המלצות לאוזניות בדיוטי פרי

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
אני צריך המלצות לאוזניות במחירים של200-300 שקל .
אני מחפש אוזניות כמו של אייפוד כלומר רק אוזניות שנכנסות לאוזן , בלי כל מיני פלסטיקים שמחוברים אליהן .

תודה .

אני מניח שלא יהיה להם את זה בדיוטי אבל שווה לדעת בכל מקרה. grado הם יצרנים של האוזניות הכי טובות שאני השתמשתי בהם אי פעם. עד עכשיו היה להם רק אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. לאחרונה הם הוציאו אוזניות לניידים.
http://www.engadget.com/2009/08/30/grado-takes-on-the-earbud-with-the-gr8/

כשתשמע תבין, צריך כמובן נגן איכותי שידע להוציא מהם את המיץ, סנסה וכל הזבל למינהו לא ברשימה.
הבאסים, הצליל הנקי, העוצמה זה הכל.
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל יש לך המלצה על נגן טוב עם נפח של 4 ג'יגה במחיר סביר שילך טוב עם האוזניות האלה?
גם אני בדיוק רציתי לפתוח אשכול בנושא של אוזניות ונגן.

אני מניח שלא יהיה להם את זה בדיוטי אבל שווה לדעת בכל מקרה. grado הם יצרנים של האוזניות הכי טובות שאני השתמשתי בהם אי פעם. עד עכשיו היה להם רק אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. לאחרונה הם הוציאו אוזניות לניידים.
http://www.engadget.com/2009/08/30/grado-takes-on-the-earbud-with-the-gr8/

and it certainly should, at $300 a pop

במחיר הנ"ל אני קונה אייפוד טאצ' דור 2 עם נפח של 16 GB

לא חבל?😃

סליחה על הסטייה מהנושא, אבל יש לך המלצה על נגן טוב עם נפח של 4 ג'יגה במחיר סביר שילך טוב עם האוזניות האלה?
גם אני בדיוק רציתי לפתוח אשכול בנושא של אוזניות ונגן.
Cowon Iaudio i7 נגן נטו בלי כל מיני זיוני מוח מסביב, יש לך את ה D2 של COWON שבא עם זיוני מוח ומסך טאצ' ובלה בלה, לא רואה יעול בצפייה בתמונות/סרטים בנגן MP3

סבבה, תודה רבה על ההמלצות רק איפה עדיף לקנות את האוזניות? (אין לי גישה לדיוטי פרי) ebay או משהו? את הנגן אני מבין שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, תודה.

כן EBAY, תשלח לפני כן הודעה למוכר אם הוא מוכן לרשום שהחבילה פחות מ 50$ דולר כולל משלוח אם כן אז תזמין אם לא תמשיך לחפש מישהו שכן יעשה את זה, בסוף תמצא (עדיף לרשום מחיר נמוך משמעותית לדוגמא 24.40$ משהו כזה)
בכל מקרה אם אתה מזמין עכשיו אתה לוקח סיכון כי זה חגים.

יש לי בבית סנסה 4 ג'יגה של סן דיסק, נקרא קליפ והוא מצויין להכל, קל, נוח לתפעול ונתפס על הבגד, איכות שמע מצויינת והמחיר בדיוטי 40 ומשהו דולר.
לעומת זאת - יש לי cowon 16x או משהו כזה של 30 ג'יגה עם מלא גאדג'טים שזרוק במגירה, עם כל המחיר המפוצץ שלו.
לך על משהו קטן ונוח, בלי יותר מדי אינסטרומנטים, אבל שיש לו שם טוב.

אזניות -
כל ה-in ear עם הסיליקון של סוני מצויינות, של סנהייזר בהחלט מצוינות אבל עשו לי המון בעיות בחיבור שלהם אשר מאבד שמע בצד אחד - יש לי 3 זוגות, כולן התקלקלו, לציין כי האחריות הופעלה וסידרו לי אותם ללא עלות.
אני הכי מרוצה מאזניות שנקראות - Skull Candy !!! מומלץ בחום, תעיין, תראה באי ביי ותזמין - אין מה להשוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית