אני זיין לא מתחילן, אין לי מושג איך להתחיל איתן.
@sunshine תעזרי לו
רואים שאתה לא מתחילן, ללמוד מבחורות איך להתחיל עם בחורות זה כמו ללמוד מפרה איך להכין המבורגר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני זיין לא מתחילן, אין לי מושג איך להתחיל איתן.
@sunshine תעזרי לו
הוא עוקף את הרבנות/שוחט/אושר עדרואים שאתה לא מתחילן, ללמוד מבחורות איך להתחיל עם בחורות זה כמו ללמוד מפרה איך להכין המבורגר.
נראה לי אם תתן לו טיפים איך לזיין בלי להתחיל איתן זה גם יתאים לואני זיין לא מתחילן, אין לי מושג איך להתחיל איתן.
אונס?נראה לי אם תתן לו טיפים איך לזיין בלי להתחיל איתן זה גם יתאים לו
תעקוב אחריו. נראה לי שיש לו נסיון
כנראה באוניבסיטה, באזור גילמן (הדשא מול הכניסה הראשית). קורסים לא לקחתי שם, אבל הולך שם טוב... 😆קודם כל, חחח
יש לי חבר שאף פעם לא הצליח להתחיל עם אף אחת.
הוא עשה קורס באיזה שהוא מקום בתל אביב, אין לי מושג מה לימדו אותו שם, אבל אני יכול לומר לך שמאז הקורס הולך לו יותר טוב.
יש לי ספר? איפה הכסף?תקרא את הספר של @MikeRozner
אין לי מושג .. אבל נראה לי שזה תחום שפורח ושכבר יש יותר ממקום אחד.כנראה באוניבסיטה, באזור גילמן (הדשא מול הכניסה הראשית). קורסים לא לקחתי שם, אבל הולך שם טוב... 😆
יש איזה שהוא "ספר" שמישהו כתב בנושאיש לי ספר? איפה הכסף?
יש לי ספר? איפה הכסף?
אני זוכר שהיה לו פעם בלוג בנענע, אחד המצחיקים, אבל עכשיו הוא רק בעניין של לעשות כסף.
תקרא את הספר של @MikeRozner
יותר לכיוון "מלחמה ושלום" כרך 2שמעתי שמייק ו-beast עובדים על ספר חדש בהוצאה משותפת, גם כן בנושא המשיכה (אמנם לא בדיוק משיכת נשים):
"המשיכה הראשונית-כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול"
🤯