הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

פשוט תראו איך פגשתי את אמא, אין שיעור פיק אפ מ7 עונות של ברני סטינסון

פשוט תראו איך פגשתי את אמא, אין שיעור פיק אפ מ7 עונות של ברני סטינסון

האמת שהקטע הכי טוב בסדרה בהקשר של פיקאפ היה הקטע שבארני הגיע ל200 בחורות ואז עושים חישוב שאם הוא שכב עם 200 בחורות ב5 שנים ומתחיל עם 20 בחורות כל יום אז אחוזי ההצלחה שלו נמוכים מאוד(אבל הוא עדיין נחשב PLAYA).

האמת שהקטע הכי טוב בסדרה בהקשר של פיקאפ היה הקטע שבארני הגיע ל200 בחורות ואז עושים חישוב שאם הוא שכב עם 200 בחורות ב5 שנים ומתחיל עם 20 בחורות כל יום אז אחוזי ההצלחה שלו נמוכים מאוד(אבל הוא עדיין נחשב PLAYA).
לזיין 1% מהבנות שאתה מתחיל איתם זה לא כזה נורא. זה לא תחום שהאחוזים בו גבוהים, גם אם אתה עם גוף של אדוניס עם פרצוף של pretty boy וטחון מהתחת

perfect week

לזיין 1% מהבנות שאתה מתחיל איתם זה לא כזה נורא. זה לא תחום שהאחוזים בו גבוהים, גם אם אתה עם גוף של אדוניס עם פרצוף של pretty boy וטחון מהתחת
אם זה היחס שאתה שואף אליו עם גוף מושלם ופנים וכסף,אתה או מינימליסט בצורה פנאטית או סובל מהפרעת אישיות חריגה.

עד כדי כך משועמם שעשית על זה גיפ?
חיובי
הייתי חייב לעשות GIF בסגנון כבר המון זמן
אני אעשה גם משהו בסגנון על ויכוחים ש Beast And Cheat משתתף בהם. (לא אומר שהוא לא צודק, פשוט אפשר לכתוב ספר עם כל הויכוחים הארוכים שלו מהחודש הארון)

חיובי
הייתי חייב לעשות GIF בסגנון כבר המון זמן
אני אעשה גם משהו בסגנון על ויכוחים ש Beast And Cheat משתתף בהם. (לא אומר שהוא לא צודק, פשוט אפשר לכתוב ספר עם כל הויכוחים הארוכים שלו מהחודש הארון)
אפשר גם על הויכוחים הפילוסופיים של סאנשיין וקולדפייר

אפשר גם על הויכוחים הפילוסופיים של סאנשיין וקולדפייר
זה גם בהזדמנות.. נראה כמה יהיה משעמם בחופש
צריך לדבר עם משה שיאפשר לשים GIFים מImgur או משהו בתוך ההודעות פה שלא נצטרך לשים קישורים כמו סודנים

יופי היא ענתה לי בדילאי של 6 שעות
מה למדתי מהמאסטר @Vile זה שאני עכשיו הולך לענות לה עוד 4 שעות 🤣

יופי היא ענתה לי בדילאי של 6 שעות
מה למדתי מהמאסטר @Vile זה שאני עכשיו הולך לענות לה עוד 4 שעות 🤣
אם אתה לא רציני עם מישהי וזה רק הדייטים הראשונים, אין לך מה לענות לה אחרי השעה 9 בלילה.
תחזור אליה בבוקר שלמחרת.
שתתהה איפה אתה ועם מי אתה.
בלילה אתה עסוק, יש לך חברים, תחביבים, עוד דייטים עם בחורות אחרות.

ובאמת תנסה ליישם את זה ולא רק לשחק אותה כדי שזה יבוא לך טבעי כברירת מחדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית