הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HMB+CREATINE מישהו ניסה?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
יש לי כרגע קריאטין ואני מתלבט אם לקנות גם HMB ולשלב, אני זוכר שהיה פה מחקר על זה שהשילוב בניהם יצא מאד מאד יעיל.

מישהו פה ניסה לשלב ויכול לספר על איך היה לו?

אשמח אם מישהו גם יספר על צריכת HMB (ניסיון אישי).

אם כסף מבחינתך הוא לא פקטור, אז כן, יש תוצאות.
העניין שבשביל להפיק תועלת שתורגש מה-hmb אתה תצטרך לצרוך הרבה ולבזבז על זה הרבה כסף.

כן, ניסיתי. לפני כ10 חודשים קניתי קופסה של HMB עם 90 טבליות ושילבתי את זה עם קריאטין בזמן שהתאמנתי 6 פעמים בשבוע + 2 ריצות ביום בנוסף לאימונים בתקופת חיטוב על כ1300 קלוריות (כן אני יודע זה היה מפגר מצידי אבל הייתי צעיר חסר ידע) ואני חייב לומר שהתוצאה הייתה ברמה אחרת מכל תוסף אחר שאי פעם צרכתי! הייתי על 4 טבליות HMB והייתי מצליח לשרוד את המאמץ ולטפס במשקלי עבודה (עד גבול מסוים) אבל בכל זאת החלטתי לא להמשיך את ההזמנה של הHMB כי זה יוצא יקר מדי... לדעתי עדיף לך לקחת שילוב של תוספים אחרים שיעלו לך הרבה פחות כי 90 כמוסות של HMB עולות בערך 25$ בחו"ל ונראה לי 150 ש"ח בארץ וזה 90 טבליות כשהמינון המומלץ הוא 4 ליום שזה אומר 150 ש"ח ל3 וחצי שבועות.

תודה על התשובה המפורטת.
אני מחפש את השילוב הזה רק לחודש האחרון של התוכנית שלי ולא כדרך קבע.
היו לך תופעות לוואי כלשהן?[/QUOTE]
לא היו תופעות לוואי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המינון המומלץ הוא 3 גרם, תוך שבועיים נגמר לי והייתי מאד חזק בזמן הזה, לא יודע אם לקשר את זה לhmb

אני כרגע משתמש בHMB-FA בשילוב עם קריאטין..מישהו רוצה ביקורת אחריי שתסתיים התקופה?😲

• פותח/ת השרשור
100 שקל בחודש זה לא כזה יקר, אני לא מבין למה זה נתפס לכם בראש.
גיינר זה לא יקר? רוב הדברים בתחום התוספים יקרי
אני כרגע משתמש בHMB-FA בשילוב עם קריאטין..מישהו רוצה ביקורת אחריי שתסתיים התקופה?😲

אני.
מה השם המלא של החברה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית