גבר, אני עבדתי בחדרי כושר.אתה באמת חושב שכולם מביאים? חצי מהאנשים שאני מכיר מתאמנים ללא אישור 😲
היחידים שמביאים אישורים רפואיים הם גילאי 70+ כי גם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבר, אני עבדתי בחדרי כושר.אתה באמת חושב שכולם מביאים? חצי מהאנשים שאני מכיר מתאמנים ללא אישור 😲
במכון שאני נמצא לא נתנו לי להיכנס עד שהבאתי.. נכנסתי רק בשבוע הראשון בלי שהמנהל ידע בגלל שהייתה בעיה בקופ״חגבר, אני עבדתי בחדרי כושר.
היחידים שמביאים אישורים רפואיים הם גילאי 70+ כי גם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים.
את החדשה הזאת אני שומע כבר כמה שנים (פחות או יותר באותה תכיפות כמו "בקרוב לא יצטרכו יותר להוציא טופס 17"). אני חושש שה"בקרוב" הזה נמצא בדיוק על קו האופק.ההחלטה שהתקבלה בוועדת השרים לענייני חקיקה
בדיוק. זה לא שהם חולים או שיש להם כאבים, חלילה. הם פשוט משועממים ואוהבים לחכות בחדרי המתנה כדי לזכות לחמש דקות תהילה עם הרופא שלהם. לדעתי צריכים להרוג כל מי שמעבר לגיל 60, ויפהגם ככה הם אוהבים לבקר אצל רופאים
לדעתי צריכים להרוג כל מי שמעבר לגיל 60, ויפהשעהשנה אחת קודם.
דווקא היה מעניין לראות ויכוח שלכםסוף סוף אנחנו מסכימים.
את החדשה הזאת אני שומע כבר כמה שנים (פחות או יותר באותה תכיפות כמו "בקרוב לא יצטרכו יותר להוציא טופס 17"). אני חושש שה"בקרוב" הזה נמצא בדיוק על קו האופק.
בדיוק. זה לא שהם חולים או שיש להם כאבים, חלילה. הם פשוט משועממים ואוהבים לחכות בחדרי המתנה כדי לזכות לחמש דקות תהילה עם הרופא שלהם. לדעתי צריכים להרוג כל מי שמעבר לגיל 60, ויפהשעהשנה אחת קודם.
מה זה ערוץ 7 😳
אני מפספס משהו?
אתה מצהיר בכתב שאין לך בעיות בריאותיות וזהואני מפספס משהו?
כתוב שאם ההצהרה יוצאת חיובית יצטרך המתאמן "להמציא" אישור מהרופא שהאימונים לא יפגעו בו. לא הבנתי מה זה אומר.
תקרא פסקה שלישיתאתה מצהיר בכתב שאין לך בעיות בריאותיות וזהו
נראה לי הם סתם בסטלהתקרא פסקה שלישית
מסכים.נראה לי הם סתם בסטלה