הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור lironb
  • פורסם בתאריך

lironb

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
היי

אני בת 26, 1.52 משקל 55.

הייתי אצל דיאטן שההתמחות שלו בעיקר בתזונת ספורט. בחור מאוד מוכר ומוערך בתחום.

קיבלתי תפריט ממנו שמכיל:
חלבון: 92 גר
פחמימות : 69 גר
שומן: 25 גר
סהכ : 850 קלוריות.

לגבי אימונים;

3 פעמים בשבוע fbw + אירובי כחצי שעה לאחר מכן
3 פעמים בשבוע כשעה אירובי

מה אתם חושבים על התפריט?
האמת שהוא דיי קשה.. כאילו עכשיו אני סוג של התרגלתי אבל מעניין לדעת מה אתם חושבים ..

תודה ;)

במקום לאכול בתפריט של הדיאטטן הזה את צריכה להגיש עליו תביעה משפטית על כך שהוא פוגע בבריאות שלך עם תפריט שעלול להכניס את הגוף שלך למצב מסוכן ולהוביל לבעיות בריאותיות.

ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל, לא חסר שם מאמרים על חיטוב הגוף ותזונה.
בנוסף אם כבר בא לך להוציא כסף כדי לקבל תוצאות אז במקום ללכת לדיאטטן שרוצה להראות שהוא יכול להביא תוצאות רק על ידי בניית תפריטי הרעבה אני ממליץ לך לתת נסיון לייעוץ האישי באתר, זה ייעוץ אישי ברמה שתגרום לך לא רק להוריד במשקל אלה גם להפוך את זה לחלק מהבריאות ולהנות מהאוכל שאת צורכת, ולא לסבול בתת תזונה...

אני רק אנחש בגלל מימדי גופך הקטנים אבל אני לא יודע מאיפה הלכאורה תזונאי ספורט הזה קיבל את התואר או הקורס שהוא עשה אבל התפריט שהוא נתן לך זה "תפריט" שמתאים לאנשים במדינות עולם שלישי שסובלים מתת תזונה כרונית.

850 קלוריות לקיום של בנאדם לא נשמע לי אנושי כ"כ, אבל יכול להיות שזה מתאים לך בגלל מימדי גופך הקטנים - אני לא יודע.

בנוגע לתוכנית, את מוזמנת לכתוב אותה במלואה כדי שניתן לך דגשים לגביה.

עם תפריט כזה אני נותן לך גג שבגג חודש וחצי לפני שיצטרכו לגרד אותך מהרצפה מרוב שתהיי חלשה.

כמו שהטנק אמר -תתחילי לקרוא קצת מאמרים כדי שיהיה לך מושג גם מה לשאול אותו בהתאם. תגידי לו שאת צריכה להעלות משמעותי את כמות הקל' בגלל שה-rmr שלך הוא 1600 קל'. אם עוד לא שילמת לו אני מציע לך לעזוב אותו. לא משנה כמה מוכר הוא - ברגע שאדם נותן תפריט כזה חובבני למתאמן מתחיל אין לו מקום בתפקיד שלו. כמו כן מציע לך בחום לבדוק את האופציה של הייעוץ האישי באתר. הייעוץ יעלה זול משמעותית וגם תוכלי ללמוד בכל התקופה הזאת "דבר או שניים" ע"י כך שתשאלי את משה שאלות שמתאימות לך באופן פרטני וגם באופן כללי.

נערך לאחרונה:
אני רק אנחש בגלל מימדי גופך הקטנים אבל אני לא יודע מאיפה הלכאורה תזונאי ספורט הזה קיבל את התואר או הקורס שהוא עשה אבל התפריט שהוא נתן לך זה "תפריט" שמתאים לאנשים במדינות עולם שלישי שסובלים מתת תזונה כרונית.

850 קלוריות לקיום של בנאדם לא נשמע לי אנושי כ"כ, אבל יכול להיות שזה מתאים לך בגלל מימדי גופך הקטנים - אני לא יודע.

בנוגע לתוכנית, את מוזמנת לכתוב אותה במלואה כדי שניתן לך דגשים לגביה.
מחישוב קצר הRMR שלה עומד על 1609 קלוריות והיא גם עושה המון אירובי, כלומר היא נמצאת בגרעון של כנראה מעל 1000 קלוריות...
אף בנאדם שפוי לא אמור לחיות בתנאים האלה... מימדי גוף קטנים זה לא תרוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית