הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקרוב: לא צריך אישור מרופא להתאמן בחדר כושר

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון
🚬🤪🚬🚬🤪🚬

ההחלטה שהתקבלה בוועדת השרים לענייני חקיקה, בעקבות הצעה שהגישה שרת התרבות והספורו מירי רגב, נועדה להעלות משמעותית את מספר המתאמנים בחדרי הכושר, ואת מספר העוסקים בספורט. בכל מקרה, המתאמנים יצטרכו למלא הצהרת בריאות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4676755,00.html

אלוהים מה עשיתי רע מה לא מספיק כל האנשים החצי גיריאטריים האלה שאיכשהוא מוציאים אישור מהרופא שלהם עכשיו גם האלו שלא מאפשרים להם יבואו?

האמת שיש בזה צדק , האישור רפואי הזה כל כך מטומטם וכיסוי תחת לא יעיל.
עדיף שהבן אדם יצהיר שהוא בריא וזהו , או שיכנס חוק שחובה לעשות בדיקות גופניות מקיפות כמו בדיקות מאמץ אבל ללכת לרופא משפחה ואפילו לרוב זה קורה דרך הטלפון "תדפיס לי אישור" זה מיותר ומטומטם

ודהפאק יש מישהו שהולך לרופא ולא מקבל את האישור הזה?
אני פעם הלכתי להוציא אישור כזה והרופא אמר לי שבגלל שהוא לא מכיר אותי (פעם ראשונה שהייתי אצלו) הוא שולח אותי לבדיקות דם לפני שהוא נותן לי אישור

אני פעם הלכתי להוציא אישור כזה והרופא אמר לי שבגלל שהוא לא מכיר אותי (פעם ראשונה שהייתי אצלו) הוא שולח אותי לבדיקות דם לפני שהוא נותן לי אישור
איזה אח חחחח
יותר גרוע מתיזוזים של טירונות...

עזבו את זה, מירי רגב רוצה לבטל את ה"כפיה" שיש על קבוצות כדורגל לשחק בשבת כדי שהציבור הדתי יוכל לנסוע למשחקים.

האישה הזאת פשוט מטומטמת בצורה בלתי רגילה

סצם שופך תסכול תמישכו בדיון

איזה יופי, עכשיו אני לא אצטרך יותר להביא את האישור שאני אף פעם לא מביא בשביל להתאמן בחד"כ 🤯

אלוהים מה עשיתי רע מה לא מספיק כל האנשים החצי גיריאטריים האלה שאיכשהוא מוציאים אישור מהרופא שלהם עכשיו גם האלו שלא מאפשרים להם יבואו?
ככה אתה מדבר עליי לא יפה מאחורי הגב?
סטיבן הוקינג.
השאלה הייתה "מי הולך". תלמד לקרוא

עוד פמפומי בייספס בכלוב / רעש של הליכון רועש 🤬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית