הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גומיית התנגדות

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
היי אני עושה אימון כח 3 פעמים בשבוע , ורציתי שאול אם זה בסדר שאני יעשה תרגלים עם גומיית התנגדות בימים שאני לא עושה אימון כוח /משקולות ? או שזה מיותר

ועוד משהו אני מרימה משקולות בבית
יש לי מוט ואני שמה משקולת זה מגיע ל25 קילו
יותר מיזה קשה לי להרים מהיידים
הבנתי שיש מכשיר שאפשר להשים את המוט עליו וזה יותר קל להרים משם?

נערך לאחרונה:
תנוחי כשאת לא עושה אימוני כח, או שתעשי אירובי אם יש לך צורך.

איזה תרגילים את עושה?
כל תרגיל את אמורה להתחיל ממצב מסויים, להגיע למצב כזה עם מוט עלייך נשמע די מסורבל ואפילו מסוכן לדעתי (אני מניחה, אם זה לא נכון אז אשמח שיתקנו אותי)
למשל להגיע לעמידה של סקווט מתחת למוט נראה לי קצת בלתי אפשרי אם אין משהו כמו כלוב כדי לקחת ממנו את המוט ולהחזיר אותו אליו..
אולי עם מוטות במשקלים 10-15 זה בסדר אבל ככל שמתקדמים במשקלים נראה לי שזה יותר ויותר בעייתי.

באמת מאיזה משקל בסקווט צריך משיהו שישמור או כלוב?

אין שום צורך להוסיף שום אימון בימי המנוחה שלך. ימי מנוחה מיועדים, ניחשת נכון - למנוחה.

מוט לסקוואט צריך כהתחלה להיות בתוך פאוואר ראק - הכי טוב, הכי בטיחותי.

ממשקל שאת מרגישה שיש מצב שתכשלי ואת צריכה את הספוטר או לחלופין את המוטות ביטחון בראק.

אמת מאיזה משקל בסקווט צריך משיהו שישמור או כלוב?
זה לא ממש משנה כי היכולת שלך להרים את המוט עם הפלטות מהרצפה למנח של סקווט תגיע למיצוי מקסימלי ב30 ק"ג (וכאן אני אופטימית)...

אה אז זה חדשות טובות כי עד אז ועד שאר ים משקל כזה יש לי זמן וזה אומר שעד אז אני לא חייבת לקנות מעמד או כלוב כי אפשר להרים מהרצפה לא ככה?

זה לא אמור לקחת לך יותר מדי זמן.

אה אז זה חדשות טובות כי עד אז ועד שאר ים משקל כזה יש לי זמן וזה אומר שעד אז אני לא חייבת לקנות מעמד או כלוב כי אפשר להרים מהרצפה לא ככה?

זה לא אמור לקחת לך יותר מדי זמן.

בתוספת למה שספיר רשמה וכמו שרשמתי לך כבר - את חייבת מעמד כי רק כך אפשר לשים את המוט נכון על הגוף, רק כך אמור לבצע את זה כצעד התחלתי ורק כך זה מספיק בטיחותי. את לא תשימי את זה על עצמך כל פעם ולחילופין לא תבקשי ממישו אחר לעשות זאת.

כן בהחלט אני אקנה מעמד כמו שרשמתי לי
וספיר כמה זמן נראה לך שאגיע למשקלים כאלו
אני כרגע מתחילה רק מלהרים את המוט
כמה משקל מוסיפים כל פעם?

כן בהחלט אני אקנה מעמד כמו שרשמתי לי
וספיר כמה זמן נראה לך שאגיע למשקלים כאלו
אני כרגע מתחילה רק מלהרים את המוט
כמה משקל מוסיפים כל פעם?

משו כמו 1.25-2.5

ומה דעתכם על המעמד

http://fitnessdepot.co.il/stnd-mwqvlvt-lsqavvt-tiger-sport-pro.html

ועל הערכה הזאת {ביחוד על המוט הוא יכול לסחוב עד 80 קילו}
http://fitnessdepot.co.il/set-50kg.html

ובאופן כללי על החנות מכירים אותה היא אמינה?
תודה רבה

לטעמי עדיף לך שהמעמד יהיה בחתיכה שלמה ולא 2.

בנוגע למשקולות - זה לא חייב אבל רצוי שהמשקולות יהיו מצופות בגומי.

תודה ולמה זה עדיף בחתיכה שלמה ולא 2?
הציעו לי גם את הסטנד הזה באותו סכום

מעמדי המוט מחוברים בבסיס
שינוי גובה על ידי צמד J-cup

גובה מקסימלי - 180 ס"מ
גובה מינימלי - 60 ס"מ
עומק בסיס הסטנד - 100 ס"מ
רוחב הבסיס - 120 ס"מ

האם זה עדיף?
המחירים האלה טובים בכלל או שיש יותר זול?
איך אני יודעת גם שזה מספיק איכותי ולא יתפרק לי פתאום
אני אשמח לדעת אם אתם מכירים את החנות הזאת פיטנס דיפו או אם יש לכם הצעות לחנויות אמינות ולציוד במחירים שפויים
המון תודה

קבצים מצורפים

• new_stand.jpg
    new_stand.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 139
תודה ולמה זה עדיף בחתיכה שלמה ולא 2?
הציעו לי גם את הסטנד הזה באותו סכום

מעמדי המוט מחוברים בבסיס
שינוי גובה על ידי צמד J-cup

גובה מקסימלי - 180 ס"מ
גובה מינימלי - 60 ס"מ
עומק בסיס הסטנד - 100 ס"מ
רוחב הבסיס - 120 ס"מ

האם זה עדיף?
המחירים האלה טובים בכלל או שיש יותר זול?
איך אני יודעת גם שזה מספיק איכותי ולא יתפרק לי פתאום
אני אשמח לדעת אם אתם מכירים את החנות הזאת פיטנס דיפו או אם יש לכם הצעות לחנויות אמינות ולציוד במחירים שפויים
המון תודה

לטעמי זה יותר עדיף, אני לא יודע מה הגובה שלך אבל שתבדקי את המעמד הזה רצוי שתבדקי אם הוא מתאים לגובה שלך

ע"י כך שתכופפי טיפה ברכיים בעת הכניסה לתרגיל ותיישרי כדי להוציא את המוט מהמעמד ולא שזה יהיה גבוה לך ותעשי זאת על קצות האצבעות, חשוב מאוד!!!

אין לי שמץ של מושג מהסיבה שאין לי ציוד בבית ואני לא מכיר חנויות לציוד ספורט. תנסי אולי להעלות שאלה בנושא לאנשים שיש להם ציוד בבית.

סבבה תודה רבה אם המעמד גובה מקסימלי 180 וגובה מינמלי60 ואני הגובה שלי 160 זה צריך להיות טוב נכון?

סבבה תודה רבה אם המעמד גובה מקסימלי 180 וגובה מינמלי60 ואני הגובה שלי 160 זה צריך להיות טוב נכון?
נכון.

גובה המוט צריך להיות קצת יותר נמוך מגובה הכתפיים. יותר בגובה של חזה עליון. כך שאם את 160,המוט צריל להיות באזור ה-130.

Back
למעלה תחתית