חוזר לSS ובגדול

• פותח/ת השרשור
שטויות.
מה הקשר לפריודיזציה?
אתה מתחיל תוכנית עם 90 אחוז, ובתכנית הזאת אתה צריך להתאושש מכל אימון ולהגיע לאימון שלאחריו כשאתה מוכן.
אבל עזוב אני לא יתווכח, עשיתי אותה חצי שנה אני סתם מבלבל תמוח.
תקרא קצת תספר תבין.
אם היה לי זמן ורצון אני בטוח שהייתי קורא את הספר ואז לא הייתי מתווכח איתך. אבל זה לא מסתדר :(

אם היה לי זמן ורצון אני בטוח שהייתי קורא את הספר ואז לא הייתי מתווכח איתך. אבל זה לא מסתדר :(

אם הייתי קורא תספר לא היית מתווכח כי לא היה על מה, אני לא מביא שליפות מהשרוול, אני סך הכל מביא לך הנחיות שרשומות בספר.
בכל מקרה להתחיל תכנית ב90 אחוז זה מפגר ובשביל זה לא צריך תספר.
אם אתה עושה את התכנית, תלך לפי מה שכתוב בספר.

ועידן לא הפסקתי להתאמן, יש משהו שאני סוחב שמפריע בכל מיני תרגילים. זה לא קשור לפוסט אז בהזדמנות...

• פותח/ת השרשור
אם הייתי קורא תספר לא היית מתווכח כי לא היה על מה, אני לא מביא שליפות מהשרוול, אני סך הכל מביא לך הנחיות שרשומות בספר.
בכל מקרה להתחיל תכנית ב90 אחוז זה מפגר ובשביל זה לא צריך תספר.
אם אתה עושה את התכנית, תלך לפי מה שכתוב בספר.

ועידן לא הפסקתי להתאמן, יש משהו שאני סוחב שמפריע בכל מיני תרגילים. זה לא קשור לפוסט אז בהזדמנות...
לפי איך שהרגשתי את ה-120 בLB הייתי אומר שזה פחות מ-90 אחוז (80-85). באמת שהרגשתי שזה דיי קל יחסית לזה שעד לפני שבועיים הייתי עושה 120 קילו HB עם ספורט ופה עשיתי בלי בעיה ובלי ספוטר.

לפי איך שהרגשתי את ה-120 בLB הייתי אומר שזה פחות מ-90 אחוז (80-85). באמת שהרגשתי שזה דיי קל יחסית לזה שעד לפני שבועיים הייתי עושה 120 קילו HB עם ספורט ופה עשיתי בלי בעיה ובלי ספוטר.

מה הקשר לספוטר?
אתה צריך ראק או כלוב, לא ספוטר.
וזה לא משנה מה הרגשת עכשיו, אין לי כח לחזור על אותם דברים או על דברים שבכל מקרה יהיו כתובים בספר.
תקרא תספר ותבין איפה הטעויות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, עדכונים להיום:
סקוואט 3X5 עם 125 קילו.
בנץ' פרס לא עשיתי, שוב הייתה לי הבעיה של המרפק מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי עם זה ולהגיד מה הבעיה. בעקרון הבעיה מופיעה אחרי שאני מפעיל מאמץ על המרפק, שבמקרה כרגע היה בסקוואט לואו באר, לא מאמץ רציני רק ייצבתי את המוט אבל זה הספיק בשביל זה. אני מרגיש בעצם כאב מוזר באזור המרפק שמתפשט לאורך כל אזור האמה והברכיורדיאליס וקצת לאזור הכתף, אני מרגיש שכל השרירים של היד נחלשו, קשה לי לסגור אגרוף ובמקרים חמורים אפילו קשה לי להזיז את היד. בבנץ' היא פשוט בקושי עבדה אז לא יכולתי לעשות.
דד ליפט עשיתי 1X4 עם 160 קילו. העלתי בכוונה יותר מדי כי השבוע אני שובר שיאים ושבוע הבא דילואד.
עכשיו יש לי פה סרטונים של סקוואט ושל דד ליפט שאני רוצה שתראו:
הנה הסרטון של הסקוואט, תגידו לי אם אני יורד מספיק נמוך ואם הטכניקה טובה

דד ליפט עשיתי 4 חזרות כי לא היה מגנזיום ואיבדתי אחיזה כבר בחזרה הרביעית (סיימתי כמעט מלאה ואיבדתי אחיזה למעלה). בסרטון רואים רק 2 כי הפלאפון המעפן שלי מצלם רק 20 שניות ברצף ><. תגידו לי אם אני עולה כמו שצריך

הנה עוד סרטון של חבר שלי עם מיליטרי 75 קילו ל-3 חזרות. 70 קילו הוא סגר ל-5 בלי בעיה חבל שלא צילמנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קשה לראות מהזווית הזאת אם אתה יורד מספיק בסקוואט, כנ"ל לגבי מצב הגב בדדליפט.

הסקוואט שלך לחצאים .
הדדליפט עם גב עגול .
הפרס לטווח לא מלא , וקשה לי להחליט כי אני לא רואה תרגליים אבל נראה יותר כמו פוש פרס .

החבר שלך עושה תנועה חלקית.
בנוגע לסקאווט - זה נראה שהברכיים גולשות בסוף התנועה, תשחרר אותן בהתחלה.
זה גם נראה כאילו אתה לא שובר מקביל, תצלם מזווית שיהיה אפשר לראות בבירור.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך לחצאים .
הדדליפט עם גב עגול .
הפרס לטווח לא מלא , וקשה לי להחליט כי אני לא רואה תרגליים אבל נראה יותר כמו פוש פרס .
רגע אתה אומר שאני לא יורד מספיק בסקוואט? או שאני עושה בכלל חצאים?
בנוגע לדד ליפט יש לי דווקא הרגשה שהגב לא מעוגל אבל אם אתה אומר אני אנסה להוריד משקל ולשפר את הטכניקה. נצלם סרטון אימון הבא עם 140.

רגע אתה אומר שאני לא יורד מספיק בסקוואט? או שאני עושה בכלל חצאים?
בנוגע לדד ליפט יש לי דווקא הרגשה שהגב לא מעוגל אבל אם אתה אומר אני אנסה להוריד משקל ולשפר את הטכניקה. נצלם סרטון אימון הבא עם 140.

מהסרטון נראה לי שהגב עגול , אין סיבה להוריד משקל (הוא לא נראה קשה לך ) .
תוציא חזה החוצה ותרגיש את הגב מכווץ ורק אז תמשוך תקפיד שהמוט יהיה קרוב לגוף וזה יספיק .

הסקוואט שלך חלקי בגלל זה אמרתי שהוא לחצאים , המשקל גם בו לא נראה כבד לך .
תקפיד לקחת בתחילת התנועה את הברכיים קדימה ורק אז להתיישב אחורה ,אחרת הן יחליקו לך בבור או שהסקוואט יהיה לא מלא כי אתה תגיע למתיחה בהאמסטרינג בטווח חלקי .

• פותח/ת השרשור
מהסרטון נראה לי שהגב עגול , אין סיבה להוריד משקל (הוא לא נראה קשה לך ) .
תוציא חזה החוצה ותרגיש את הגב מכווץ ורק אז תמשוך תקפיד שהמוט יהיה קרוב לגוף וזה יספיק .

הסקוואט שלך חלקי בגלל זה אמרתי שהוא לחצאים , המשקל גם בו לא נראה כבד לך .
תקפיד לקחת בתחילת התנועה את הברכיים קדימה ורק אז להתיישב אחורה ,אחרת הן יחליקו לך בבור או שהסקוואט יהיה לא מלא כי אתה תגיע למתיחה בהאמסטרינג בטווח חלקי .
סבבה אחי! אימון הבא נצלם חדש 😃

• פותח/ת השרשור
אגב למישהו קרתה הפציעה שלי? או שהוא יודע מה לעשות איתה?

ראיתי את הסירטונים, ואני מכיר אותך ואת הידע שלך מהרבה מקומות ובלי להעליב, ציפיתי להרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הסירטונים, ואני מכיר אותך ואת הידע שלך מהרבה מקומות ובלי להעליב, ציפיתי להרבה יותר.
ציפית לטכניקה יותר טובה או למשקלים יותר גבוהים? שאני אדע באיזה מקום אכזבתי ואם אני צריך להיות סופרמן להבא או לא.
אגב סתם לידע כללי, לראות ילד בן 16 עושה דד ליפט 160 קילו וסקוואט 125 זה מחזה דיי נדיר, מנסיון אישי.

נערך לאחרונה:
SQUATER, תתחיל להרגע. פעם הבאה שאין לך משהו מועיל להגיד פשוט אל תגיד כלום. או שאני אדאג לזה שלא תגיד כלום.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה גם להוסיף שבגלל האיכות של הפלאפון הסקוואט והדד ליפט נראים קלים לי. אבל תאמינו לי שזאת רק האיכות... זה ממש לא קל כמו שזה נראה חח.

• פותח/ת השרשור
זה קרה לך ישר אחרי הלאו בר?
זה קרה לי יום שלישי עוד לפני הסקוואט כשעשיתי חימום, היום קרא לי באמצע של הסקוואט וגם לפני זה קרה בבצפר כשדחפתי איזה תלמיד כמה פעמים. תמיד זה קורה, כואב שעה-שעה וחצי ועובר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית