הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת המיליון:תעודה או ניסיון[הכוונה לעבודה מסוימת כמו תכנות,שיפוץ]

לא נכון,אני חולק עליך משום שיש תחומים ויש תחומים.
זה כמו שתגיד שבתחום הרפואה אתה יכול לבוא בלי תעודה,הרי זה רק תעודה,אבל במקצוע הנ''ל זה להתעסק עם אנשים,זה לחתוך,בלי מוסד אקדמאי שילמד אותך את כל זה,אין סיכוי שבעולם שתצליח לבצע ניתוח או משהוא בסגנון.
אבל בתחומים כמו תכנות,וכאלה שיש לך את המכשירים כדי להתעסק בהם[במקרה הזה מחשב ומהדר]זה אפשרי ללא תעודה.
מה אתה רוצה?אנחנו מדברים על תוכנה או רפואה?
בלי תואר MD אף אחד לא ייתן לך להתקרב לחולה בכלל, על מה אתה מדבר

• פותח/ת השרשור
יצרת פה סוג של פרדוקס, מצד אחד אתה טוען שבלבזור מתנשא, ומצד שני אתה בטוח שהוא לא יעמוד באתגר מסויים - אתה מתנשא עליו - בייחוד שאתה לא מודע לעובדה שלבלבזור החביב יש תואר בהנדסת חשמל ופיזיקה.
בלי קשר, ספציפית במקרה הזה אני בטוח שהוא ב1% הנותרים.
שום התנשאות,אני אפילו לא פתרתי את האתגר אז אני לא יכול להתנשאות.
פשוט אמרתי שיש ילדים שאפילו לא סיימו תיכון וללא תעודה אקדמאית ופותרים אתגרים של רפא''ל.

שום התנשאות,אני אפילו לא פתרתי את האתגר אז אני לא יכול להתנשאות.
פשוט אמרתי שיש ילדים שאפילו לא סיימו תיכון וללא תעודה אקדמאית ופותרים אתגרים של רפא''ל.

אוקי, אז לפי הרציונל שלך, זה שהוא אמר שהידע שלך בתיכנות הוא גרוע זו כן התנשאות, וזה שאמרת שהוא לא יצליח לפתור חידה מסויימת זה לא התנשאות (לחילופין אמרת שהידע שלו בפתירת חידות הוא גרוע).

Good game.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז לפי הרציונל שלך, זה שהוא אמר שהידע שלך בתיכנות הוא גרוע זו כן התנשאות, וזה שאמרת שהוא לא יצליח לפתור חידה מסויימת זה לא התנשאות (לחילופין אמרת שהידע שלו בפתירת חידות הוא גרוע).

Good game.
אני יכול להתנשאות כלפיי בן אדם,רק כאשר עשיתי דבר ואמרתי שהוא לא יכול לעשות אותו.
פה לא התנשאתי,ואם יצליח לפתור את האתגר אני יוריד בפניו את הכובע,ואגיד לו כל הכבוד.
סתם לפרוטוקול,ראיתי את התגובות שלו,ופשוט חשכו עיניי,כמה התנשאות על פני אנשים,חוסר כבוד,זלזול,וכל הבא ליד.
גם אני רוצה ללמוד בטכניון והתכוננתי לפתוח על זה שרשור.
זה שיש לו תואר לא אומר שהוא יצליח לפתור אותם.

אני יכול להתנשאות כלפיי בן אדם,רק כאשר עשיתי דבר ואמרתי שהוא לא יכול לעשות אותו.
פה לא התנשאתי,ואם יצליח לפתור את האתגר אני יוריד בפניו את הכובע,ואגיד לו כל הכבוד.
סתם לפרוטוקול,ראיתי את התגובות שלו,ופשוט חשכו עיניי,כמה התנשאות על פני אנשים,חוסר כבוד,זלזול,וכל הבא ליד.

ואם הוא כן יודע לתכנת טוב ממך, זה אומר שהוא כן יכול להתנשא עליך?

• פותח/ת השרשור
ואם הוא כן יודע לתכנת טוב ממך, זה אומר שהוא כן יכול להתנשא עליך?
מה שאתה כותב זו התנשאות.
אבל לא יכול להיות שבמשפט שכתבתי שהוא לא יכול לפתור אתגר,הופך אותי למתנשא משום שלא פתרתי את האתגר.

לגבי השורה הראשונה שלך,כולם יודעים שאתה ילדון מתנשא שעוד לא התבגר,ותופס מעצמו איזה גבר ברשת,ודוחף תאף שלו עמוק לתחת של אחרים ומתעסק בדברים שאתה לא צריך להתעסק בהם[לדוגמא,לכתוב למישהוא למה הוא חיטב במקום ללמוד לשון זה כבר התנשאות,של בן אדם בור,שרק כדי לקבל ביטחון יורד על החלשים ממנו,במקום גבר אמיתי שבאמת ירים חלשים ממנו למעלה,ולא יוריד אותם,אבל עזוב,אתה בן אדם עם אגו,אתה רואה תוצאות פה וקשה לך לפרגן,רק כדי להעצים לך תאגו ולהתנשאות].
יש כזה דבר תוכנה יעילה יותר,בנוסף לכך יש גם כתיבה יעילה יותר של קוד,אנשים שהידע שלהם לא מספיק עשו זאת ב 20 שורות ואילו אחד עשה זאת ב 7[סתם לצורך דוגמא].
עכשיו בנימה יפה,תעוף לי מהאשכול,אני שונא שאנשים מדברים מאחורי המסך,מתנשאים,לאחד כמוך אין מספיק אומץ כדי להגיד את הדברים שאתה כותב כאן,פנים אל פנים,לפותח השרשור.
לול, ילד קטן ומושתן, למה שהוא לא יעז להגיד לך את זה בפנים?

בכל התחומים שהעלית (ידע אקדמאי, תכנות ומכות) הייתי מהמר עליו גם ביחס של 1:5 לטובתך

מה שאתה כותב זו התנשאות.
אבל לא יכול להיות שבמשפט שכתבתי שהוא לא יכול לפתור אתגר,הופך אותי למתנשא משום שלא פתרתי את האתגר.

אוקי, אז כאקסיומה הוא יודע לתכנת טוב ממך, הוא יכול להמשיך להתנשא עליך עכשיו?

• פותח/ת השרשור
לול, ילד קטן ומושתן, למה שהוא לא יעז להגיד לך את זה בפנים?

בכל התחומים שהעלית (ידע אקדמאי, תכנות ומכות) הייתי מהמר עליו גם ביחס של 1:5 לטובתך
איפה כתבתי שאני יותר טוב ממנו בתכנות ובמכות?
אני לא מדבר על עצמי,אני מדבר על אותם אנשים שהוא כתב להם את התגובות.
ילד קטן ומושתן?דעתך,רואים פה מי הילד הקטן והמושתן,מאיפה ירשת את התכונות,מילדי כספ?
לעומתכם,את הידע שלי במכות אני שומר לזירה ולתחרויות,ואשתמש בו רק כאשר אמצא בסכנת חיים,לעומת הרוב שמנצלים אותו כדי להפעיל אותו על ילדים חלשים מהם/סתם לפוזות.

תכנות הוא לא מדד מוכלל במיוחד וגם "אתגר" לא. כל התשובות שקיבלת משקפות נתונים סטטיסטיים שמשקפים מציאות שגם אתה הזכרת בעצם (99%...). יוצאים מן הכלל קיימים בכל תחום. בדרך כלל דנים בהם ברטרוספקטיבה. לא הייתי ממליץ לך "להחליט" שאתה אחד כזה...

• פותח/ת השרשור
תכנות הוא לא מדד מוכלל במיוחד וגם "אתגר" לא. כל התשובות שקיבלת משקפות נתונים סטטיסטיים שמשקפים מציאות שגם אתה הזכרת בעצם (99%...). יוצאים מן הכלל קיימים בכל תחום. בדרך כלל דנים בהם ברטרוספקטיבה. לא הייתי ממליץ לך "להחליט" שאתה אחד כזה...
לא דיברתי על עצמי.דיברתי בכללי.
וכן,אם לכל אחד היה את הכוח רצון של אנשים שעשו את זה,הם יעשו את זה.
אוקי, אז כאקסיומה הוא יודע לתכנת טוב ממך, הוא יכול להמשיך להתנשא עליך עכשיו?
שימשיך,הרי זה הדבר היחיד שהוא יודע,לא?

לגבי השורה הראשונה שלך,כולם יודעים שאתה ילדון מתנשא שעוד לא התבגר,ותופס מעצמו איזה גבר ברשת,ודוחף תאף שלו עמוק לתחת של אחרים ומתעסק בדברים שאתה לא צריך להתעסק בהם[לדוגמא,לכתוב למישהוא למה הוא חיטב במקום ללמוד לשון זה כבר התנשאות,של בן אדם בור,שרק כדי לקבל ביטחון יורד על החלשים ממנו,במקום גבר אמיתי שבאמת ירים חלשים ממנו למעלה,ולא יוריד אותם,אבל עזוב,אתה בן אדם עם אגו,אתה רואה תוצאות פה וקשה לך לפרגן,רק כדי להעצים לך תאגו ולהתנשאות].
נעלבת גבר? פעם הבאה אל תכתוב בולשיט בפורום ציבורי
יש כזה דבר תוכנה יעילה יותר,בנוסף לכך יש גם כתיבה יעילה יותר של קוד,אנשים שהידע שלהם לא מספיק עשו זאת ב 20 שורות ואילו אחד עשה זאת ב 7[סתם לצורך דוגמא].
הו כן, יש כזה דבר, אבל לא נראה לי שיש לך מושג מה זה.
מה נראה לך הקריטריונים שמראיינים מחפשים במועמדים למשרות תוכנה? מה קובע אם מישהו מתאים למשרה או לא, או שהוא מתכנת יותר טוב מאחד אחר?

אין לי משהוא נגד לימודיים אקדמאיים.
רק יש תחומים שאפשר ללמוד אותם בבית,וראיתי במו עייניי אנשים שהגיעו לרמה מאוד גבוהה,ולרמת חשיבה גבוהה,שפרצו אתגרים של רפא''ל,בתור הוכחה לקבלה לעבודה,אלה ילדים שאפילו תיכון לא סיימו,בלי שום תעודה אקדמאית,ואני מתערב שאם אביא את האתגר לבחור בלבזור הוא לא יצליח,אלא ירוץ ישר לתשובות.
נשמע אתגר קשה גבר, כמה מצער שאני לא חייב לך כלום ושהזמן שלי שווה הרבה יותר מזה
בלי שום קשר,אני שונא אנשים שמדברים מאחוריי המחשב,שמרימים את האף יותר מדי,שחושבים שהם על פסגת העולם רק בגלל שהם נמצאים מאחורי מסך.
עובדתית,ל99% אנשים/ילדים שכותבים דברים במנשמ'ע ומאחורי המחשב אין האומץ להגיד אותם בפנים.

עכשיו בנימה יפה,תעוף לי מהאשכול,אני שונא שאנשים מדברים מאחורי המסך,מתנשאים,לאחד כמוך אין מספיק אומץ כדי להגיד את הדברים שאתה כותב כאן,פנים אל פנים,לפותח השרשור.

לא,אין לו.
זה מה שיקרה לו:
אתה ממש מפחיד אחי, בוא נשב לקפה אחרי שתסיים עם הבגרות בהיסטוריה
לעומתכם,את הידע שלי במכות אני שומר לזירה ולתחרויות,ואשתמש בו רק כאשר אמצא בסכנת חיים,לעומת הרוב שמנצלים אותו כדי להפעיל אותו על ילדים חלשים מהם/סתם לפוזות.
FuriousLift גיבור העל ורודף הצדק 🙌
שימשיך,הרי זה הדבר היחיד שהוא יודע,לא?
דווקא אני יודע עוד כמה דברים
וכן,אם לכל אחד היה את הכוח רצון של אנשים שעשו את זה,הם יעשו את זה.
לא הם לא, יש אנשים שנולדו מוכשרים וטובים יותר מאחרים. נראה גם שאתה לא אחד מהם

• פותח/ת השרשור
דווקא לא,פשוט ציינתי שאני שונא אנשים כמוך[כולל].
מה נראה לך הקריטריונים שמראיינים מחפשים במועמדים למשרות תוכנה? מה קובע אם מישהו מתאים למשרה או לא, או שהוא מתכנת יותר טוב מאחד אחר?
דיברתי על השוואה אם עוד לא הבנת מהכותרת של השרשור...

הזמן חשוב,גולש בפורומים,Cool story bro.

לא דיברתי עליי,דיברתי על אנשים אחרים שאתה מגיב להם.
תקרא תגובה אחת למעלה.
לא הם לא, יש אנשים שנולדו מוכשרים וטובים יותר מאחרים. נראה גם שאתה לא אחד מהם[/QUOTE]
ברור,הרי טיפש כמוך חושב שכשרון זה הכל,מצטער לאכזב,עבודה קשה מתעלה על כשרון.

FuriousLift, איזה מבין התיאורים הבאים מתאר אותך בצורה הטובה ביותר:

א. דפקט
ב. דפקט טורבו
ג. נוב
ד. עצלן
ה. תשובות ב ו-ג' נכונות
ו. כל התשובות חוץ מתשובה א' נכונות

נראה כאילו פתחת דיון כדי למצוא חיזוקים מגורמים צד ג' לזה שאתה עצלן שלא רוצה ללמוד לתואר ראשון וכשאנשים, שחלקם הגדול בעלי ניסיון וידע רלוונטים לסוגיה שבה עוסק הדיון שאתה פתחת מסבירים לך שההנחה שלך לא נכונה אתה מתעצבן ותוקף את ההסברים שלהם עם נימוקים ששווים 5 אגורות ואחרי זה גם תוקף אותם בעצמך.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

א. דפקט
ב. דפקט טורבו
ג. נוב
ד. עצלן
ה. תשובות ב ו-ג' נכונות

נראה כאילו פתחת דיון כדי למצוא חיזוקים מגורמים צד ג' לזה שאתה עצלן שלא רוצה ללמוד לתואר ראשון וכשאנשים, שחלקם הגדול בעלי ניסיון וידע רלוונטים לסוגיה שבה עוסק הדיון שאתה פתחת מסבירים לך שההנחה שלך לא נכונה אתה מתעצבן ותוקף את ההסברים שלהם עם נימוקים ששווים 5 אגורות ואחרי זה גם תוקף אותם בעצמך.

בהצלחה.

נראה לי פה שאתה הדפקט,תקרא את תגובה 25.

א. דפקט
ב. דפקט טורבו
ג. נוב
ד. עצלן
ה. תשובות ב ו-ג' נכונות

בהצלחה.

גמרת ללקק לבלבזור<?

• פותח/ת השרשור

FuriousLift גיבור העל ורודף הצדק 🙌

דווקא אני יודע עוד כמה דברים

לא הם לא, יש אנשים שנולדו מוכשרים וטובים יותר מאחרים. נראה גם שאתה לא אחד מהם
אתה מתנשא. אני לא מכיר אותך ולא את פותח האשכול כל אחד ויכולותיו אין צורך להתנשא.
בקיצור חלאס כל הפורום פה פתח עליו באמבוש ניראה לי כדאי לנעול את האשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית