אחר שאלה לגבי כדורי כורכמין

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
רציתי להזמין שוב ואז ראיתי שיש משהו שנקרא

curcumin extract

curcumin complex

יש הבדל בין הדברים? איך אני יודע אם הקפסולה באמת איכותית והכל טוב?

ראיתי את הנושא, לא יודע מה זה curcumin complex
מה שהיה לי זה extract והיה שם גם תמצית pepperin
אגב שאלה, למה אתה רוצה להזמין את הכדורים בעצם?
זה מה שאני קניתי וזה מה שאני נותן לו את הקרדיט להחלמה שלי

Turmeric root (Curcurma longa)
(Curcumin C3 Complex®) 1000 mg

Standardized to>95% Curcuminoids
Including:
Bisdemethoxy Curcumin (2.5-6.5%)
Demethoxy C urcumin (15-25%)
Cucumin (70-80%) 950 mg

Black Pepper Fruit Extract (Piper nigrum) (BioPerine®) 5 mg

שמעתי שה PAPPER הזה הוא טוב לספיגה של הקרקום, תאכלס אני לא מבין בשיט בזה, קניתי פשוט אותו בפעם הראשונה.

לא יודע מה זה curcumin complex
כנראה בדיוק מה ש godlin23 כתב לך בהודעה הבאה:
:
Demethoxy Curcumin (15-25%)

Curcumin (70-80%) 950 mg

(אין לי מושג מה ההבדל בין ושני הרכיבים מה התועלת בערבוב הזה).
שמעתי שה PAPPER הזה הוא טוב לספיגה של הקרקום
אכן כך. חומר בשם pepperin שנמצא בפלפל חריף משפר בהרבה את הספיגה.

זה מה שאני קניתי וזה מה שאני נותן לו את הקרדיט להחלמה שלי

Turmeric root (Curcurma longa)
(Curcumin C3 Complex®) 1000 mg

Standardized to>95% Curcuminoids
Including:
Demethoxy C urcumin (15-25%)
Cucumin (70-80%) 950 mg

Black Pepper Fruit Extract (Piper nigrum) (BioPerine®) 5 mg

שמעתי שה PAPPER הזה הוא טוב לספיגה של הקרקום, תאכלס אני לא מבין בשיט בזה, קניתי פשוט אותו בפעם הראשונה.
הפלפל אכן משפר את הספיגה.

ועד שלא יוכח אחרת לגבי הכורכומין, אתה יכול לתת לי את הקרדיט להחלמה שלך, אני אחראי לה בערך כמו הכורכומין.

ועד שלא יוכח אחרת לגבי הכורכומין, אתה יכול לתת לי את הקרדיט להחלמה שלך, אני אחראי לה בערך כמו הכורכומין.

בדיוק מה שנכנסתי להגיב, כל נושא הכורכומין הזה מזכיר לי דת ואלוהים. "התפללתי שתעבור הדלקת כל בוקר, ואחרי שבועיים היא אכן עברה, ממליץ על תפילה כטיפול אנטי-דלקתי"

רציתי לכתוב שזה עזר לי פעמיים, אבל זאת הסיבה שלא כתבתי:
בדיוק מה שנכנסתי להגיב, כל נושא הכורכומין הזה מזכיר לי דת ואלוהים. "התפללתי שתעבור הדלקת כל בוקר, ואחרי שבועיים היא אכן עברה, ממליץ על תפילה כטיפול אנטי-דלקתי"
🤣

אני יגיד לך ככה, הייתה לי פציעה בכתף שבמשך שנתיים לא עברה, כל פעם בבנץ הייתי מרגיש את הכתף כואבת, ניסיתי המון דברים פרוטוקול פציעות לשים קרח, הפסקה מאימונים, מסאג'ים וכל מיני דברים כאלו.

התחלתי לקחת את הכורכום הזה ואחרי בערך שבוע התחלתי להרגיש את הכתף פחות ופחות, ואחרי בערך 3-4 שבועות זה עבר ומאז לא חוזר.

איך שאני רואה את זה, או שזה עזר או שזה חתיחת צירוף מקרים ענק.

אני יגיד לך ככה, הייתה לי פציעה בכתף שבמשך שנתיים לא עברה, כל פעם בבנץ הייתי מרגיש את הכתף כואבת, ניסיתי המון דברים פרוטוקול פציעות לשים קרח, הפסקה מאימונים, מסאג'ים וכל מיני דברים כאלו.

התחלתי לקחת את הכורכום הזה ואחרי בערך שבוע התחלתי להרגיש את הכתף פחות ופחות, ואחרי בערך 3-4 שבועות זה עבר ומאז לא חוזר.

איך שאני רואה את זה, או שזה עזר או שזה חתיחת צירוף מקרים ענק.
היה לי עם המרפק משהו דומה. לא שנתיים אבל איזה כמה חודשים. יכול להיות שזה הכל צירופי מקרים, אבל מוזר

כורכומין ללא פפרין לא שווה כלום. פפרין היא תמצית פלפל שחור, שנמצאה במחקרים כמשפרת ספיגה של כורכומיי בכ-2000%. ללא זה, הזמינות הביולוגית של כורכומין לא שווה את המחיר.
5 מ"ג זה מינון טוב, אבל אולי כדאי להשתמש בקצת יותר כדי לוודא ספיגה טובה.
אני בקרוב קונה אבקת כורכומין ואבקת פפרין ומתכנן לקחת באזור ה-10-20 גרם פפרין עם כל מינון של כורכומין.

כורכומין הוא כורכומינואיד. יש עוד כמה (שניים, אם אני לא טועה, אבל אל תתפסו אותי במילה) כורכומינואידים, ולכן חשוב לבדוק שבמוצר יש בעיקר כורכומין, כמו במוצר שציינו פה -70%-80% כורכומין. יש חברות שמוכרות תמצית כורכום, אבל יכולות לשים ממש קצת כורכומין ולמלא את המוצר בכורכומינואידים אחרים.

לא אכנס לנושא של אם זה עובד או שאלו בעצם כוחותיו של סטיץ', אבל אם יש כסף (כורכומין יחסית יקר ביחס לתוספים מתחרים אחרים; קולגן, MSM, גלוקוזומין כולי) והפציעה מסרבת להיעלם לגמרי עם שיקום, שיפור טכניקה והתאמת עומסים, שווה לנסות.

• פותח/ת השרשור
כורכומין ללא פפרין לא שווה כלום. פפרין היא תמצית פלפל שחור, שנמצאה במחקרים כמשפרת ספיגה של כורכומיי בכ-2000%. ללא זה, הזמינות הביולוגית של כורכומין לא שווה את המחיר.
5 מ"ג זה מינון טוב, אבל אולי כדאי להשתמש בקצת יותר כדי לוודא ספיגה טובה.
אני בקרוב קונה אבקת כורכומין ואבקת פפרין ומתכנן לקחת באזור ה-10-20 גרם פפרין עם כל מינון של כורכומין.

כורכומין הוא כורכומינואיד. יש עוד כמה (שניים, אם אני לא טועה, אבל אל תתפסו אותי במילה) כורכומינואידים, ולכן חשוב לבדוק שבמוצר יש בעיקר כורכומין, כמו במוצר שציינו פה -70%-80% כורכומין. יש חברות שמוכרות תמצית כורכום, אבל יכולות לשים ממש קצת כורכומין ולמלא את המוצר בכורכומינואידים אחרים.

לא אכנס לנושא של אם זה עובד או שאלו בעצם כוחותיו של סטיץ', אבל אם יש כסף (כורכומין יחסית יקר ביחס לתוספים מתחרים אחרים; קולגן, MSM, גלוקוזומין כולי) והפציעה מסרבת להיעלם לגמרי עם שיקום, שיפור טכניקה והתאמת עומסים, שווה לנסות.

אז בעיקרון אתה אומר לחפש כורכמין עם פפרין?
ולמי ששאל, זה בשביל דלקת בכתף, מעדיף לנסות כורכום מאשר אנטיביוטיקה/ ניתוחים לעתיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית