עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גם עוזר לעשות רעש כשרוקעים ברגליים בסנאץהרבה דברים בחשיבות בינונית כמו יציבות, אחיזה, עקב גבוה (אולי יותר משמעותי בHB כשהברכיים נשלחות קדימה יותר)
אבל הכי חשוב זה חוסר דחיסות של העקב - מעבר יעיל יותר של הכח
אני השתמשתי בנעליים כאלו לתקופה ממושכת ולאחרונה הגעתי למסקנה, לי אישית הן דופקות את מה שאני מנסה לעשות בסקוואט, וזה לשבת אחורה כמה שיותר ולפתוח ברכיים לצדדים כמה שיותר.
נעליים כאלה שולחות קצת את הברכיים קדימה ומונעות ממני לעשות את זה. בסופו של דבר אני חושב שזה עניין של העדפה + הטכניקה שלך.
למה לא לקנות גם אם הוא לא מתחרה? אם זה משפר ויש אפשרות מבחינה כספית..במידה ואין לך כוונה להתחרות נעלי אולסטאר בהחלט מספיקות.
למה שמישהו שלא מתחרה יעניין אותו אם הוא מרים 218 קילו או 215 קילו? טוב כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, לדעתי מיותר.למה לא לקנות גם אם הוא לא מתחרה? אם זה משפר ויש אפשרות מבחינה כספית..
אפשר להגיד את זה על הרבה דברים, השאלה אם אתה מאמין שנעל מעלה אותך מ215 ל218?למה שמישהו שלא מתחרה יעניין אותו אם הוא מרים 218 קילו או 215 קילו? טוב כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, לדעתי מיותר.
איך נעליים מונעות ממך לעשות תנועה כלשהי?
אני משתמש בנעלים של ריבוק לפאווריליפטינג , בגדול זה אולסטאר שנראה מגניב
ועולות גם יותר יקר...
Worth it.נראה מגניב
הן שולחות לי את הברכיים קדימה, זאת אומרת שקשה יותר לשבת אחורה.איך נעליים מונעות ממך לעשות תנועה כלשהי?
האמת שלי הם יותר נוחות מאולסטאר , רחבות יותר ומרגישות יציבות יותר.ועולות גם יותר יקר...
ככל שהפרש הגובה בין העקב לקדמת כף הרגל גדול יותר, אתה תיטה יותר קדימה. קח את זה לקצה- עם נעלי עקב של נשים לא תוכל להתיישב אחורה כמו שצריך, נכון?