לסט" גבר באת לפה לנוח??! :97:לך תנוח בקבלה..

בקיצור העצבים משארים אותי מפוקס אנרגטי ובHIGH!! אחלה PRE-WORKOUT

גילוי נאות בנוסף אני גם משתמש בתוסף תזונה הזה :
בתופעות לוואי כתוב שהוא עלול לגרום ROID RAGE

pilsafari.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית