הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

קודם כל, חחח
יש לי חבר שאף פעם לא הצליח להתחיל עם אף אחת.
הוא עשה קורס באיזה שהוא מקום בתל אביב, אין לי מושג מה לימדו אותו שם, אבל אני יכול לומר לך שמאז הקורס הולך לו יותר טוב.
כנראה באוניבסיטה, באזור גילמן (הדשא מול הכניסה הראשית). קורסים לא לקחתי שם, אבל הולך שם טוב... 😆

כנראה באוניבסיטה, באזור גילמן (הדשא מול הכניסה הראשית). קורסים לא לקחתי שם, אבל הולך שם טוב... 😆
אין לי מושג .. אבל נראה לי שזה תחום שפורח ושכבר יש יותר ממקום אחד.
מעניין אם הוא יכול ללכת לשיעור ניסיון 😃
יש לי ספר? איפה הכסף?
יש איזה שהוא "ספר" שמישהו כתב בנושא
אם יש ביקוש? אני ינסה להעלות כאן..

יש לי ספר? איפה הכסף?
b950aac19fb70a597d25448e57fbd91b_738X279.jpg

תקרא את הספר של @MikeRozner

שמעתי שמייק ו-beast עובדים על ספר חדש בהוצאה משותפת, גם כן בנושא המשיכה (אמנם לא בדיוק משיכת נשים):
"המשיכה הראשונית-כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול"
🤯

שמעתי שמייק ו-beast עובדים על ספר חדש בהוצאה משותפת, גם כן בנושא המשיכה (אמנם לא בדיוק משיכת נשים):
"המשיכה הראשונית-כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול"
🤯
יותר לכיוון "מלחמה ושלום" כרך 2

להתחיל עם בחורה?
פשוט תיגש אליה, תהיה רגוע, שלא יהיו לך רעידות בקול, תעמוד זקוף שלא תשען קדימה עם הצוואר.
השענות קדימה עם הצוואר מראה על חוסר בטחון \ חרדה \ נואשות \ מנסה לבקש משהו.

אחרי שתשאל אותה כמה שאלות אתה כבר תוכל לראות אם היא בעניין או לא.
אם היא בעניין, גם היא תשאל אותך שאלות ותפלרטט איתך, אם היא לא בעניית התשובות שלה יהיו קצרות והיא לא תנסה לשאול שאלות.
אל תציע למישהי כזו לצאת לדייט.
תצא עם נשים שכן רוצות לצאת איתך, כדי שלא סתם תקבל סירוב.

כימיה ומשיכה אפשר לראות ב- 4 דקות הראשונות של השיחה.
כימיה לא ניתנת לשינוי או בנייה, או שיש או שאין.
אם יש, זרום עם אותה בחורה בשיחה, אם אין כימיה, אתה תרגיש שאין כימיה ושם תצטרך לוותר ולעבור לבחורה הבאה.

אחרי שתשיג מישהי ותארגן איתה דייט, פתח כאן עוד אשכול ואני אענה לך על השאלות הבאות.

מפתיע שאף אחד לא תייג אותי חוץ מאחד.
כאמור "הציפרלקס והאגדה".

תתחיל עם מישהי שלא נראית לך... ככה אתה תהיה אדיש אליה ולא תראה לה יותר מידי שאתה רוצה אותה, וגם זה אחלה ניסיון עד לבחורה שאתה באמת תרצה..

ועכשיו באמת.
יש לך 200 שקל? לך לצומת ותציע למישהי לשכב איתך.. או שתכנס לאתרים מיוחדים ותזמין אלייך הביתה.
זה תמיד עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית