די אני בסוף יתאבדעבריין עומו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
די אני בסוף יתאבדעבריין עומו.
בישבילי? 😍די אני בסוף יתאבד
אתה בן 16.מה אתה מבין בזיונים או בהפרעות אישיות?זה לא עניין של תגדל זה עניין שאין שום קשר בין זייונים להפרעות אישיות.
i rest me case 🤫אתה בן 16.מה אתה מבין בזיונים או בהפרעות אישיות?
ואתה פסיכיאטר/פסיכולוג במקרה?אתה בן 16.מה אתה מבין בזיונים או בהפרעות אישיות?
לול תהיה עם מישהי אחרתבסדר אבל אתה לא אמור להיות זמין לה בלילה.
כשאתה יוצא עם מישהי, מתלהב ממנה, מתחרמן איתה ביחד, אתה לא חוזר הביתה לשלוח למישהי אחרת הודעה.
תן לה לתהות איפה אתה, עם מי אתה או אם מצאת מישהי אחרת שמדליקה אותך.
תסמס לה למחרת בצהריים.
בינתיים באמת תנסה לצאת עם כל מני בחורות ולא רק עם בחורה אחת.
האמת שהסיבה המרכזית שאנחנו חיים זה כדי לשרוד ולהתרבות, אז דווקא ה "אידיוטים" הם היחידים שמבינים משהו בחיים.
באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.
🤣🤣🤣🤣🤣כל עוד אתה עדיין מצליח לראות את הראש שלה כשהיא מוצצת, אפשר להמשיך במסה.
חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?@Vile אשמח אם תעזור לי - הקשבתי לעצתך ואני כבר יומיים לא עונה לאיזה בחורה. לדעתך זה מספיק ואפשר לענות לה או שעדיף כבר למשוך את זה לשבוע ככה שהיא תהיה הרבה יותר נמשכת אליי בגלל כל החיים העסוקים והמעניינים האלה שהיא חושבת שיש לי?
מה קרה ל"לוח המקשים נתפס לך".?חחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחnחחחחחn
כל 4-5 "ח" הוא שם n ואז ביחד זה נראה ככהמה קרה ל"לוח המקשים נתפס לך".?
אני מבין אני היחידי שיצירתי בפורום?😃מה קרה ל"לוח המקשים נתפס לך".?
כבר עניתי לואני מבין אני היחידי שיצירתי בפורום?😃
ח וn .
על היצרתיות שלי אתה רוצה לקבל מוניטין?כבר עניתי לו
והשקעתי בכתיבה (חצי דקה)
תן מוניטין השקעה 🤣
אכן 😆על היצרתיות שלי אתה רוצה לקבל מוניטין?
נראה לי הוא מטריל.חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?
אתה יכול לענות לה פעם בכמה שעות, לא צריך פעם בכמה ימים.
אם היא שלחה הודעה בשעה 12 בצהריים, הייתה יכול לחזור אליה בהודעה בשעה 4-6 בצהריים.
אם היא שלחה הודעה בלילה, תחזור אליה בבוקר שלמחרת.
לא,אבל יש לי 20 שנה של ניסיון וידע יותר ממך.קח עצה בחינם -סייג לחכמה שתיקה.ואתה פסיכיאטר/פסיכולוג במקרה?
אז בוא תן לי קצת מידע בנושא שאני ישכיל.לא,אבל יש לי 20 שנה של ניסיון וידע יותר ממך.קח עצה בחינם -סייג לחכמה שתיקה.