הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ERZON26

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
רציתי בבקשה לקבל הסבר של שימוש הכי נכון ועם מקסימום תוצאות לסייקל של א3 בשילוב אפדרין

כמויות, מתי לקחת וכו'...

תודה מראש
ארז:)

ל T3 יש שיטה קבועה שלוקחים אותו קבוע, השיטה המדוברת היא פירמידה עולה ויורדת לחודש וחצי בצורה הבאה:
שבוע ראשון - כדור 25 מק"ג כל יום
שבוע שני - 2 כדור, שבוע שלישי+רביעי - 3 כדור, שבוע חמישי - 2 כדור ושבוע שישי כדור.

לגבי אפדרין? תקרא את המאמר על האפדרין ב KILOGRAM.

מקסימום תוצאות? תלוי בתזונה והאימונים שלך, החומרים האלו הם כלי עזר למטרה שלך, אך לא יעשו לך את העבודה.

טי3 אני אוהב לקחת על הבוקר (יש לו זמן מחצית חיים של 24 שעות ככה שזה לא משנה זאת העדפה שלי) לגבי מינונים אני לא חושב שפרמידה נחוצה אולי בפעם הראשונה שלוקחים כדי לבדוק עמידות לתופעות לוואי של החומר
אבל בגדול אפשר להתחיל ישר מהמינון המקסימאלי וגם אין צורך להוריד את המינון בפרמידה אפשר להפסיק ישר.
כמו כן גם המיתוס שצריך להגביל את הצריכה ל 6 שבועות אין לה אחיזה במציאות קראתי לפחות 3 מחקרים שהראו התאוששות מהירה של בלוטת הטריס גם לאחר שימוש של 20 שבועות בטי3

לדעתי מעל 50 מק"ג בלי חומר אנאבולי לדוגמא טסט יש מצב לפירוק שריר מוגבר, ואם כבר משלבים אז השילוב הקלאסי הוא עם קלן ולא אפדרין.

• פותח/ת השרשור
סליחה על החוסר ידע אבל מה זה קלן?

הכוונה לקלנבוטרול??

והציעו לי לקחת חומר בהזרקה שנקרא CJC-1295

מישהו מכיר? ואן כן אז אשמח לקצת פרטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית