הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

בסדר אבל אתה לא אמור להיות זמין לה בלילה.
כשאתה יוצא עם מישהי, מתלהב ממנה, מתחרמן איתה ביחד, אתה לא חוזר הביתה לשלוח למישהי אחרת הודעה.
תן לה לתהות איפה אתה, עם מי אתה או אם מצאת מישהי אחרת שמדליקה אותך.
תסמס לה למחרת בצהריים.

בינתיים באמת תנסה לצאת עם כל מני בחורות ולא רק עם בחורה אחת.
לול תהיה עם מישהי אחרת
הייתי איתה היום. ועם חברות שלה זונות למרות שהם אהבו אותי הם גם ממש לחצו עליה לזרום איתי.
היא רוצה, אבל עוד לא. אפילו נשיקה לא קיבלתי בת 14 מפגרת

האמת שהסיבה המרכזית שאנחנו חיים זה כדי לשרוד ולהתרבות, אז דווקא ה "אידיוטים" הם היחידים שמבינים משהו בחיים.

באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.

מסכים עם @yujinius
בפורום הזה, תודות למאמן "הכי חכם בעולם" הגישה היא שכל עוד אתה עדיין מצליח לראות את הראש שלה כשהיא מוצצת, אפשר להמשיך במסה.

כל עוד אתה עדיין מצליח לראות את הראש שלה כשהיא מוצצת, אפשר להמשיך במסה.
🤣🤣🤣🤣🤣
מפסיקים מסה רק כשהיא בכלל לא יכולה להגיע לזין כבר
hqdefault.jpg

@Vile אשמח אם תעזור לי - הקשבתי לעצתך ואני כבר יומיים לא עונה לאיזה בחורה. לדעתך זה מספיק ואפשר לענות לה או שעדיף כבר למשוך את זה לשבוע ככה שהיא תהיה הרבה יותר נמשכת אליי בגלל כל החיים העסוקים והמעניינים האלה שהיא חושבת שיש לי?

@Vile אשמח אם תעזור לי - הקשבתי לעצתך ואני כבר יומיים לא עונה לאיזה בחורה. לדעתך זה מספיק ואפשר לענות לה או שעדיף כבר למשוך את זה לשבוע ככה שהיא תהיה הרבה יותר נמשכת אליי בגלל כל החיים העסוקים והמעניינים האלה שהיא חושבת שיש לי?
חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?
אתה יכול לענות לה פעם בכמה שעות, לא צריך פעם בכמה ימים.
אם היא שלחה הודעה בשעה 12 בצהריים, הייתה יכול לחזור אליה בהודעה בשעה 4-6 בצהריים.
אם היא שלחה הודעה בלילה, תחזור אליה בבוקר שלמחרת.

מה קרה ל"לוח המקשים נתפס לך".?
כל 4-5 "ח" הוא שם n ואז ביחד זה נראה ככה
חחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחn.
ז"א הN משתלב טוב עם הח' וכשזה הרבה, לא שמים לב

חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?
אתה יכול לענות לה פעם בכמה שעות, לא צריך פעם בכמה ימים.
אם היא שלחה הודעה בשעה 12 בצהריים, הייתה יכול לחזור אליה בהודעה בשעה 4-6 בצהריים.
אם היא שלחה הודעה בלילה, תחזור אליה בבוקר שלמחרת.
נראה לי הוא מטריל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית