הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קניתי אבקת חלבון של Syntrax isolate 100 ויש משהו כמו פלפל שם

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
כל הדלי כאילו מעורבב עם פלפל שחור חח יש שם נקודות שחורות זה ככה צריך להיות?
אני רגיש ללקטוז ולפני זה הייתי רק עם san רציתי לנסות משהו שונה ונתקלתי בדבר מוזר ..
מתלבט אם להחזיר ולקחת san שוב.

אני בטוח שאין פלפל שחור ברכיבים, שים במים \חלב תערבב ותהנה , כל עוד אין משהו שמעיד על קלקול כזה או אחר כמו גושים או תאריך זה יהיה בסדר.

חברה עם אמינות פח על פניו האיזו לייט שלהם נראה בסדר לא יודע באמת כמה נקי אבל בגלל ההיסטוריה של החברה לא היתי קונה.
ואגב למוצר בכל העולם קוראים נקטר ורק כאן בארץ איזולייט 100 מנסים אולי לבלבל את הלקוחות עם האיזו 100 של דימטייז או שהגרסה כאן בארץ שונה מחול.

היי , התזונאית והמאמנת כושר(Israeli body) שלי המליצה לי להשתמש בו ע"מ לצרוך יותר חלבון ( יצא נמוך בבדיקות דם), אני מוצא שרק הם מוכרים אותו, משמע באמת לחברות אחרות יש NECTAR, הם שינו את השם במיוחד כדי לעבוד על אנשים? 😃) איך אני יכול לבדוק שזה אותו מוצר בדיוק? הייתי אולי מעדיף מוצר אחר, אבל אני חושש שאני רגיש ללקטוז, יש מוצרים אחרים לא יקרים כמו זה שאתם ממליצים?

תודה ,
ניר

היי , התזונאית והמאמנת כושר(Israeli body) שלי המליצה לי להשתמש בו ע"מ לצרוך יותר חלבון ( יצא נמוך בבדיקות דם), אני מוצא שרק הם מוכרים אותו, משמע באמת לחברות אחרות יש NECTAR, הם שינו את השם במיוחד כדי לעבוד על אנשים? 😃) איך אני יכול לבדוק שזה אותו מוצר בדיוק? הייתי אולי מעדיף מוצר אחר, אבל אני חושש שאני רגיש ללקטוז, יש מוצרים אחרים לא יקרים כמו זה שאתם ממליצים?

תודה ,
ניר

אחי בשתי מילים, עבדו עליך
מזה חוסר חלבון בבדיקות דם לא על פי זה קובעים אם מומלץ לקחת אבקת חלבון או לא
קיצר IB עשו עליך קופה לדעתי ותתרחק מהם מהר מאוד מעכשיו כמו עש מאש

עריכה: שמתי לב שאתה לא פותח האשכול אבל עדיין זה תקף גם אליך וגם לפותח האשכול

תודה איש, עוד לא קניתי, אני מאוד בודק לפני שאני ישר רץ לקנות, השאלה בכל מקרה אם אני רוצה להתחיל עם חלבון , כי אני גם לא מגיע לכמות הנדרשת במזון ביום-יום, ואני רגיש ללקטוז, אז מה דעתך? איך החלבון הזה? ומה אתה מציע אולי כתחליף? סוג אחר של חלבון/חברה אחרת
תודה ,
ניר

תודה איש, עוד לא קניתי, אני מאוד בודק לפני שאני ישר רץ לקנות, השאלה בכל מקרה אם אני רוצה להתחיל עם חלבון , כי אני גם לא מגיע לכמות הנדרשת במזון ביום-יום, ואני רגיש ללקטוז, אז מה דעתך? איך החלבון הזה? ומה אתה מציע אולי כתחליף? סוג אחר של חלבון/חברה אחרת
תודה ,
ניר

אבקת ISO של דיימטייז או BPI לדעתי תהיה לך אחלה
לא הייתי מתקרב לסיינטרקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית