הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן מעצבן

FuriousCoach

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
נרשמתי למכון כושר , כי הוא זול יחסית וקרוב לבית שלי.
לפני שלושה ימים רציתי לעשות סקוואט עכשיו אין במכון ראק יש רק סמית מאשיין ואני לא רוצה לעשות סקוואט בסמית מאשיין כי זה לא עובד על המיצבים וזה לא כמו הסקוואט החופשי עכשיו, קיצור הרמתי את הבנץ פרס וואלה היה כמו ראק כזה לסקוואט, פתאום "המאמן" (יושב כל היום ומשחק בטלפון) קלט אותי ועוד 3 חברים מרים הבנץ בא התחיל לצעוק מי אתם חושבים שאתם אתם כולה מתאמנים חדשים , אני מאמן כושר 13 שנה תעשו סקוואט בסמית מאשיין זה עדיף והוא התחיל לבלבל תשכל שהוא אימן מישהו נראלי אליאנה , הוא אמר שאנחנו לא באדי בילדרים ואנחנו צריכים לעשות בסמית מאשין , קיצר הלכנו להנהלה והנהלה לא מוכנה לשנות את זה, למרות שמה אכפת להם אני מרים את הבנץ עושה סקוואט ומחזיר את זה לאותו מקום.
מה אתם מציעים לעשות , והאם המאמן צודק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם ההנהלה לא מסכימים אז אני לא חושב שיש מה לעשות, רק לעבור מכון.
המאמן לא צודק בזה שעדיף לעשות בסמית או שלא משנה אם לעשות בסמית או עם משקל חופשי, אבל אולי הוא צודק שהוא לא נותן לכם לעשות מהבנץ' כי זה לא בטיחותי.
אם לעבור מכון זאת לא אופציה אז תבדוק אם יש שם מקבילים ואם אפשרי ומספיק בטוח לשים עליהם את המוט ולעשות

אני מאחל לך בהצלחה להוציא מוט עם 100 קילו מהמעמד של הבנץ׳ ולשים אותו על הכתפיים

הם צודקים לגמרי
זה שאין ראק זאת בעיה אחרת תעבור מכון לפעמים עוד כמה שקלים בחודש שווים את זה

אני מסכים עם כל מה שנכתב מעלי,
כמאמן אני לא הייתי נותן לך גם לעשות סקוואט ולהוציא אותו מהבנץ,
זה מסוכן, ואם קורה לך משהו אף מאמן לא צריך לשאת באחריות הזו.
כשנרשמת למכון יכולתה לראות את הציוד ולא היית חייב להירשם.

• פותח/ת השרשור
אני מאחל לך בהצלחה להוציא מוט עם 100 קילו מהמעמד של הבנץ׳ ולשים אותו על הכתפיים

הם צודקים לגמרי
זה שאין ראק זאת בעיה אחרת תעבור מכון לפעמים עוד כמה שקלים בחודש שווים את זה

בתאכלס אין לי בעיה גם לשלם עוד 100 שקל בחודש זה לא הבעיה...
הבעיה זה שזה קרוב לבית שלי אין כמעט אנשים במכון , ויש מוט אולימפי אחד (גם ככה אף אחד כמעט לא משתמש בו)
וגם אין מאמן שיש לו מושג יש שם "מאמן כושר" אבל פעם אחד לא ראיתי אותו קם מהכסא כל היום בטלפון...
גם תכננתי מתי שיגמר החופש הגדול באמת להשקיע כל השנה וללכת ב6 וחצי בבוקר לאימונים כי זה קרוב לבית שלי...
מה אתם מציעים לעשות?

חחחח היום באימון חיכיתי 10 דקות שמישהו יסיים עם הראק, שהוא סיים פתאום בא מישהו ישר אחריו ואמר לי שהוא חיכה יותר ממני ושהוא עובד לפחות רבע שעה בראק.
אמרתי אין מצב אני מחכה עכשיו עוד 15 דקות הוצאתי את המוט מהבנץ ועשיתי סקוואט בצד ושתי המאמנים עזרו לי להחזיר ולהוציא חחחחחחח.
לנושא - תמצא מכון אחר באזור שלך,
אצלי מגבילים אותי לפעמיים בשבוע אז אני נוסע באוטבוס למקום אחר שלא מגבילים אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית