הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוזר לSS ובגדול

האחיזה שלך טיפה רחבה מדי. תחזיק ככה שהמרפקים יהיו קדימה. נסה גם להיכנס יותר מתחת למוט.

בכל מקרה פרס חזק.

מקס, תעשה מתח במקום פאוורקלין, הרבה יותר פשוט מבנט אובר.
וגם ממליץ לך לכתוב את האימונים שלך בסיגנון של כל מי שעושה SS (תסתכל פה בלוגים ותראה את התבנית של הכתיבה) הרבה יותר נוח לקרוא ככה.

• פותח/ת השרשור
מקס, תעשה מתח במקום פאוורקלין, הרבה יותר פשוט מבנט אובר.
וגם ממליץ לך לכתוב את האימונים שלך בסיגנון של כל מי שעושה SS (תסתכל פה בלוגים ותראה את התבנית של הכתיבה) הרבה יותר נוח לקרוא ככה.
סבבה
ובנוגע לקיצור האחיזה, לקחתי ברוחב הכתפיים אני אנסה לקחת יותר צר.

אנחנו אותו משקל והסקוואט שלך הרבה יותר חזק,כבוד,אחלה התקדמות.

• פותח/ת השרשור
אני עובר לMADCOW שבוע הבא. אני לא מסוגל להתקדם יותר בSS.
היום סגרתי דד ליפט 150X5 בטכניקה הכי נכונה שאפשר עם נעילה (היה חיכוך של המוט בברכיים בכל החזרה כי הגב לא היה עגול כמו קודם) והבנתי למה ריפטו עשה רק 1X5 דד ליפט
סקוואט 140X5 שני סטים וסט שלישי כשל. גם זה בגלל שירדתי לאט יותר ושמרתי על גב ישר וגם שברתי מקביל בכל החזרות (ירדתי עד נקודה שלא יכולתי לרדת יותר בגלל שהתאומים כבר נגעו בחלק האחורי של הקוואדס)
בנץ' אני מרגיש ש-100 זה הגבול שלי. סגרתי סט מלא עם 100 ואז העלתי ל-105 ולא הלך בכלל סט שלישי עם 100 גם הלך מעפן. כשאני אתחיל עם המדקאו אני ארשום את המשקלים מסודר יותר אני מבין שלא נוח לקרוא ככה.

נערך לאחרונה:
אני עובר לMADCOW שבוע הבא. אני לא מסוגל להתקדם יותר בSS.

מקס אל תעבוד למדקאו
הדדליפט והסקווט שלך יכולים להתקדם יפה מאוד ב SS

אימון או שניים לא טובים לא עוברים תוכנית

רק כדי לעשות ריסט אתה צריך להכשל 3 אימונים אז לעבור תוכנית ?

באיזה תרגילים נתקעת ועל איזה משקלים אתה עומד ?
קראתי את העדכון:
לגבי הדדליפט תעלה משקל כל אימון 2.5
לגבי הסקווט אז מה עם יש כשל, תעשה את אותו המשקל עוד 2 אימונים לפחות, ואם יהיה כשל גם בהם תעשה ריסט ל130, בכל מקרה תתחיל לאכול יותר

לגבי הבנץ' אתה ליצן, אם 100 הגבול שלך אז תעלה רק ל 102.5 למה להעלות ל 105 ?
ואותו כנ"ל לגבי ריסט

תפסיק לחפש תרוצים, ותן בראש !!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב. אני אלך לתת בראש. אימון הבא נראה איך ילך הסקוואט אם אני אצליח לסגור 3X5 אני אמשיך להתקדם אם לא אני אעשה ריסט. בדד ליפט אני אמשיך בעליה של 2.5 כל אימון ובבנץ' עליה של 2.5 כל אימון עד נקודה שבה אני אצטרך ריסט שזה כנראה יבוא עוד 2-3 אימונים

מסכים עם MOO. עד שאתה לא נתקע אין לך למה לעבור תוכנית. אני יודע והכי מבין שהתוכנית הזאת מעמיסה ולפעמים יכולה ממש לבאס. תתאזר בסבלנות אתה כמעט שם.

אתה לא אמור לרדת עד הסוף בLOW BAR, אתה אמור לשבור מקביל ומיד לעלות חזרה.

אתה לא אמור לרדת עד הסוף בLOW BAR, אתה אמור לשבור מקביל ומיד לעלות חזרה.

אתה אמור להגיע לבאונס , כלומר להגיע למתיחה בהאמסטרינג .
אם זה קורא אצלך לפני הזדיינת ותצטרך לשפר גמישות , אם זה קורה אצלך אחרי גם נדפקת כי תאבד כח (או שתרד יותא עמוק או שתאבד חלק מהבאונס ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית