אני בטוח ב99% שהיא יורדת מקסימום 10 ס"מ.https://instagram.com/p/2CK08II7ob/
דניאל פרנקל הקופצת לגובה, סקווט 156 קילו ל 4 חזרות.
עדיין כל הכבוד רק לשים את המשקל על הגב זה מכובד 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בטוח ב99% שהיא יורדת מקסימום 10 ס"מ.https://instagram.com/p/2CK08II7ob/
דניאל פרנקל הקופצת לגובה, סקווט 156 קילו ל 4 חזרות.
ואללה? ראית את זה?יש כמה שחיפים במשקל 60-70 ק"ג עם 110 ק"ג פוואר קלין.
ראיתי 100-105 ( לא זוכר בדיוק אבל אני יודע שזה היה יותר מ99 ופחות מ110) והבחור מספיק אמין כדי שאני אאמין לוואללה? ראית את זה?
דימה קרויטר משקל גוף 65-70 עושה קלין 140 אני ראיתי בעניים שלייצא לי לראות אותם ( את הקופצים) מתאמנים, אבל לא אותה ספיציפית
הם באמת עושים רבעים אבל הם חזקים בצורה יוצאת דופן, יש כמה שחיפים במשקל 60-70 ק"ג עם 110 ק"ג פוואר קלין.
יש לך בעיה בעיניים.דימה קרויטר משקל גוף 65-70 עושה קלין 140 אני ראיתי בעניים שלי
האמת אני דיברתי על מישהו אחר ( אחד מהחברים שלו)דימה קרויטר משקל גוף 65-70 עושה קלין 140 אני ראיתי בעניים שלי
דימה בהחלט עובד סביב ה100-110האמת אני דיברתי על מישהו אחר ( אחד מהחברים שלו)
לדעתי מייק צודק
סבבה, אז יש להם עוד אחד למועדון ה 110דימה בהחלט עובד סביב ה100-110
אין להם יותר מדי סיבות לעשות ג'רק ..בכל מקרה לא זכור לי שאי פעם ראיתי אותם עושים קלין מלא. עד כמה שידוע לי הם עושים רק פוואר
סבבה, אז יש להם עוד אחד למועדון ה 110
הם עושים למיטב זיכרוני רק פאוור, בהחלטבכל מקרה לא זכור לי שאי פעם ראיתי אותם עושים קלין מלא. עד כמה שידוע לי הם עושים רק פוואר
סבבה, אז יש להם עוד אחד למועדון ה 110
התכוונתי שהם לא עושים קלין מלא ( או סקוואט קלין תקרא לזה איך שאתה רוצה) אלא רק פוואר קלין. ג'רק ברור שהם לא עושיםאין להם יותר מדי סיבות לעשות ג'רק ..
בכל מקרה יפה, לפחות זה אומר שהם עובדים טוב 😃
הוא התכוון שהם עושים רק פאוורקלין ולא קלין, ג'רק הם לא עושים.אין להם יותר מדי סיבות לעשות ג'רק ..
בכל מקרה יפה, לפחות זה אומר שהם עובדים טוב 😃
אני יודע שבענפים אחרים כמו כדורסל וכדורעף הטענה היא שהם מנתרים ממצב של חצי סקוואט ולא ממצב של סקוואט מלא.@MikeRozner
אם כבר מדברים, יש לך מושג למה הם לא עושים סקוואט מלא ?
נכון ובנוסף - תחשוב כמה עומס יש להם על הרגליים מאימונים שהם לא אימוני משקולות, רק מה שחסר להם זה גם קלינים מלאים 😃אני יודע שבענפים אחרים כמו כדורסל וכדורעף הטענה היא שהם מנתרים ממצב של חצי סקוואט ולא ממצב של סקוואט מלא.
לא יודע לגבי הקופצים לגובה אבל אני מאמין שזאת גם הטענה שלהם
כןרק לי הפריע לי בעין שהיא עם הנעלי ריצה?
כן. אני התעסקתי בפוסי פאד 😛רק לי הפריע לי בעין שהיא עם הנעלי ריצה?
כן, זה נכוןואללה? ראית את זה?