הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוג אישי של סייקליסט מתחיל

• פותח/ת השרשור BigOfer
  • פורסם בתאריך

BigOfer

משתמש מתחיל
163
48
נק' מוניטין:
230
163
48
שלום לכולם , כמו שכולם יודעים אני חדש בפורום והייתי שמח לשמע על תגובות לסייקל מתקדם לגדילה מסה ולא חיטוב , צירפתי תמונות ורציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי איזה חומרים כדאי לי לשלב , סיימתי סייקל לא מזמן ואני כעת בשיוט , אחרי שבועיים מרגיש ירידה בכח ולא בא לי לרדת מחומרים חח
כל התמונות מעודכנות מלפני שבוע

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 363
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 34.2 · צפיות: 373
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 352
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.3 · צפיות: 357
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 380
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 56.8 · צפיות: 377
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 61.7 · צפיות: 371
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 325
יופי של שייפ. ריספקט 🕴
תן קצת רקע לשימוש בעבר וכרגע. ככה קשה קצת לחשוב איתך ביחד על כיוון.

• פותח/ת השרשור
יופי של שייפ. ריספקט 🕴
תן קצת רקע לשימוש בעבר וכרגע. ככה קשה קצת לחשוב איתך ביחד על כיוון.
פאק .... איזה סייקל זה ?
איזה חומרים עשית עד היום ?
אתה נראה פצצה !!!!!!
תודה לכם 😃 , עד היום עשיתי סייקלים קצרים עם אנטט טרן ודקה קצר , אני לא מצליח לעלות במסה ניסיתי גם ארוכים . חושב לשלב אינסולין . זה לא הסייקל הראשון או השני אבל משום מה לא מצליח לעלות יותר מהמשקל , איזה אוראלים אפשר להוסיף ? שמעתי שיש חומר חדש בשוק של בלו דראגון בולסטרון @Tom מה אתה אומר על החומר הזה ? יש גם את האנדרול שהוא מטורף שמעתי

אתה נראה 4 שבועות שייפ לפני במה
אש!
להוסיף חומר לא יפתור את הבעיה
אתה צריך להכנס לתוך "השורשים"
(תזונה&אימונים) ותראה מה אפשר לשפר.

תודה לכם 😃 , עד היום עשיתי סייקלים קצרים עם אנטט טרן ודקה קצר , אני לא מצליח לעלות במסה ניסיתי גם ארוכים . חושב לשלב אינסולין . זה לא הסייקל הראשון או השני אבל משום מה לא מצליח לעלות יותר מהמשקל , איזה אוראלים אפשר להוסיף ? שמעתי שיש חומר חדש בשוק של בלו דראגון בולסטרון @Tom מה אתה אומר על החומר הזה ? יש גם את האנדרול שהוא מטורף שמעתי
בולסטרון הוא נגזרת טסט ודי דומה לדיבול, יותר אנבולי ופחןת אנדרוגני ממנו. כך שסביר שהרווחים יזכירו ואולי אפילו יעלו על דיבול ובעלי אופי דומה (ספיחת נוזלים ותופעות לוואי אסטרוגניות). בלו דראגון הוא המקור היחידי כרגע ובאיכות טובה, הרוב הולכים עם דיבול אבל לאלה שהכח פחות מעניין אותם בולסטרון בהחלט יכול להוות בחירה עדיפה.
אינסולין תוספת מאוד סינרגית לכל סייקל ובדרך כלל בגלל מנגנון הפעולה השונה יתן קפיצה משמעותית במסה. הבחירה העדיפה היא באינסולין של נובונורדיסק (נובו-ראפיד) על פני ההומלוג R של לילי. נוח הרבה יותר לתזמן איתו.
במידה ואתה יכול לשים את היד על האנדרול והסספנשיין של בלו דראגון, הייתי מנסה שילובו עם ארוכים טרן וטסט ארוכים (אצטקה, בלו דראגון, כלפא... כולם עושים את העבודה מצויין). האנדרול באמת מוצלח כמו שהיית מצפה מאנדרול בעצם, עלייה חדה מאוד במסה ובכח עוד טרם ייצוב רמות הטסט והטרן. בסספנשיין שיצא רק לאחרונה התאהבתי בראש ובראשונה מאחר וסספנשיין הוא הסטרואיד שמביא לידי ביטוי את הרגשת הטסט המושלמת (חדות, אנדרוגניות ואיזון) והמעניין בסוג הזה ומה הופך אותו למושך לאוהבי הסספנשיין (אוהב סספנשיין=מי שניסה) הוא העובדה שהוא לא כואב (כמה מעיק להזריק כאב בתדירות גבוהה).

• פותח/ת השרשור
בולסטרון הוא נגזרת טסט ודי דומה לדיבול, יותר אנבולי ופחןת אנדרוגני ממנו. כך שסביר שהרווחים יזכירו ואולי אפילו יעלו על דיבול ובעלי אופי דומה (ספיחת נוזלים ותופעות לוואי אסטרוגניות). בלו דראגון הוא המקור היחידי כרגע ובאיכות טובה, הרוב הולכים עם דיבול אבל לאלה שהכח פחות מעניין אותם בולסטרון בהחלט יכול להוות בחירה עדיפה.
אינסולין תוספת מאוד סינרגית לכל סייקל ובדרך כלל בגלל מנגנון הפעולה השונה יתן קפיצה משמעותית במסה. הבחירה העדיפה היא באינסולין של נובונורדיסק (נובו-ראפיד) על פני ההומלוג R של לילי. נוח הרבה יותר לתזמן איתו.
במידה ואתה יכול לשים את היד על האנדרול והסספנשיין של בלו דראגון, הייתי מנסה שילובו עם ארוכים טרן וטסט ארוכים. האנדרול באמת מוצלח כמו שהיית מצפה מאנדרול בעצם, עלייה חדה מאוד במסה ובכח עוד טרם ייצוב רמות הטסט והטרן. בסספנשיין שיצא רק לאחרונה התאהבתי בראש ובראשונה מאחר וסספנשיין הוא הסטרואיד שמביא לידי ביטוי את הרגשת הטסט המושלמת (חדות, אנדרוגניות ואיזון) והמעניין בסוג הזה ומה הופך אותו למושך לאוהבי הסספנשיין (אוהב סספנשיין=מי שניסה) הוא העובדה שהוא לא כואב (כמה מעיק להזריק כאב בתדירות גבוהה).
נשמע מפתה כל מה שאתה אומר , וכן אני זכיתי לא רק לאחרונה לגעת בחומרים שלהם וללא ספק אני די מבסוט לא רק מעצם זה שהם עובדים מחווית ההזרקה ללא כאבים וגושים . אני יחשוב על זה יש לי כמה אופציות בראש ;-) תודה ואשמח עוד להצעות מעניינות משאר המשתמשים

עופר אולי תוכל לתת קצת פרטים על התזונה שלך ?
ממה מורכב התפריט היומי שלך בעיקר .
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית