הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר לSS ובגדול

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
חזרתי אחרי חודשיים של פציעה בכתף והחלטתי לפתוח לוג כי אני חוזר לSS ולSS המקורית, נתונים עכשויים:
גובה : 173
משקל : 88.5
אחוז שומן : 18-17

מטרות:
משקל : 100 קילו
אחוז שומן 19-18
סקוואט 150
בנץ' 120
דד ליפט 170
הכל ל-5 חזרות

אימון היום - A
משקלים: סקוואט 130 2X5. עשיתי רק 2 סטים כי היום זה היה האימון הראשון שעשיתי LOW BAR. באמת הרגשתי ת'הבדל והיה קצת יותר קל לקחת את המשקל מאימון שעבר. בקרוב אני אעשה דילואד כדי לשפר טכניקה.
בנץ' 100 קילו 3X5. המשקל קטן כי אני אחרי חודשיים פציעה בכתף. בקרוב אני הולך לעלות בזה חזק.
דד ליפט 150 קילו 1X5

מקווה להתקדם ולהגיע למטרות עד חודש ינואר. שיהיה לי בהצלחה 👑

אשמח אם תגידו לי איזה משקלים לוקחים בדד ליפט בתחרויות בגיל שלי ובקטגוריית משקל שלי למה אני רוצה להתחרות עוד חצי שנה ככה.

בהצלחה.

למה אתה מתחיל את התוכנית כל כך גבוה?
ולמה לחכות כדי לתקן את הטכניקה, זה מה שיפגע לך בהתקדמות יותר מהכל.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.

למה אתה מתחיל את התוכנית כל כך גבוה?
ולמה לחכות כדי לתקן את הטכניקה, זה מה שיפגע לך בהתקדמות יותר מהכל.
מה זאת אומרת מתחיל את התוכנית כל כך גבוה? אתה רוצה שאני אעשה בהכל דילואד?
ובנוגע לסקוואט בפרט, אני לא מסוגל להתקדם כל כך במשקלים כי אני מתנדנד קצת בלואו באר. אני אוריד ל110 ואעלה 5 כל אימון.

מה זאת אומרת מתחיל את התוכנית כל כך גבוה? אתה רוצה שאני אעשה בהכל דילואד?
ובנוגע לסקוואט בפרט, אני לא מסוגל להתקדם כל כך במשקלים כי אני מתנדנד קצת בלואו באר. אני אוריד ל110 ואעלה 5 כל אימון.

גם אני חושב שתוריד קצת משקלים
תקפיד על חימום טוב, ממש טוב
תתן כמה סטים מוט ריק/60 קילו ותעלה בהדרגה למשקלי עובדה
חבל שתפצע שוב

חח מה אתה רוצה שאני יענה לך?

1 אתה צריך לעשות דילואד בהכל.
2. תלמד לעשות lowbar squat אחר כך תעמיס משקל
3. הקפיצה של 5 קילו היא בתנאי שאתה מתחיל נמוך

אני שם איתך עכשיו 1000 שקל שאתה תוך חודש נתקע בלפחות 2 תרגילים אם אתה מתחיל ככה.
זה לא שאתה בא ועושה סט כבד אחד, אבל כשאתה תעשה את זה אתה תראה.
אתה צריך להתחיל נמוך כדי להכנס לקצב ולא להתחיל בבום.
תסתכל למשל איך 5x5 בנויה מבחינת הצבת השיאים.

הסקוואט שעשית עד היום לא רלוונטי כי התנועה שונה.
זה לא שתצטרך להתחיל מ20 קילו, אבל אתה תצטרך לעבוד ולתרגל את התנועה. בטח לא להתחיל עם 100 ומעלה קילו כשאתה עוד לא יודע לשים תמשקל על העקבים (מתנדנד אמרת).

מאחורי כל המנטרות החרושות של התכנית מסתתר הגיון אחד - תתקדם, ותנסה להתקדם כמה שיותר.
עכשיו תסתכל על מה שבנית ותשאל את עצמך כמה אתה מסוגל להתקדם במצב הזה.

• פותח/ת השרשור
אני אקח את ההערות לצומת ליבי ואעשה בהתאם. תודה רבה על העזרה רישוס וMOO

פעם עשיתי את התוכנית עם המשקלי מקסימום ונתקעתי מהר..
לדעתי תתחיל מ2פלטות מסקוואט ותתקדם 5 קילו כל אימון ואז תחתוך ל2.5 אחרי שבוע-שבועיים כמו שמישל עשה בלוג שלו.
דדליפט תתחיל מ100-110 ותעלה 5-7.5 קילו כל אימון אין בעיה ואחר כך תחתוך במשקל.
ולהציב מטרות לתוכנית זה סתם ..פשוט תלך ותזרום זה לא שעם תגיע ל150 זהו תחתוך ממנה כי אתה תתפלא אבל אתה תגיע מהר מאוד ל150 וחבל שתחתוך אחרי זה פשוט תתקדם איתה ולדעתי אחד כמוך יכול למצאות אותה עד ל4 פלטות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תתחיל מ2פלטות מסקוואט ותתקדם 5 קילו כל אימון ואז תחתוך ל2.5 אחרי שבוע-שבועיים כמו שמישל עשה בלוג שלו.
ולהציב מטרות לתוכנית זה סתם ..פשוט תלך ותזרום זה לא שעם תגיע ל150 זהו תחתוך ממנה כי אתה תתפלא אבל אתה תגיע מהר מאוד ל150 וחבל שתחתוך אחרי זה פשוט תתקדם איתה ולדעתי אחד כמוך יכול למצאות אותה עד ל4 פלטות.
אני לא מתחיל דד ליפט עם פחות מ-120 כי עם פחות מזה אני לא מרגיש בכלל. אני יותר בכיוון של להתחיל עם 130 בערך אני מרגיש שאני עוד חלש ואני אסתדר טוב גם עם תקופה קצרה של חזרה לRM הקודם.

אני לא מתחיל דד ליפט עם פחות מ-120 כי עם פחות מזה אני לא מרגיש בכלל. אני יותר בכיוון של להתחיל עם 130 בערך אני מרגיש שאני עוד חלש ואני אסתדר טוב גם עם תקופה קצרה של חזרה לRM הקודם.

כמה הדדליפט שלך ?

אני התחלתי מדקאו עם 140 דדליפט
זה לא בושה...

• פותח/ת השרשור
כמה הדדליפט שלך ?

אני התחלתי מדקאו עם 140 דדליפט
זה לא בושה...
לא שזה בושה או משהו זה לא קשור. אני לא חושב שזה שווה לבזבז זמן על דד ליפט 100 כשאני לא מרגיש אותו בכלל. בשבילי להרים 60 ולהרים 100 זה אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
סבבה. בכל מקרה אני אתחיל עם זה שבוע הבא השבוע אני מרגיש שאני יכול עוד לשבור שיאים בדד ליפט יש מצב אפילו להגיע ל160 נראה כבר.

יש הבדל.
אתה לא עשית תתרגילים האלה לפני, והוא כן.

ואל תדאג, ל4 פלטות הוא לא יגיע בss. אם יגיע ל3 הוא יהיה שמח.
קשה מאוד להגיע למשקלים "מטורפים בתכנית" כי בשלב מסוים אי אפשר להתאושש כבר. (ובשלב הזה עוברים תכנית)

אני כן עשיתי אותה...ובאמת קצת הגזמתי עם המשקלים אבל יש כאלה שמושכים אותה הרבה זמן ואפילו שהם לא מתקדמים כל אימון הם ממשיכים וממשיכים עד ל5 דילואדים בסקוואט.
לאיזה תוכנית מומלץ לעבור אחרי SS?עם אני רואה שאני מפסיק להתאושש ממנה גם אחרי דילואדים אני חייב ללכת על 5x5 אחרי זה?או שאני יכול לעשות AB רגילה של 8 סטים לגדול ו4 לקטן

אני כן עשיתי אותה...ובאמת קצת הגזמתי עם המשקלים אבל יש כאלה שמושכים אותה הרבה זמן ואפילו שהם לא מתקדמים כל אימון הם ממשיכים וממשיכים עד ל5 דילואדים בסקוואט.
לאיזה תוכנית מומלץ לעבור אחרי SS?עם אני רואה שאני מפסיק להתאושש ממנה גם אחרי דילואדים אני חייב ללכת על 5x5 אחרי זה?או שאני יכול לעשות AB רגילה של 8 סטים לגדול ו4 לקטן

עקרונית אתה לא חייב כלום. אחרי SS אתה יכול לעשות מה שבא לך.
אבל אתה בכל מקרה עוד רחוק מלסיים את SS...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית