ייעוץ באמת יש צורך בנעלי הרמת משקולות?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
הרבה דברים בחשיבות בינונית כמו יציבות, אחיזה, עקב גבוה (אולי יותר משמעותי בHB כשהברכיים נשלחות קדימה יותר)

אבל הכי חשוב זה חוסר דחיסות של העקב - מעבר יעיל יותר של הכח

הרבה דברים בחשיבות בינונית כמו יציבות, אחיזה, עקב גבוה (אולי יותר משמעותי בHB כשהברכיים נשלחות קדימה יותר)

אבל הכי חשוב זה חוסר דחיסות של העקב - מעבר יעיל יותר של הכח
זה גם עוזר לעשות רעש כשרוקעים ברגליים בסנאץ

אני השתמשתי בנעליים כאלו לתקופה ממושכת ולאחרונה הגעתי למסקנה, לי אישית הן דופקות את מה שאני מנסה לעשות בסקוואט, וזה לשבת אחורה כמה שיותר ולפתוח ברכיים לצדדים כמה שיותר.
נעליים כאלה שולחות קצת את הברכיים קדימה ומונעות ממני לעשות את זה. בסופו של דבר אני חושב שזה עניין של העדפה + הטכניקה שלך.

סט אחד עם הנעליים ואני לא יכול בלי, הבדל משמעותי, LB וגם HB בשבילי.

זה פשוט יציב

נערך לאחרונה:
אני השתמשתי בנעליים כאלו לתקופה ממושכת ולאחרונה הגעתי למסקנה, לי אישית הן דופקות את מה שאני מנסה לעשות בסקוואט, וזה לשבת אחורה כמה שיותר ולפתוח ברכיים לצדדים כמה שיותר.
נעליים כאלה שולחות קצת את הברכיים קדימה ומונעות ממני לעשות את זה. בסופו של דבר אני חושב שזה עניין של העדפה + הטכניקה שלך.

איך נעליים מונעות ממך לעשות תנועה כלשהי?

למה לא לקנות גם אם הוא לא מתחרה? אם זה משפר ויש אפשרות מבחינה כספית..
למה שמישהו שלא מתחרה יעניין אותו אם הוא מרים 218 קילו או 215 קילו? טוב כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, לדעתי מיותר.

• פותח/ת השרשור
למה שמישהו שלא מתחרה יעניין אותו אם הוא מרים 218 קילו או 215 קילו? טוב כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, לדעתי מיותר.
אפשר להגיד את זה על הרבה דברים, השאלה אם אתה מאמין שנעל מעלה אותך מ215 ל218?

נעלי משקולות מאפשרות "שליחה של הברכיים החוצה" ע"י שינוי מרכז הכובד, הדבר מאפשר טורסו יותר אנכי ושימוש יותר באגן ע"י הקטנת המומנט.
באופן כללי, היכולת שלך להוציא ברכיים היא זאת שתכתיב את הצורך שלך בנעלי משקולות. במידה והרחקת הברכיים טובה תוכל לעמוד יותר רחב ולהרוויח את היתרונות שכלולים בזה (הקטנת המומנט, טורסו אנכי, קיצור טווח התנועה) אך במקרה זה סביר שלא תרצה להשתמש בנעלי משקולות.
במידה ואתה נורמלי בהוצאת הברכיים, אין הכרח ששימוש בנעלי משקולות ישנה את צורת הסקוואט שלך אם אתה מטבעך נוטה להישאר אנכי בLB, אך בכל מקרה זה יכול להקל עליך ולכן במקרה זה הייתי כן הייתי רוכש נעליים.
נעלי משקולות הופכים לדבר הכרחי רק אם יש לך tight ankles או שאתה גרוע בהוצאת הברכיים. לגבי העיניין שנעלי גומי פוגעות בכוח המועבר זה נכון אולי פיסיקלית אך מעשית לא הייתי מייחס לזה חשיבות עד שלא יבדקו את זה במעבדה.

להרחבה:
http://www.schwarzenegger.com/fitness/post/picking-the-squat-thats-rght-for-you

איך נעליים מונעות ממך לעשות תנועה כלשהי?

ככל שהפרש הגובה בין העקב לקדמת כף הרגל גדול יותר, אתה תיטה יותר קדימה. קח את זה לקצה- עם נעלי עקב של נשים לא תוכל להתיישב אחורה כמו שצריך, נכון?

אני משתמש בנעלים של ריבוק לפאווריליפטינג , בגדול זה אולסטאר שנראה מגניב

ועולות גם יותר יקר...
האמת שלי הם יותר נוחות מאולסטאר , רחבות יותר ומרגישות יציבות יותר.
אבל בהחלט אם השיקול הוא כלכלי הייתי הולך על אולסטאר
למרות שפעם בשנה לקנות נעל ב300-350 שקל זה מאוד ראלי והגיוני

ככל שהפרש הגובה בין העקב לקדמת כף הרגל גדול יותר, אתה תיטה יותר קדימה. קח את זה לקצה- עם נעלי עקב של נשים לא תוכל להתיישב אחורה כמו שצריך, נכון?

אתה תתיישב בצורה שונה קצת, אבל למה זה רע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית