עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה להבין מה הקשר בין יחסי מין להפרעות אישיות.הרגע נתתי לך את המידע הכי משמעותי שיכולתי לתת...עיין בתגובה הקודמת.
חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?
אתה יכול לענות לה פעם בכמה שעות, לא צריך פעם בכמה ימים.
אם היא שלחה הודעה בשעה 12 בצהריים, הייתה יכול לחזור אליה בהודעה בשעה 4-6 בצהריים.
אם היא שלחה הודעה בלילה, תחזור אליה בבוקר שלמחרת.
זה היה מצחיק בהתחלה,עכשיו אתה סתם מחפש צומיאההה חחח איזה פאדיחה.. טוב אז עניתי לה והיא ענתה ממש מהר (פףף רואים שהיא חסרת חיים), מפה לשם, בשעה 9 וחצי בערב ככה אני אענה לה ש"הכל טוב מה איתך?". אה פאק בעצם זה 9 בערב... טוב כנראה שהיא תצטרך לחכות למחר בשביל לדעת מה שלומי.
זה קשור לפוסט? דבר איתי בפרטיאני רוצה להבין מה הקשר בין יחסי מין להפרעות אישיות.
אמרת שיש קשר אז אני רוצה לשמוע אותו.
יהב כתב שזה יחס טוב לזיין %1 מהבנות שאתה מתחיל איתן.זה קשור לפוסט? דבר איתי בפרטי
וגם לא כתבתי שיש קשר בין יחסי מין להפרעות אישיות.תסתכל טוב בהודעה הראשונה...
ואיך אתה מגדיר חוסר או עודף.עודף או חוסר ברצון ליחסי מין תמיד יעיד על מצב נפשי לא מאוזן או תקול.באבחון מקצועי המטפל אמור לזהות את הסיבה,שיתכן ותתגלה בעיית אישיות.מבין?
אז אם זאת ההרגשת שלו איך אתה יכול לקבוע שהוא בעל הפרעת אישיות?המדד האמיתי הוא ההרגשה שלך ללא שיקולי כבוד מדומה,או תחרותיות
חחחח יומיים? אחי... מתי אמרתי דבר כזה?
אתה יכול לענות לה פעם בכמה שעות, לא צריך פעם בכמה ימים.
אם היא שלחה הודעה בשעה 12 בצהריים, הייתה יכול לחזור אליה בהודעה בשעה 4-6 בצהריים.
אם היא שלחה הודעה בלילה, תחזור אליה בבוקר שלמחרת.
משעשע שאתה מתיימר להיות אלוף העולם בקריאת אנשים ומצבים ולא הבנת שהוא צוחק עליך 😆
1.מאד קשה להפתיע אותי בגילי.לדעתי מה שיהב כתב הוא לא ידיאלי אך באמת הגיוני.
תופתע מכמות האנשים שקימו יחסי מין אולי פעמיים שלוש בחיים שלהם.
אז אם זאת ההרגשת שלו איך אתה יכול לקבוע שהוא בעל הפרעת אישיות?
כן זה מטריד אותי כי אני לא מוצא שום הגיון בנושא אלה אם כן זה קיצוני לשני הצדדים.1.מאד קשה להפתיע אותי בגילי.
2.כתבתי מדד אמיתי,שלא תואם את הרפואה של היום .
3.נראה שהנושא של הפרעות אישיות מטריד אותך משום מה...
זו בדיוק הדוגמא ללחץ החברתי שכתבתי עליוכן זה מטריד אותי כי אני לא מוצא שום הגיון בנושא אלה אם כן זה קיצוני לשני הצדדים.
כי לי זה נשמע שאם אתה לא מזיין כל דבר שני שזז אתה לא בן אדם שפוי.
just sayin'.
זה מה שאני הסקתי ממה שאתה כתבת או מלחץ חברתי.זו בדיוק הדוגמא ללחץ החברתי שכתבתי עליו
וואלה.🤦♂️תרגע,אתה שפוי לחלוטין.
משעשע שאתה מתיימר להיות אלוף העולם בקריאת אנשים ומצבים ולא הבנת שהוא צוחק עליך 😆
כתבתי תשובה כדי שגם אנשים אחרים יוכלו לקרוא וללמוד.משעשע שאתה מתיימר להיות אלוף העולם בקריאת אנשים ומצבים ולא הבנת שהוא צוחק עליך 😆
זה היה מצחיק בהתחלה,עכשיו אתה סתם מחפש צומי