הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ syntrex isolate

• פותח/ת השרשור Dedquat
  • פורסם בתאריך

Dedquat

משתמש מתחיל
66
14
נק' מוניטין:
39
66
14
מבחר מצומצם של אפשרויות מבחינת חלבון בגלל רגישות ללקטוז..
לאחר ניסיון עם איזו 100 שהייתה מעולה מבחינת טעם אבל לא בא לי למשכן את הבית מבחינת מחיר, וVpx zero carb שהתבאסתי על הטעם..

שוקלת לנסות Syntrex isolate. מישהו מכיר?
מבחינת רכיבים רשום סויה לציטין שלא ממש הבנתי מה זה..

יש המלצה?

תודה לעונים!

קבצים מצורפים

• 20150705_172409.jpg
    20150705_172409.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 172
  • 20150705_172315.jpg
    20150705_172315.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 146
נערך לאחרונה:
למה תות לא? ותתקשרי לשאול לגבי המלאי של השוקולד. לא משהו שאת יכולה לדעת לולא אמינושופ 😃
אם אני לא טועה בסניף בראשון לציון יש טעימות למוצרים מסוים. אני מניח שאם תגיעי לחנות ותאמרי להם שאת רגישה ללקטוז יתנו לך לטעום בשמחה. אולי גם בסניף החדש בירושלים במידה ואת גרה באזור.

מאמי שמת לב שזה עולה 295 ש"ח ל 900 גרם ? גם אם תקני 2 זה יצא לך 590 עם 55 מנות זה נקרא למשכן את הבית !
מסכים איזו 100 חלבון מאוד יקר, אבל אם כבר היתי מוציא מהכיס את הסכום הזה אז בטוח לא את החברת NO NAME הזאת.

חחח גם מכיל לקטוז, גם גלוטן (גם פה הם דוחפים חיטה נשמע מסריח) וגם סויה חח ועל כל העיסקת חבילה 900 גרם 295 ש"ח ? איפה ראית את המוצר ? זה גניבה לאור יום. התות של VPX סבבה היתי בשבת בקניון הזה עשו לי מחיר טוב על האיזו 100 תבדקי עם אמינושופ

למה 4 גרם פחמימה באיזו ? לא מכיר את המוצר אבל לא מבין זה כל הרעיון באיזו שזה מופחת פחמימה ? יש פה הכל מהכל אם זה קמח אם זה סוכר לא בחירה טובה. מאז שאני זוכר ממה שכתבו כאן בפורום שהחלבוני איזולייט נועדו לרגישים ללקטוז וכאן כתוב שזה כן מכיל לא מבין את המוצר.
תשמעי אם את מתעקשת על איזו אז VPX הוא במחיר ממש טוב וזה 2 ק"ג ולא רבע קופסה אפשר תמיד לשפר את הטעם להוסיף קצת קפה זה מה שאני עשיתי עם הוניל וזה זורם סבבה.

מבחר מצומצם של אפשרויות מבחינת חלבון בגלל רגישות ללקטוז..
לאחר ניסיון עם איזו 100 שהייתה מעולה מבחינת טעם אבל לא בא לי למשכן את הבית מבחינת מחיר, וVpx zero carb שהתבאסתי על הטעם..

שוקלת לנסות Syntrex isolate. מישהו מכיר?
מבחינת רכיבים רשום סויה לציטין שלא ממש הבנתי מה זה..

יש המלצה?

תודה לעונים!
למה דווקא סיינטרקס איזו? ההבדל במחיר משמעותי?

• פותח/ת השרשור
לאו דווקא קשור למחיר (למעט איזו 100).. יותר עניין של גיוון בטעם והתנסות באבקה נוספת..
השאלה אם שווה את המחיר /שינוי - מבחינת ערכים ואיכות המוצר..☺

לאו דווקא קשור למחיר (למעט איזו 100).. יותר עניין של גיוון בטעם והתנסות באבקה נוספת..
השאלה אם שווה את המחיר /שינוי - מבחינת ערכים ואיכות המוצר..☺
אני פשוט קצת נרתע מסיינטרקס לאור כל מה שרץ לאחרונה ברשת

חסמו את ההזמנות מחול ולא רק, המחיר של האבקה בארץ לעומת חול הוא לא הגיוני, כשהציגו את הסיבות היה ניתן לראות שברוב האבקות שלהם משתמשים באבקות כמו חיטה וסויה וזה בעצם מה שמוזיל את המוצר אבל בארץ משום מה יקר.
יש איזה קבוצה בפייסבוק שהפיצה את כל הכביסה המלוכלכת של החברה הברחות ביצים ותביעות של ה fda לא כל כך זוכר על מה מדובר אבל בגדול הם די שיקרו לגבי הרכיבים שיש במוצר ועל זה היתה התביעה.

מה רץ ברשת?
לפני כמה שנים הם תבעו, או ניסו לתבוע, מ bodybuilding.com שיעבירו להם פרטים של מגיבים בפורום שלטענתם הפיצו עליהם דיבה לא בתום לב - כלומר שהם "שתולים" (shills) של המתחרים. BB סירבו, כמובן, וכפי שאפשר לנחש האשמות ההדדיות רצו שם בכל הכיוונים. אני לא יודע איך, או אם, זה נגמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית