בנו של אילן רמון נהרג בהתרסקות מטוס F-16

איזה עצוב,מעניין מה קרה שם,הרי אפשר לנטוש,אני מאד מקווה שהוא לא ניסה להציל את המטוס וזה עלה לו בחיים.רק לפני שבוע הנחיתו מטוס F16 עם תקלה במנוע,בסופו של דבר כיבו אתהמנוע ובדאייה הביאו אותו לנחיתה.

איזה עצוב,מעניין מה קרה שם,הרי אפשר לנטוש,אני מאד מקווה שהוא לא ניסה להציל את המטוס וזה עלה לו בחיים.רק לפני שבוע הנחיתו מטוס F16 עם תקלה במנוע,בסופו של דבר כיבו אתהמנוע ובדאייה הביאו אותו לנחיתה.
זה היה הוא במטוס כלכך חבל וכלכך עצוב

• פותח/ת השרשור
אמרו שהוא התעלף עקב תימרון חד, היה לו 30 שניות לנטוש את המטוס והוא לא עשה זאת

יהי זכרו ברוך

זו טרגדיה לאבד אדם יקר. מפתיע ומצער שהוא מת בנסיבות כאלה.

אתר LBS וחבריו שולח את תנחומיו אל משפחת רמון (גם אם הם לא יקבלו אותם ישירות). כולנו תקווה שמקרים כאלה לא יישנו. מספיק דם נשפך על הארץ בגלל מלחמות ותאונות דרכים, אין לנו דם מיותר ...

זו טרגדיה לאבד אדם יקר. מפתיע ומצער שהוא מת בנסיבות כאלה.

אתר LBS וחבריו שולח את תנחומיו אל משפחת רמון (גם אם הם לא יקבלו אותם ישירות). כולנו תקווה שמקרים כאלה לא יישנו. מספיק דם נשפך על הארץ בגלל מלחמות ותאונות דרכים, אין לנו דם מיותר ...

אמרת את הכול... כלכך חבל :(

אסף רמון הנחית את המטוס שאתה מדבר עליו.

בנו של אילן רמון נהרג בהתרסקות מטוס F 16

אסף רמון, בנו של אילן רמון, ילד בן 21 שרק לפני חודשיים סיים בהצטיינות קורס טיס, ניסה להמישך את מורשת אביו, התרסק היום בטיסת אימון על מטוס F16 ומת.
פשוט עצוב. כל כך הרבה חוסר מזל למשפחה אחת. והבחור אחרי 3 שנים ארוכות של קורס טיס, רק התחיל את החיים וכבר התרסק. עצוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית