הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בקרוב: לא צריך אישור מרופא להתאמן בחדר כושר

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
אתה באמת חושב שכולם מביאים? חצי מהאנשים שאני מכיר מתאמנים ללא אישור 😲
גבר, אני עבדתי בחדרי כושר.
היחידים שמביאים אישורים רפואיים הם גילאי 70+ כי גם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים.

גבר, אני עבדתי בחדרי כושר.
היחידים שמביאים אישורים רפואיים הם גילאי 70+ כי גם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים.
במכון שאני נמצא לא נתנו לי להיכנס עד שהבאתי.. נכנסתי רק בשבוע הראשון בלי שהמנהל ידע בגלל שהייתה בעיה בקופ״ח

ההחלטה שהתקבלה בוועדת השרים לענייני חקיקה
את החדשה הזאת אני שומע כבר כמה שנים (פחות או יותר באותה תכיפות כמו "בקרוב לא יצטרכו יותר להוציא טופס 17"). אני חושש שה"בקרוב" הזה נמצא בדיוק על קו האופק.
גם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים
בדיוק. זה לא שהם חולים או שיש להם כאבים, חלילה. הם פשוט משועממים ואוהבים לחכות בחדרי המתנה כדי לזכות לחמש דקות תהילה עם הרופא שלהם. לדעתי צריכים להרוג כל מי שמעבר לגיל 60, ויפה שעה שנה אחת קודם.

את החדשה הזאת אני שומע כבר כמה שנים (פחות או יותר באותה תכיפות כמו "בקרוב לא יצטרכו יותר להוציא טופס 17"). אני חושש שה"בקרוב" הזה נמצא בדיוק על קו האופק.

בדיוק. זה לא שהם חולים או שיש להם כאבים, חלילה. הם פשוט משועממים ואוהבים לחכות בחדרי המתנה כדי לזכות לחמש דקות תהילה עם הרופא שלהם. לדעתי צריכים להרוג כל מי שמעבר לגיל 60, ויפה שעה שנה אחת קודם.
anchorman20220quote.jpg

אני מקווה שזה לא יעבור ,העניין הוא שאם אני אחתום על הצהרת בריאות אז בעיקרון אני בצרות כי יש לי כמה שרירים שנקרעו ונשארו עם צלקות . אם יקרה לי משהו הביטוח תמיד יוכל לטעון שהיה אסור לי להתאמן ,למרות שזה לא לגמרי נכון.

כרגע למזלי הרופא שלי נותן לי אישורים.

אני מפספס משהו?
כתוב שאם ההצהרה יוצאת חיובית יצטרך המתאמן "להמציא" אישור מהרופא שהאימונים לא יפגעו בו. לא הבנתי מה זה אומר.
אתה מצהיר בכתב שאין לך בעיות בריאותיות וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית